- Konu Sahibi kariyerkadin
-
AAhhhhhhhhh keşke.... Kendi evimiz olduğunda mutlaka küvet isteyeceğimKuvet var mi
Soyle guzel kokan kuvet toplarindan, mum, muzik, sarap, cikolata
Olsun önemli olan evdeki huzur ❤Derdiniz çok ponçik
Ev şartlarında yapılabilecek şeyler biraz kısıtlı ve çoğunu yapmışsınız zaten. Biz pek romantik bir çift olmadığımız için mum eşliğinde yenen yemekler hiç bize göre olmadıçok romantik önerilerim olamayacak.
Gece mutlu sonla bitsin ama
Çok erken ama 5 seneden önce düşünmüyoruz, yaşım da minik bebek içinHamile kalın bebek sürprizi yapın
Öyle gerçekten. Huzurla sarılın birbirinize. İnanın en büyük nimetOlsun önemli olan evdeki huzur ❤
Mutlu son şart
Umarım telafisi olmuşturBiz ayi gibi kavga etmistik ilk yildonumunde
Ne kadar erken o kadar iyiymiş. Ben de zamanında öyle düşünüyordum.Çok erken ama 5 seneden önce düşünmüyoruz, yaşım da minik bebek için
Bunun için elimizden geleni yapıyoruzÖyle gerçekten. Huzurla sarılın birbirinize. İnanın en büyük nimet
Hazır hissetmek çok önemli. Şu an daha bir evimiz yok. Aldığımız eşyaların ufak tefek borçlarını ödüyoruz. Evliliğin tadını çıkarıyoruz. Birazcık daha beklemek istiyoruzNe kadar erken o kadar iyiymiş. Ben de zamanında öyle düşünüyordum.
Yaaa o da doğru tabii ki ama yeni evli olduğumuz için her günümüz öpücük-mıçmıçHer günümüz zaten özel yaşanılan mutluluklar için samimi bir teşekkür kâfi bence ponçikella konu sahibi.
Çok teşekkürler ❤Hayırlısı olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?