İlk Evlilik Yıldönümü

Yemek konusunda denemediğim şey kalmadı, her gece de film izliyoruz

Finalin mutlu sonla bitmesi şart

Bız ılk yonumunde çok guzel bır restaurata gıtmıstık, bende bu kadar pahalı bı yere gerek yoktu hayatım demıstım, olsun bu bızım ılk yıldonumumuz demıstı ve tam bugun 3.yıldonumu, ama bosanma surecı devam edıyordegısık bı fıkır degıl ama bugun rastgele denk geldıgı ıcın yazdım, çok garıp hayat, ıkı yıl ııcnde neler degısıyor ınsan hayatında

Gerçekten çok üzüldüm... Umarım bundan sonra karşına çok daha iyi insanlar çıkar, çok mutlu olursun ❤

29 Kasım ilk evlilik yıl dönümümuzdu ve eşim tam da o gün acil fitik ameliyatına alındı. Zaten ben memleketteydim... Çiçek yollamistim iş yerine. Onu da iptal ettirdim... Yani benim ilk yılım böyle doldu keşke güzel bir tavsiye verecek hoş bir fikrim olsaydı

Daha güzel günleriniz, yıldönümleriniz olsun ❤ Geçmiş olsun eşinize de

Simdiden tebrik ederim. Mutluluklar dilerim :)) onemsemeniz tabi ki cok guzel. Heyecaninizi kaybetmeyin hic
Biz evde hic kutlamadik. Malesef pek bir fikrim yok.

Bizim şubatta 10. Evlilik yildonumumuz ben de heyecanlandim simdiden.

Diğer günleriniz güzel olsun. Çok çok geçmiş olsun

Elalis naçizane tavsiyelerinizi bekliyorum efenim ❤
kardeş 21 yıl önce ilk yıldönümü biz gelinlik ve damatlık giyerek,şık bir masa ve mumlar eşliğinde dans ederek kutlamıştık .tabi sen erkenden uyanıp ağladığın için pek romantik olmamıştı sonu
sonraki yıllarda baban karnabahar getirdi,sana çiçek aldım diye
artık ben kredi kartını alıp istediğimi yapıp geri veriyorum,benden fikir çıkmaz

Simdiden tebrik ederim. Mutluluklar dilerim :)) onemsemeniz tabi ki cok guzel. Heyecaninizi kaybetmeyin hic
Biz evde hic kutlamadik. Malesef pek bir fikrim yok.

Bizim şubatta 10. Evlilik yildonumumuz ben de heyecanlandim simdiden.
Çok teşekkür ederim siz de çok mutlu olun ❤ 10. Yılı biz de görürüz umarım

Gelinlik damatlıkla yemek ve dans mı İyi ki uyandırmışım, dayanamadıysam böyle sahnelere demek ki Hiç mi çıkmaz fikir be, belki içinde kalan falan vardır

Gelinlik damatlıkla yemek ve dans mı İyi ki uyandırmışım, dayanamadıysam böyle sahnelere demek ki Hiç mi çıkmaz fikir be, belki içinde kalan falan vardır
benim içimde kalanlar parisler,venedikler,puket adaları
ne var o yıllar modaydı gelinliği tekrar giymek
burdan güzel tüyolar çıkar sana,eminim

Bence kamp yapın birlikte. Eğer biraz daha normale dönerse herşey, sokağa çıkma yasağı vs. olmazsa gidin şehirden uzak doğayla baş başa olacağınız bir yere ve çadır kampı yapın. Ay ışığı ve yıldızlar altında kamp sandalyelerinde oturup ateş başında şaraplarınızı yudumlayın.

Bizim evlilik yildönümümuzde geçtiğimiz haftaydı ve karantinaya denk geldi her yıl sehir dışına çıkar o geceyi güzel bir yerde geçirirdik ama dışarı çıkmayı geçtim hediye bile alamadik ikimizde. Akşam için birlikte pasta yaptik, birlikte yemek hazırladık ve ardindan güzel bi film izledik :) karantinada bu kadar oldu mutluluklar dilerim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…