ilk Gebeliğinizi ne zaman öğrendiniz?

4 hafta ve sonrasi cikar cunku yumurtlama ve dollenme sonraki adetten sonraki zamanda veya beklenen adetten birkac gun once cikiyor gec dollenmeyse daha gec cikar adetinizin uzerinden 4 hafta gecmesini bekleyin saglikli sonuc icin

He yok cnm gebelik yok ben başka bsy için sordm da hala yumurtlma yokki

Kizlar dün ve bugün yumurtlma guydu adetime 13 gün kaldı ama ovulasyon testleri de hep silik çıkıyor ama adet bitimindemi yumurtlma oldu .

Dün ve bugün yumurtlma günü olmasina rağmen hicbisey yok testler hep soluk acaba erkenmi oldu 21 basldi adetim 25 bitti ben 30 başladım testelere başına gelen varmı Allah rızası icin

kız intihar ediosun sandım.
Erken yumurtlamış olabilirsin, belki de geç yumurtlayacaksın belki bu ay hiç yumurtlama olmayacak.
ovulasyon takip yapsan bile günaşırı ilişki olmalı kaçırmamak için.

ben de yeterince delirdikten sonra bıraktım bu işleri=)
şeffaf yumurta akı akıntın oldu mu adet sonrası

Kizlar az önce akıntım oldu az biseyde kan yada pembesi bişey ama çok az neden olmuş olbilir

Kizlar kaç gündür ovulasyon testi yapıyordum bugün bu sekil çıktı altaki 5.6 gibi yaptım diğerini şimdi yaptım ve az önce lavobaya gittim lekelenme olmuş az bişey ama fazla değil bide akıntı geldi neden olmuş olbilir

Eklentiler

• 16808061392301685257131571371157.webp
    60,1 KB · Görüntüleme: 34
Ovulasyon testi kizlar çatlama oldumu altaki 5.6 gibi yaptım diğerini az önce yptim bide az önce lavobaya gittiğimde az bişey leklenme oldu bide akıntı

Eklentiler

• 16808067798264872358169120683951.webp
    52,9 KB · Görüntüleme: 40
Ovulasyonun cok yakin gosteriyor 1 gun sonra iliskiye gir degerlendir yarin da test yap eger silik cizgi ciktiysa yumurtlamissin demektir gun asiri iliski yasa. Hatta yarin saat aralikla yasa.

gebeligin ilk zamanlarinda olur lekelenmeler testinde gebe gözüküyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…