ilk Gebeliğinizi ne zaman öğrendiniz?

Bundan canım

Eklentiler

• IMG_20230330_174328_938.webp
    75,4 KB · Görüntüleme: 45
Henüz olmamış bir kaç gün değişkenlik gösterir diye biliyorum benim de takvimde hep 14 gün sonra gösterir ama 17 gün falan oluyor yumurtlama, devam etmelisin canım

Ya canm aslında şöyle bazıları bu kllndgm test iyi değil diyorlar ne bilim ya

Ya bu süreçler gerçekten çok yorucu bende şuan test yapıyorum mutlaka farklılıklar vardır ama ben hepsi aynıdır diye düşündüğüm için internetten aldım daha önce de aynısını kullanmıştım gebelik oluşmadı tabi şuan yine aynı testi kullanıyorum. Kendini asla sıkma stres yapma herkesin bünyesi farklı sonuçta. Bende laboquick markasının aldım. Test bozuk sandım bende olmuyor diye ama bugün pik oldu, yani kişisel düşüncem hepsi aynıdır mutlaka yumurtlamayı gösterir.

Sonda az önce yptim

Eklentiler

• IMG_20230404_192529_814.webp
    32,3 KB · Görüntüleme: 35
Kizlar yumurtlma gününe yakın ateş halsizlik baş ağrısı sağ aykada kasılma olurmu acaba nezman yumurtlma olur

Ovülasyon ile net şekilde yumurtlama gününüzü öğrenebilirsiniz. Günlerdir konularınızı görüyorum. Ovülasyon yapmıyor musunuz?

Yapıyorum ama tutmuyor işte

Eski mesajlarınıza konularınıza baktım. Tutmuyor değil henüz yumurtlama yaşamamışsınız. Boşuna uygulamalardan bakmayın onlar doğru değil. Ovülasyon testleri doğru oluyor. Sizin henüz yumurtlama olmamış.

Benimde hesaplama bugün olması lazm yada yarın

Anlamadığınız şey şu. Başkaları da anlatmaya çalışmış ama anlamamışsınız. Siz uygulamaya bakarak vs yarın diyorsunuz. Demek ki değil. Yani bugün yada yarın yumurtlama olacak illaki diye bir şey yok. Testte çıkmıyorsa bugün yada yarın değil başka gün demekki

Yumurtlama gününden 2 hafta sonra regl tarihine denk gelir, yani regl gecikmesi varsa test yapabilirsiniz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…