evet evet ben de cok gordum artik dayanamadim uzun uzun bi de ben anlatayim dedim :))Aynı şeyleri o kadar çok kişi anlattı ki arkadaşa ısrarla tekrar tekrar tekrar soruyor
Kizlar yumurtlma gününü sayarken adet olduğumuz ilk günüde ve adet olacağımız günüde içine dahilmu edecez örnek Mart ayında 21 oldum nisann 21oluyor 31 bu sekilmi
Gec yumurtluyorsunuzdur belkideOlmams ama yarın benim yumurtlma günü daha net çıkması lazm dglmi
Ovulasyon artimed mi?Olmams ama yarın benim yumurtlma günü daha net çıkması lazm dglmi
Aynısından bende yaptım ve ciddi anlamda bsy anlamadım bir kere çok hassas değil.Malsf evet
ovulasyon testinde yumurtlamadan önce ve sonra böyle silik çıkar ama silik çıktığında bir iki gün içinde yumurtlama olur net bir şekilde belirgin çizgi çıkar yumurtlama sonrası da ertesi gün çatlama olur ve test tekrar silikleşmeye başlarKizlar şu ovulasyon testlerime bakın ya çıldırcam
Sen regl bitti 1hafta sonra mı yaptın?Bende deniyorum ama hep aynı ya benm hesplma göre yumurtlma yarın ve 6 su arası ama bunlar hep aynı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?