benim hastaligim bitti cnm iste artik bu ay kedimizde yani gitmiycem hastaneye falanAyn n cnm eşim ile hspldik artk nsp sende durumlar ne
yumurtlama gununumuEn iyisi canm benm uygulmdn takip edyorm tavsye ederm
bn aslinda kendim biliyom cnm once kullaniyidum uygulamayi sonra tam yumurtalama gunu bnde belirtiler oluyo biliyom yaniEvt cnm
gogus hasasiyeti oluyo kasikta agri batma oluyo en onemlisi bnde akinti oluyo cnm yumurta aki gibi akinti oluyo doktoruk bunu soylemisti bnde her yumurtlama gununde yasiyorum bunuNasıl belirti oluyor ben hiç anlmyomrmi
anlamadim cnmkiBende akıntı oluyor ustugum için devamlı anlmyormki
yumurtlama akintisi farkli oluyo cnmBenim akıntım olduğu için cnm anlyamamki onu
Kan pıhtıları çok normal ilk defa görüyorsan bilemedim ama bende sürekli gelirKizlar çok özür dileyerek soruyorum adetliyken küçük küçük parçalar halinde biseyler geldimi geldiyse ne bunlar ben ilk defa böyle bisey yaşıyorum ve adet olmadan önce çocuk istiyorduk olmadı hasta oldum yarında son günüm bu gelen şeyler normla biseymi kizlar
Kizlar çok özür dileyerek soruyorum adetliyken küçük küçük parçalar halinde biseyler geldimi geldiyse ne bunlar ben ilk defa böyle bisey yaşıyorum ve adet olmadan önce çocuk istiyorduk olmadı hasta oldum yarında son günüm bu gelen şeyler normla biseymi kizlar
Akıntınız beyaza döndü ise olurKizlar yarın adet günümün sonu şey sorcam ben bu gece 00.00 da duş alıp niyet etsem orucuna olurmu acaba bilgisi olan yazabilirmi rica etsem
Ara ara da olsa olmaz. Tamamen bitmesi lazım. 10 günden sonrası özür diye biliyorum. Öncesinde oruç olmaz.Ara ara ama bir ped dolusu değil yani bu 6gun de olan bişey
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?