ilk Gebeliğinizi ne zaman öğrendiniz?

Allah bağışlasın cnm
Bende o markayı Trendyoldann almıştım ve o ay hamile kaldım çok şükür silik çıkması yumurtlama olmadığını gösterir koyu çift çizgi ise yumurtlama olduğunu koyudan sonra ki gün ya da iki gün sonra ki silik çizgi yumurtanın çatladığını gösterir. Ve uygulamalar yanıltır test daha garanti ve meet you uygulamasını tavsiye ederim yumurtlama günümü testle aynı göstermişti bana

Yumurtlama gününe 1gun kaldı ilişkiye girersem acaba hamile kalır mıyım bu 30.31 arası acaba orta yazıyor yani hamile kalma olasılığı

Eklentiler

• Screenshot_20230330-172223.webp
    24,3 KB · Görüntüleme: 53
Bence yumurtlamadan önce sperm bulunması daha iyi 3 gün canlı kalıyor çünkü spermler ,yumurtlama günü sonra da gün aşırı devam edebilirsiniz adete kadar

Yumurtlama gününe 1gun kaldı ilişkiye girersem acaba hamile kalır mıyım bu 30.31 arası acaba orta yazıyor yani hamile kalma olasılığı
Yumurtlama gününe üç gün kala gün aşırı yumurtlama günü ve ondan sonraki günde ilişki yaşayın

Böyle çıkıyor yani hangi günler demek istedin cnm

Eklentiler

• Screenshot_20230330-172223.webp
    24,3 KB · Görüntüleme: 51
Bence ovülasyon testiyle takip etmek daha sağlıklı bu uygulamalar ortalama bi tarih veriyor sadece

Nasıl anlamadın canım idrarını damlattığın kısımda yakın olan çizgi yani t çizgisi en koyu çıkması lazım yada 2 çizgide aynı koyulukta olması gerekiyor. Bence daha sağlıklı takip ediliyor

Adet bittikten 2-3 gün sonra başlamak gerekiyor her gün düzenli yapmak gerek testi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…