ilk Gebeliğinizi ne zaman öğrendiniz?

Adet döngüsünde ilişkiye girip hamile kalan varmı acaba merakımdan sadce

Kız yok vallahi merkaimdan neden dersen benim bi arkdasim adet döngüsü de hamile kalmış ondan dolyi gercekten oluyormu dye

Dün bir yazı okudum doktorlar sağlık yönünden regl anında iliskiyi tasvip etmiyorlarmıs elbette gebe kalma ihtimali varmış .

Adet döngüsünde ilişkiye girip hamile kalan varmı acaba merakımdan sadce
Döngünün uzunlığuna bağlı. Küçük bir ihtimalde olsa spermler 5 gğn boyunca canlı kalıyor. Diyelim ki birisi adetinin 3. Günü ilişkiye girdi ve adetten sonraki 2. 3. Günde yumurtladı. Sperm canlı kalmışsa o yumurtayı dölleyebilir

Ovulasyon testi nasıl oluyor kizlar nasıl takip ediliyor nerden nezmqn başlıyor bu

Ovulasyon testi nasıl oluyor kizlar nasıl takip ediliyor nerden nezmqn başlıyor bu
Merhabalar adetiniz biter bitmez ertesi günü kaset testlerle test yapiyorsunuz iki cizgi kopkoyu oldugu gün yumurtlama gününüz demektir sperm sorunu yoksa 3 gün ust uste degerlendirilmelidir örneğini de atarim simdi yumurtlama buldugunuz günün ertesi gunu yada 1 gun sonrasinda çatlama görürsünüz yani 2. cizgi siliklesince yumurta catlamis demektir bu ovulasyonla takip demektir böyle hamile kalan binlerce kisi var ve ben instagramdan" birgebeningunlugu" sayfasindaki ovulasyon testini cok öneriyorum kendimde kullandim memnun kaldim oradan da girip bilgi sahibi olabilirsiniz

Eklentiler

• 20230325_224833.webp
    29,6 KB · Görüntüleme: 32
  • IMG-20230325-WA0027.webp
    8 KB · Görüntüleme: 31
  • IMG-20230325-WA0029.webp
    8 KB · Görüntüleme: 33
Kizlar yumurtlama günüme birgün kaldı 5 günlük sürüce basliycam yanlız ağrım var sağ ve sol boslukarimida normlalmi acaba

Eklentiler

• Screenshot_20230330-172223.webp
    24,3 KB · Görüntüleme: 50
Canim o testlerden ben bişey anlmdm vallhi dün yaptım k dan önceki gün yaptım silik çıkıyor anlmyormki

Eklentiler

• IMG_20230330_174328_938.webp
    75,4 KB · Görüntüleme: 47
  • IMG_20230330_174324_803.webp
    72,1 KB · Görüntüleme: 44
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…