Adet döngüsünde gebe kalınmaz ayrıca Allah adet gününde ilişkiyi yasak haram kılmıştırAdet döngüsünde ilişkiye girip hamile kalan varmı acaba merakımdan sadce
Döngünün uzunlığuna bağlı. Küçük bir ihtimalde olsa spermler 5 gğn boyunca canlı kalıyor. Diyelim ki birisi adetinin 3. Günü ilişkiye girdi ve adetten sonraki 2. 3. Günde yumurtladı. Sperm canlı kalmışsa o yumurtayı dölleyebilirAdet döngüsünde ilişkiye girip hamile kalan varmı acaba merakımdan sadce
Merhabalar adetiniz biter bitmez ertesi günü kaset testlerle test yapiyorsunuz iki cizgi kopkoyu oldugu gün yumurtlama gününüz demektir sperm sorunu yoksa 3 gün ust uste degerlendirilmelidir örneğini de atarim simdi yumurtlama buldugunuz günün ertesi gunu yada 1 gun sonrasinda çatlama görürsünüz yani 2. cizgi siliklesince yumurta catlamis demektir bu ovulasyonla takip demektir böyle hamile kalan binlerce kisi var ve ben instagramdan" birgebeningunlugu" sayfasindaki ovulasyon testini cok öneriyorum kendimde kullandim memnun kaldim oradan da girip bilgi sahibi olabilirsinizOvulasyon testi nasıl oluyor kizlar nasıl takip ediliyor nerden nezmqn başlıyor bu
Canım uygulamalara inanma ovulasyon testiyle takip et en iyi sonucu o gösterirKizlar yumurtlama günüme birgün kaldı 5 günlük sürüce basliycam yanlız ağrım var sağ ve sol boslukarimida normlalmi acaba
Markası ne nasıl çıkıyor at bi bakalımCanim o testlerden ben bişey anlmdm vallhi dün yaptım k dan önceki gün yaptım silik çıkıyor anlmyormki
Bu üsteki dün değil önceki gün yaptım alttaki dün yaptımMarkası ne nasıl çıkıyor at bi bakalım
Canım alacaksan laboquıck ovulasyon testi al kesin ney gösteriyor ben çok memnun kalmıştım net sonucu gösteriyorBu üsteki dün değil önceki gün yaptım alttaki dün yaptım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?