- 29 Temmuz 2016
- 5.462
- 15.394
- 248
- 28
- Konu Sahibi Melegiimm22
-
Stres yapıyorum elhamdulillah canım ♡ merak ettim sadece aslında bende 16. Haftadır böyle çok ufak şeyeler hissediyorum arada ama bu gun sanki daha net hissettim Allah'ım herkese taddrisin bu duyguyu inşaAllah15. Hafta canım. Stres yapma her hamilede bu durum değişiyor . Çok zayıfım iki gebeliğindedir plesenta bebeğin arkasındaydı .
17. Haftada pıt pıt atışlarını hissettim 18 de elimi koydugumda daha net hissettimHanimlaar ilk gebeliginizde bebeğinizin hareketlerini net olarak ne zaman hissettiniz18 haftalık olduk sanki biseyler oluyo içerde ama omu degilmi emin olamıyorum
Ya MasaAllah bende net hissedeceğim günleri iple çekiyorum17. Haftada pıt pıt atışlarını hissettim 18 de elimi koydugumda daha net hissettim
Bir iki haftaya daha net hissedersin canım :)Ya MasaAllah bende net hissedeceğim günleri iple çekiyorum
Bebiş büyüdükçe güçleniyor . Daha net vuruyor :)Stres yapıyorum elhamdulillah canım ♡ merak ettim sadece aslında bende 16. Haftadır böyle çok ufak şeyeler hissediyorum arada ama bu gun sanki daha net hissettim Allah'ım herkese taddrisin bu duyguyu inşaAllah
Sat a göre 19 haftalığız usg göre 18, dediğin gibi inşaAllah artık yeni yeni net hissetmeye başlarım ♡♡♡Ben 20. haftamda anca hissedebilmiştim. Yeni yeni hissedersin..
Cok heyecanlandm bu gün ilk defa elime 2 defa vurdu kalbim uçtu resmenBebiş büyüdükçe güçleniyor . Daha net vuruyor :)
Ya20. Haftada 3 kez kucucuk ayaklariyla tekmesini hissettim
Yaçok farkı bisey hep hareket etmesini iple çekiyorum
Ayyy inşaAllah yaaaEvettt başta böyle içinde küçücük yavru kelebek dolaşıyor gibi oluyo 1,2 saniye sonradan sonraya hissediliyo ben baştan hissediyorum diyodum millet o değildir diyodu zamanla belirginlesti hislerimde yanılmadımson aylara doğru da artık görürsünüz göbek şekilden şekile girer
Aynen öyle canım Rabb'im tüm isteyene nasip etsin inşaAllah ♡♡♡♡♡♡14. haftadan itibaren pıtpıt atışları hissediyorum 18. haftamda 2-3 kere vurma gibi hissettim içerden bişey beni dürtüyor hiişştt bi baksana der gibi müthiş bi duygu Allah isteyen herkese nasip etsin
Bende 20de tam hissederim inşaAllah ♡♡♡20. Haftada
Evet konunu görmüştüm canım takip ediyodum, bende hissediyo gibi oluyodm biseyler ama emin olamiyodm oymuş sanırm çok hafifti o zamanlar ama, şimdi bu gün resmen tepigni hissetim15.ci haftada hissetmistim oğlumu. Bunu da çok erken hissettim 10.cu haftada ama kimse inanamadı :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?