Ilk gebelikte bebek hareketlerini kaçıncı haftada hissettiniz

Melegiimm22

☆7.Takım☆/Bk85.2 Gk67.5/ Hedef 65 Boy 1.72
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
29 Temmuz 2016
5.462
15.394
248
28
Hanimlaar ilk gebeliginizde bebeğinizin hareketlerini net olarak ne zaman hissettiniz 18 haftalık olduk sanki biseyler oluyo içerde ama omu degilmi emin olamıyorum

15. Hafta canım. Stres yapma her hamilede bu durum değişiyor . Çok zayıfım iki gebeliğindedir plesenta bebeğin arkasındaydı .

15. Hafta canım. Stres yapma her hamilede bu durum değişiyor . Çok zayıfım iki gebeliğindedir plesenta bebeğin arkasındaydı .
Stres yapıyorum elhamdulillah canım ♡ merak ettim sadece aslında bende 16. Haftadır böyle çok ufak şeyeler hissediyorum arada ama bu gun sanki daha net hissettim Allah'ım herkese taddrisin bu duyguyu inşaAllah

Stres yapıyorum elhamdulillah canım ♡ merak ettim sadece aslında bende 16. Haftadır böyle çok ufak şeyeler hissediyorum arada ama bu gun sanki daha net hissettim Allah'ım herkese taddrisin bu duyguyu inşaAllah
Bebiş büyüdükçe güçleniyor . Daha net vuruyor :)

Ya çok farkı bisey hep hareket etmesini iple çekiyorum

Evettt başta böyle içinde küçücük yavru kelebek dolaşıyor gibi oluyo 1,2 saniye sonradan sonraya hissediliyo ben baştan hissediyorum diyodum millet o değildir diyodu zamanla belirginlesti hislerimde yanılmadım son aylara doğru da artık görürsünüz göbek şekilden şekile girer

Ayyy inşaAllah yaaa

14. haftadan itibaren pıtpıt atışları hissediyorum 18. haftamda 2-3 kere vurma gibi hissettim içerden bişey beni dürtüyor hiişştt bi baksana der gibi müthiş bi duygu Allah isteyen herkese nasip etsin

15.ci haftada hissetmistim oğlumu. Bunu da çok erken hissettim 10.cu haftada ama kimse inanamadı :))

14. haftadan itibaren pıtpıt atışları hissediyorum 18. haftamda 2-3 kere vurma gibi hissettim içerden bişey beni dürtüyor hiişştt bi baksana der gibi müthiş bi duygu Allah isteyen herkese nasip etsin
Aynen öyle canım Rabb'im tüm isteyene nasip etsin inşaAllah ♡♡♡♡♡♡

15.ci haftada hissetmistim oğlumu. Bunu da çok erken hissettim 10.cu haftada ama kimse inanamadı :))
Evet konunu görmüştüm canım takip ediyodum, bende hissediyo gibi oluyodm biseyler ama emin olamiyodm oymuş sanırm çok hafifti o zamanlar ama, şimdi bu gün resmen tepigni hissetim
Ben daha cinsiyetini ogrenemedim biliyomusn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…