- Konu Sahibi Melegiimm22
-
Kan verseydin idrarda negatif çıkıp kanda pozitif cikanlar olabiliyor.2 nisan yaptım tekrar 5 nisan yapmıştım negatif çıkmıştı cnm
Ilk gebelikte daha geç hissedilirmis. Cinsiyeti nasıl öğrenemedin pozisyonu mu uygun değil bebisin acaba? Benimki erkekmis bu arada :)Evet konunu görmüştüm canım takip ediyodum, bende hissediyo gibi oluyodm biseyler ama emin olamiyodm oymuş sanırm çok hafifti o zamanlar ama, şimdi bu gün resmen tepigni hissetim
Ben daha cinsiyetini ogrenemedim biliyomusn
Hemde nasıl vallahi zıplatıyor arada beni :) tuvalette uyuya kalacaksın, hoplayacaksın, uykudan uyanacaksın daha neler neler ama öyle güzel ki hepsi :) Rabbim sağ salim kucaklarımıza almayı nasip etsin inşallahYaaablamda diyo daha göbeğini delecek gibi hareket edecek diyo
Canım ben 17 de hissettim.tekme atıyor yani.cok tatlı atıyor fıstığım...ama insan her an her gün hissedemiyor canım..Hanimlaar ilk gebeliginizde bebeğinizin hareketlerini net olarak ne zaman hissettiniz18 haftalık olduk sanki biseyler oluyo içerde ama omu degilmi emin olamıyorum
Evet canım Dr. Haftaya perşembe gününe randevu verdi o günü bekliyorum işte bende bakalım ne çıkacak :)Kan verseydin idrarda negatif çıkıp kanda pozitif cikanlar olabiliyor.
Hayırlısı olur inşaAllah bizi de haberdar et :)Evet canım Dr. Haftaya perşembe gününe randevu verdi o günü bekliyorum işte bende bakalım ne çıkacak :)
Ederim canm mutlaka 1.5 yıldır olmuyordu klomen kullandım fln yine olmamıştı sonra tedaviyi bıraktım düşünmedim artık akışına bıraktım dua ettim bakalım hayırlısı olsun cnm. .Hayırlısı olur inşaAllah bizi de haberdar et :)
Aminn İnşaAllahEderim canm mutlaka 1.5 yıldır olmuyordu klomen kullandım fln yine olmamıştı sonra tedaviyi bıraktım düşünmedim artık akışına bıraktım dua ettim bakalım hayırlısı olsun cnm. .
Bn 13. Haftada iki gün ard arda hissttm. Bazıları ne kadr olmaz desede, dr olablr dedi. Doktrm uzun süre hisstmeyeblrsn dedi snrasında. Öyle de oldu en net ve kesntisiz 20. Haftadan snra oldu.
Olablr canım benmde iki gün ard arda çok net hissttim bidaha da bi ara 17.haftada bi kere hissttm snrası 20.haftadan snra:) normlmiş doktrm öyle demişti. Hatta işte uyardı baştan uzun bi süre hisstmeyeblrsn diye12-13 haftalarda minik minik bir iki defa hissettim ama simdi hissedemiyorum bende neydi acaba o hissettigim dedim cok netti cunku ama simdi korkuyorum bisey mi oldu yoksa hissettigim o degilmiydi diye.... belki de onu hissettim senin dedigin gibi oldu
Pozisyonla felan alakalidir belki.... insallah kisa surede duymaya baslarim... cok istiyorum artik duymayi tekmeleriniOlablr canım benmde iki gün ard arda çok net hissttim bidaha da bi ara 17.haftada bi kere hissttm snrası 20.haftadan snra:) normlmiş doktrm öyle demişti. Hatta işte uyardı baştan uzun bi süre hisstmeyeblrsn diye
21 de hissettim.baya geç oynadı kızım. Bekle bekle bi hal oldum :)Hanimlaar ilk gebeliginizde bebeğinizin hareketlerini net olarak ne zaman hissettiniz18 haftalık olduk sanki biseyler oluyo içerde ama omu degilmi emin olamıyorum
Hamileligmi adetm 1 hafta geçtikten sonra öğrendim 1 hafta sonrada bel ağrım başladı canımYeni hamile kaldığında ilk haftalarda oldu mu cnm yani..? Ben daha emin değilim 3-4 gün kahve leke geldi çok az ama yük taşıyorum sanki sürekli nefesim daralıyor midem bogazimda sanki cnm
Okudum canım senin erkek oldugnu :)) evet bacaklar kapalı hep tahmin bile edemiyo drIlk gebelikte daha geç hissedilirmis. Cinsiyeti nasıl öğrenemedin pozisyonu mu uygun değil bebisin acaba? Benimki erkekmis bu arada :)
Ayyy resmen her an tepiklesin istedim bu günCanım ben 17 de hissettim.tekme atıyor yani.cok tatlı atıyor fıstığım...ama insan her an her gün hissedemiyor canım..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?