Ilk gebelikte bebek hareketlerini kaçıncı haftada hissettiniz

Ilk gebelikte daha geç hissedilirmis. Cinsiyeti nasıl öğrenemedin pozisyonu mu uygun değil bebisin acaba? Benimki erkekmis bu arada :)

Yaa ablamda diyo daha göbeğini delecek gibi hareket edecek diyo
Hemde nasıl vallahi zıplatıyor arada beni :) tuvalette uyuya kalacaksın, hoplayacaksın, uykudan uyanacaksın daha neler neler ama öyle güzel ki hepsi :) Rabbim sağ salim kucaklarımıza almayı nasip etsin inşallah

12-13 haftalarda minik minik bir iki defa hissettim ama simdi hissedemiyorum bende neydi acaba o hissettigim dedim cok netti cunku ama simdi korkuyorum bisey mi oldu yoksa hissettigim o degilmiydi diye.... belki de onu hissettim senin dedigin gibi oldu

Bn 13. Haftada iki gün ard arda hissttm. Bazıları ne kadr olmaz desede, dr olablr dedi. Doktrm uzun süre hisstmeyeblrsn dedi snrasında. Öyle de oldu en net ve kesntisiz 20. Haftadan snra oldu.

Olablr canım benmde iki gün ard arda çok net hissttim bidaha da bi ara 17.haftada bi kere hissttm snrası 20.haftadan snra:) normlmiş doktrm öyle demişti. Hatta işte uyardı baştan uzun bi süre hisstmeyeblrsn diye

Olablr canım benmde iki gün ard arda çok net hissttim bidaha da bi ara 17.haftada bi kere hissttm snrası 20.haftadan snra:) normlmiş doktrm öyle demişti. Hatta işte uyardı baştan uzun bi süre hisstmeyeblrsn diye
Pozisyonla felan alakalidir belki.... insallah kisa surede duymaya baslarim... cok istiyorum artik duymayi tekmelerini

16.haftada ilk hissettim icimde kelebekler ucuyordu simdi ise masallah kizim gobegimi oynatiyor yerinden hic uyumasin o vursun elimin altindan kaysin istiyorum. Sanki ayagini tutuyormusum gibi his oluyor bazen ♡

Yeni hamile kaldığında ilk haftalarda oldu mu cnm yani..? Ben daha emin değilim 3-4 gün kahve leke geldi çok az ama yük taşıyorum sanki sürekli nefesim daralıyor midem bogazimda sanki cnm
Hamileligmi adetm 1 hafta geçtikten sonra öğrendim 1 hafta sonrada bel ağrım başladı canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…