- Konu Sahibi Melegiimm22
-
Bn 13. Haftada iki gün ard arda hissttm. Bazıları ne kadr olmaz desede, dr olablr dedi. Doktrm uzun süre hisstmeyeblrsn dedi snrasında. Öyle de oldu en net ve kesntisiz 20. Haftadan snra oldu.Hanimlaar ilk gebeliginizde bebeğinizin hareketlerini net olarak ne zaman hissettiniz18 haftalık olduk sanki biseyler oluyo içerde ama omu degilmi emin olamıyorum
Benimde bundan sonra olur inşaAllah 18 hafatligiz usg göre sata göre 19Bn 13. Haftada iki gün ard arda hissttm. Bazıları ne kadr olmaz desede, dr olablr dedi. Doktrm uzun süre hisstmeyeblrsn dedi snrasında. Öyle de oldu en net ve kesntisiz 20. Haftadan snra oldu.
Hadi az kalmış en kötü 1-2 hafta yani:)) snrası çok güzell oluyor.Benimde bundan sonra olur inşaAllah 18 hafatligiz usg göre sata göre 19
Benn... 6. Haftada başladi bel ağrım 22. Haftadayım hâlâ ayakta durduğumda yürüyüş yaptıgımda cok agrıyor.Kızlar yeni hamile kaldiginizda çok bel ağrısı olan var mı içinizde. .?
Ben hamile olduğumdan emin değilim daha ama belim çok ağrıyor sürekli ateş basıyor geceleri bacaklarim ağrıyor başım ağrıyor midem bulanıyor hafif sürekli iştahsızlık var 7 yaşında kızım var onda hiç böyle şeyler yaşamadım başımda dönüyor bazenBenn... 6. Haftada başladi bel ağrım 22. Haftadayım hâlâ ayakta durduğumda yürüyüş yaptıgımda cok agrıyor.
Ateş basması bende de olmuştu hatta tek hamilelik belirtim ates basmasiydı..Ben hamile olduğumdan emin değilim daha ama belim çok ağrıyor sürekli ateş basıyor geceleri bacaklarim ağrıyor başım ağrıyor midem bulanıyor hafif sürekli iştahsızlık var 7 yaşında kızım var onda hiç böyle şeyler yaşamadım başımda dönüyor bazen
Benim canım en başından beri var halada varKızlar yeni hamile kaldiginizda çok bel ağrısı olan var mı içinizde. .?
InşaAllah inşaAllahHadi az kalmış en kötü 1-2 hafta yani:)) snrası çok güzell oluyor.
MasaAllah baya erken hissetmeye başlamışsın14.haftada baloncuklar uçar gibi hissettim 16.haftamızda tam olarak hissettim :)
Yeni hamile kaldığında ilk haftalarda oldu mu cnm yani..? Ben daha emin değilim 3-4 gün kahve leke geldi çok az ama yük taşıyorum sanki sürekli nefesim daralıyor midem bogazimda sanki cnmBenim canım en başından beri var halada var
Test yaptın mı hiç ?2. Çocuk olmuyordu 1.5 yıldır istiyorduk eşimle tedavi oldum olmuyordu tedaviyi bıraktım akışına bıraktım adetim düzensiz o yüzden pek emin olamıyorum açıkçası haftaya randevu aldım gideceğim inşallah bakalım hayirlisiyla inşallah vardır ama sanki sirtimda yük taşıyorum sürekli nefesim daralıyor kahverengi leke geldi 3-4 gün hasta olacağım sandım ama olmadımda cnm..
Çok şükür canım şimdi 35.haftam bitti yerinde durmuyor hatta artık canımı yakıyor :)MasaAllah baya erken hissetmeye başlamışsın
2 nisan yaptım tekrar 5 nisan yapmıştım negatif çıkmıştı cnmTest yaptın mı hiç ?
Çok farklı duygular yaIlk gebelik, 17.haftadan itibaren hissettim
YaaÇok şükür canım şimdi 35.haftam bitti yerinde durmuyor hatta artık canımı yakıyor :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?