Ilk gebelikte bebek hareketlerini kaçıncı haftada hissettiniz

Hanimlaar ilk gebeliginizde bebeğinizin hareketlerini net olarak ne zaman hissettiniz 18 haftalık olduk sanki biseyler oluyo içerde ama omu degilmi emin olamıyorum
Bn 13. Haftada iki gün ard arda hissttm. Bazıları ne kadr olmaz desede, dr olablr dedi. Doktrm uzun süre hisstmeyeblrsn dedi snrasında. Öyle de oldu en net ve kesntisiz 20. Haftadan snra oldu.

Bn 13. Haftada iki gün ard arda hissttm. Bazıları ne kadr olmaz desede, dr olablr dedi. Doktrm uzun süre hisstmeyeblrsn dedi snrasında. Öyle de oldu en net ve kesntisiz 20. Haftadan snra oldu.
Benimde bundan sonra olur inşaAllah 18 hafatligiz usg göre sata göre 19

Ben peki 17. Haftada içimde karıncalanma hissediyordum 24+2 gecesinde de baya dışardan hissettim.İlk gebeliğim üzülüyordum çok

Benn... 6. Haftada başladi bel ağrım 22. Haftadayım hâlâ ayakta durduğumda yürüyüş yaptıgımda cok agrıyor.
Ben hamile olduğumdan emin değilim daha ama belim çok ağrıyor sürekli ateş basıyor geceleri bacaklarim ağrıyor başım ağrıyor midem bulanıyor hafif sürekli iştahsızlık var 7 yaşında kızım var onda hiç böyle şeyler yaşamadım başımda dönüyor bazen

Ateş basması bende de olmuştu hatta tek hamilelik belirtim ates basmasiydı..

2. Çocuk olmuyordu 1.5 yıldır istiyorduk eşimle tedavi oldum olmuyordu tedaviyi bıraktım akışına bıraktım adetim düzensiz o yüzden pek emin olamıyorum açıkçası haftaya randevu aldım gideceğim inşallah bakalım hayirlisiyla inşallah vardır ama sanki sirtimda yük taşıyorum sürekli nefesim daralıyor kahverengi leke geldi 3-4 gün hasta olacağım sandım ama olmadımda cnm..

Test yaptın mı hiç ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…