Ilk gebelikte bebek hareketlerini kaçıncı haftada hissettiniz

sağol arkadaşım cvb için.sözüm forumda açtığım konuya kimsenin yorum yazmamasıyddı
Bazen oluyo öyle canım benimde bazı forumlarıma kimse bisey yazmadı, demekki yazdgn hastanelerde tecrübesi olan yok var olanda görmemiştir yarın sabah forumuna kimse yokmu yaz 1 gibi falan aktif olur çoğu insan suan gece ya çok kimse yoktur :)

Hanimlaar ilk gebeliginizde bebeğinizin hareketlerini net olarak ne zaman hissettiniz 18 haftalık olduk sanki biseyler oluyo içerde ama omu degilmi emin olamıyorum

20. haftadayız. 17. haftada tam anlamıyla hissetmeye başladım emin olun bebeğinizdir. Çok garip bir duygu :) bir şeyler yapıyor içerde insan anlayamıyor napıyor acaba bacağı mı elleri mi diye düşünüp duruyorsunuz

Ayy vallahi ya acayip bi duygu Allah'ım tüm isteyene yaşatsın inşaAllah

Ben 15. Haftada hissetmiştim, doktorum bile şaşırmıştı. Ama çok zayıf olduğum için erken hissettğimi söylemişti. 18. Haftada dışarıdan bile hareketleri belli olmaya başlamıştı

Hanimlaar ilk gebeliginizde bebeğinizin hareketlerini net olarak ne zaman hissettiniz 18 haftalık olduk sanki biseyler oluyo içerde ama omu degilmi emin olamıyorum
ben de bekliorum hala yaa nasıl bişey acaba çok heycanlıyım ama bir türlü hissedemedim dediğiniz gibi aslında bişeyler oluo içerde ama emin olamıorum bende

ben de bekliorum hala yaa nasıl bişey acaba çok heycanlıyım ama bir türlü hissedemedim dediğiniz gibi aslında bişeyler oluo içerde ama emin olamıorum bende
Karnınızdaki yağ ve kas oranına bağlıymış aslında hissetme olayı. Bol bol kalsiyum alın bebeğinizin kemikleri güçlensin :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…