- 29 Temmuz 2016
- 5.462
- 15.394
- 248
- 28
- Konu Sahibi Melegiimm22
-
Ayy geciyo kuzum geciyo bende senin gibiyken çabuk geçsin geçermi zaman diyodum elhamdülillah geciyoBende istiyorum hareketlerini hissetmek yaaaa daha 10. Haftadaymmm cabuk gecsn zaman :)
Canım göremedim mesajini heryazana cevap vermeye çalışıyorum :))arkadaşlar benim msj dikatinizi çekmedimi.
Utangaç galiba senin bebis :)) olsun cnm elbet gösterir. Bidaha ne zaman gidecen doktora :)Okudum canım senin erkek oldugnu :)) evet bacaklar kapalı hep tahmin bile edemiyo dr
Haftaya inşaAllah canım 19haftanin sonlarinda inşaAllah gösterirUtangaç galiba senin bebis :)) olsun cnm elbet gösterir. Bidaha ne zaman gidecen doktora :)
Maşallah ya bebisin e cnm. Rabbim gönlüne göre versin insallah :)) burdan yaz gelismeleriHaftaya inşaAllah canım 19haftanin sonlarinda inşaAllah gösterirpek utangaç yavrum
Bazen oluyo öyle canım benimde bazı forumlarıma kimse bisey yazmadı, demekki yazdgn hastanelerde tecrübesi olan yok var olanda görmemiştir yarın sabah forumuna kimse yokmu yaz 1 gibi falan aktif olur çoğu insan suan gece ya çok kimse yoktur :)sağol arkadaşım cvb için.sözüm forumda açtığım konuya kimsenin yorum yazmamasıyddı
InşaAllah yazarım canım:* :))Maşallah ya bebisin e cnm. Rabbim gönlüne göre versin insallah :)) burdan yaz gelismeleri
Anladım canım benim ki düzensiz olduğu için hastaneye gitmem gerekiyor polikistik over birde yumurtalarım tembel çalışıyor..Hamileligmi adetm 1 hafta geçtikten sonra öğrendim 1 hafta sonrada bel ağrım başladı canım
Hakkında hayırlısı inşaAllah canım Rabb'im gönlüne göre versin inşaAllah:)Anladım canım benim ki düzensiz olduğu için hastaneye gitmem gerekiyor polikistik over birde yumurtalarım tembel çalışıyor..
Amin canım saol cümlemizin gonlundekini versin rabbimHakkında hayırlısı inşaAllah canım Rabb'im gönlüne göre versin inşaAllah:)
Hanimlaar ilk gebeliginizde bebeğinizin hareketlerini net olarak ne zaman hissettiniz18 haftalık olduk sanki biseyler oluyo içerde ama omu degilmi emin olamıyorum
Canım hiç deme ya..Benim. sesim güzeldir şarkı söylüyorum tekme atıyor susunca o da duruyor.o kadar tatlı atıyor ki onu yiyip bitiresim geliyor...Ayyy resmen her an tepiklesin istedim bu günoturdum 1saat hareket etsin diye bekledim
Ayy vallahi ya acayip bi duygu Allah'ım tüm isteyene yaşatsın inşaAllah20. haftadayız. 17. haftada tam anlamıyla hissetmeye başladımemin olun bebeğinizdir. Çok garip bir duygu :) bir şeyler yapıyor içerde insan anlayamıyor napıyor acaba bacağı mı elleri mi diye düşünüp duruyorsunuz
Yaa gerçekten çok tatlı tekmeliyoCanım hiç deme ya..Benim. sesim güzeldir şarkı söylüyorum tekme atıyor susunca o da duruyor.o kadar tatlı atıyor ki onu yiyip bitiresim geliyor...
ben de bekliorum hala yaa nasıl bişey acaba çok heycanlıyım ama bir türlü hissedemedimHanimlaar ilk gebeliginizde bebeğinizin hareketlerini net olarak ne zaman hissettiniz18 haftalık olduk sanki biseyler oluyo içerde ama omu degilmi emin olamıyorum
Karnınızdaki yağ ve kas oranına bağlıymış aslında hissetme olayı. Bol bol kalsiyum alın bebeğinizin kemikleri güçlensin :)ben de bekliorum hala yaa nasıl bişey acaba çok heycanlıyım ama bir türlü hissedemedimdediğiniz gibi aslında bişeyler oluo içerde ama emin olamıorum bende
teşekkür ederim canım :)Karnınızdaki yağ ve kas oranına bağlıymış aslında hissetme olayı. Bol bol kalsiyum alın bebeğinizin kemikleri güçlensin :)
Kaç haftalıksnz canımmmben de bekliorum hala yaa nasıl bişey acaba çok heycanlıyım ama bir türlü hissedemedimdediğiniz gibi aslında bişeyler oluo içerde ama emin olamıorum bende
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?