İlk gece başarısızlığı :( Vajinismus muyum dersiniz :(

livava

Üye
Kayıtlı Üye
14 Temmuz 2013
72
0
6
Diğer
Merhabalar bayanlar

Derdim şu...

Eşimle ilk kez bugün beraber olmayı denedik ama ben beceremedim, 2 saat boyunca uğraştık ama çok az olabildi ama yapamadım hemen kasılıyorum denediğinde, kaçıyorum istemeden de olsa. Aslında canım da acımıyor ama aklıma geliyor kanayacak, çok acıyacak görüntüleri, düşünceleri geçiyor kafamdan deli gibi korkuyorum. Aslında çok da istiyorum eşimi, arzuluyorum, evlilik öncesi de yakınlaşırdık ve tutardık kendimizi ama o zamanlar çok kolay olacak gibi geliyordu, çok da istiyordum o zamanlar da yapmayı, ben hayalkırıklığına uğradım ilk denemede olacak gibi düşünmüştüm, bulutların üstüne çıkmayı hayal etmiştim, onun kadını olmayı ama olmadı onun yerine cıyak cıyak bağırdım, kaçtım, bitsin artık dedim ama olmadı

Aşkım seni seviyorum ve çok doğalsın, kendinsin, zorlamayalım şimdi istersen sen kendini hazırla biraz toparlan haftaya tekrar deneriz şimdi zorlarsam bir yerlerin yırtılır, acır, telaşlanma elbet olur dedi (işi dolayısıyla bir hafta yok, şimdi de uyuyor kendisi içeride)

Ama ben üzüldüm, onu mutlu edemedim çünkü bugün Nasıl yapabileceğim, nasıl zevk alabileceğim, eşim zamanla alışacaksın diyor ama ben çok evhamlıyımdır hemen umutsuzluğa düştüm bu bir haftada kendimi nasıl toplayıp hazırlayabilirim, sürpriz yapayım, mutlu olsun döndüğünde istiyorum...

Bana tavsiye verirseniz sevinirim, kendinizden olmak zorunda değil, anlatmak istemezsiniz, anlarım ama ne bileyim tavsiye, başka bildiklerinizden örnek falan aranızda varsa benim gibi özelden dertleşsek beraber aşsak olmaz mı? Bana mail atsanız ya da mesaj? Çok mu şey istiyorum Çok yalnız ve umutsuz hissediyorum bu konuda, çevremde konuşacağım kimse de yok zaten utanıyorum

Bunu ilkinde başaramamam doğal mı ya

EDIT:

Kızlar korkacak hiçbir şey yokmuş ya
Hemen anlatıyorum
Ben bugün tamamen hallettim, kanamam da oldu
Öyle hiç de foşur foşur kanamıyor, uydurmaymış hep onlar
İki peçeteyle hallettim
Doktor bile öyle demişti çok kanar bu bilmem ne
Hep aklımıza hurafeler sokmuşlar doktorundan tutun bilmemkim teyzesine kadar
Yırtılırken de hiçbir şey hissetmedim, hatta baktım aa kan
Nasıl oldu ya hiç fark etmedim dedim
Sinek ısırığı kadar bile acımadı
Ben de kasmadım tabi canlar
Kasmayınca rahat rahat oluyor
Hadi sizden de bekliyorum artık güzel haberler
Şimdi 1 hafta önceki halime dönüp bakıyorum, saçmalamışım ya
Neler yazmışım öyle buralara
Ayrıca güzel bir şeymiş
Eşim çok tatlıydı ya gerçekten görünce bir kez daha aşık oldum. Şu an o kadar duygusalım ki ağlayacağım ama hep beni duygularını gösterme, ağlama, sakla hislerini, erkek adam ağlamaz diye yetiştirdiler ağlayamıyorum dedi ve gözleri doldu
Çok mutluyum çok

Son düzenleme:
korkular çoğu kişinin bilinç altında oluyor maalesef bende de vardı ilk gün pek olmadı ikinci gün dedimki kendi kendime gözlerime kapatıcam ve gevşeyeceğim dedim ve oldu bi de pozisyon olarak farklı bişey deneyin kendini nasıl iyi hissedeceksen ama vajinismus muyum diye kendini üzüp şartlandırma

Son düzenleme:
Canım,bende çok korkuyordum..hep anlatırlardı"yok şöyle kanar yok acdan duramazsın vs.vs"millet ne meraklı korkutmaya..hiç acı falan olmadı,çok şükür rahat geçti kasma kendini yeter,mutluluklar

ayyy bende korkarim.. cok korkunc bsye benzio.. benim arkadasim bu sene evlendi.. ilk geceyi anlatiodu.. cok aciodu falan.. oglan kizin icine girdigi an pittt diye ses cikmis patlamis resmen seside cikti.. kiz bayilcaktim diyo.. ama kurtuldu daha yasiyor ve mutlular.. zoru basarmak onemli :)) bn dha gelmedm o gunlere o gun geldgnde stress yaparm smdi yapmim sen yap :))) ucunda olum olmadigini dusun.. gozlerini kapat ve bsyi dusunme aklini bosalt kocanin elini tutmaya calis acidiginda ellini sIkarsin..

canım bu korkuyu yuregıne asla yerlestırme..tabı kı azıcık acıyacak...ılk basta zevk vs dusunme ...amac burada bellı...
bız ılk denedıgımızde olmadı ben korktum ama sonra esıme dedım bu bu gece olacak..hyaptım yaptım yoksa kendımı bılıyorum boyle surup gıderdı...
korkmaa korkmaa koooooorrkkmaaa...
ıcınden at bu dusuncelerı...sadece bır seferlık yasayacagın bu anı kabusa cevırme canım...besmele cek rabbım yardım etsın...

Bende ilkgun yapamamistim.. Zaten yorgunluk dugun stresi su bu bicok kisi ilk gun yapamiyordur.. Ama o ilk gunku denemeler haliyle gozumde buyuttu cok.. Ertesi gunu korkuyla bekliyordum.. Ama esim cok anlayisliydi, once parmakla vajinanin alismasini saglamisti daha sonra is bana dusuyordu kasmamak!! Tamamen kendini esine birak ve ona guven.. Ve kasilma.. Inan hepsi bu .. Gozunde buyutme bosu bosuna .. Azicik bi kanamam oldu . Onun disinda hic acimicak..

:))) pıtt dıye ses cıkmıs..patlama sesını mı duymus..yapmayın yavrum korkutmayın kendınızı..ıcınıze yerlestırmeyın bu korkuyuu...mıllet çatırçatır cocuk doguruyor sakın yerlestırmeyın bu duyguları ıcınıze..psıkolojınızı bu konuda bozmanıza ızın vermeyınn..

Merhaba
Vajinismus olabilirsin ama. Şimdiden teşhis koymak yanlış.
Sendeki belirtiler bende de vardı. Ama vajiysen bunu kabul etmek en mantıklısı. Kabul etmez, sürekli ertelersen zor oluyor biraz. Bana da ilk eşim demişti sen vajinismussun diye. İyi ki söylemiş. Yoksa çözüm yolunu araştırmazdım asla.
Burdaki vajinismus topiği sayesinde yendim ben. Evliliğimin 3 ayını doldurduğumda gelin oldum yani

Zor tutuyorum bişey yazmayayım diye kendimi..demek pıtttt diye ses çıkmış vayyyy

Bilinçaltı öyle bişey ki işte Nasıl giriyorsa beynimize. Ben en çok kandan korkardım. Kanama olur durmaz diye. Gelen kanı görüp peçeteye silince güldüm sadece. O bizi korkutanlar da var yaaa, neyse....

Son düzenleme:
Bilinçaltı öyle bişey ki işte Nasıl giriyorsa beynimize. Ben en çok kandan korkarım. Kanama olur durmaz diye. Gelen kanı görüp peçeteye silince güldüm sadece. O bizi korkutanlar da var yaaa, neyse....

evet canım zaten bır onda bır de dogum hıkayelerınde boyle aklımızı basımızdan alırlar..yazık sonra ınsanlar korkularından evlılıklerın tadını cıkaramıyorlar

yanı korkuyu atsınlar olayı hastalık durumuna cevırmesınler..Allah yardım etsın ınsallah...

Yeni evlenip ilişkiyi korku filmi gibi anlatan arkadaşlarna sakınnn inanma O pıt sesi ne Allah aşkına yahu
Zor bir iş de değil zaten. Sadece beynimizin bi oyunu. Vajinamızda sinir ucu bile yokken nasıl acıyabilir acaba :26:

Valla elini kolunu tutmak ne kelime her yerini tırmaladım adamcağızın bisürü tırnak izi var :26:

Hakkaten sinir ucu yok mu şimdi orda bu duyduğumuz acı neyin nesi :26: Ben 3 ay beklemek istemiyorum o bu eve girer girmez bitsin bu iş bekledikçe geriliyorum şimdi kaldırıcam adamı cesaretim olsa ama :26:

Eğer bu kadar zorsa sonrasında da zevk düşünemem ki :26: Kendimi çok köşeye kıstırdım galiba canım ya, ya da yersiz telaş mı yapıyorum bilemiyorum ilk deneme sonuçta, eşim zamanla olur diyor ama psikolojik çok yıprandım yapamadıkça sinir oldum ama o olmadı gayet sabırlı

Çok ayıp olcak belki böyle yazmam ama ben parmaktan daha çok korkuyorum sanki canım acıyor gibi geliyor ya direkt normal yoldan bitsin :26:

Bide kızlar doktor (kadın doğumcu) bana muayenedeyken şey demişti kızlık zarın çok kalın baya kanar bu onu da unutamıyorum şimdi hep aklımın bir köşesinden baya kanıcak diye bu da tam benim gibi birine söylenecek laf zaten :18:

Hakkaten sinir ucu yok mu şimdi orda bu duyduğumuz acı neyin nesi :26: Ben 3 ay beklemek istemiyorum o bu eve girer girmez bitsin bu iş bekledikçe geriliyorum şimdi kaldırıcam adamı cesaretim olsa ama :26:

İstediğin kadar hevesli ol, beynin hazır olmadıktan sonra hep hüsranla biter canım. Tecrübe sahibiyim o yüzden bu kadar net konuşuyorum. Yani eşini itmeler, ağlamalar vs bunlar devam ederse her denemede eşinin de morali bozulacak. Ben parmak egzersizlerine başlamanı öneririm :13: Yani ufaktan ufaktan. İster özelden ister burdan yardımcı olabilirim. Nasıl istersen
Ve evet sinir ucu yok. O acı kendini kastığın için oluşuyor. Kendini kasmadığın zaman bu kadar zevkli bişey niye acı versin ki. Vajinandan bebek çıkıyor düşünsene

Bence hemen atla,çünkü sonra pişman olursun"bumuymuş??bundan mı korkmuşum"diye..sonra ki zamanlarda zaten sen uyandıracaksın adamı,bilmem anlata bildimmi?

Ay dur kız ne bebeği daha bunu beceremiyorum bebek çıksa ölürüm herhalde

Aynen öyle oldu itiyorum hep ağlıcak gibi oluyorum ama Allahtan anlayışlı benim kocam

Özelden yazan arkadaşlara çok teşekkür ederim, 100 mesajım olmadığından geri cevap atamıyorum, o mesajları 1 hafta boyunca okuyacağım bu kadar kadın yapabiliyorsa ben de yapabilmeliyim yahu :18:

Aslında biriyle konuşmak çok iyi gelir bana mail adresi bırakabilir misiniz, 100 mesajım yok ya cevap atamıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…