ayyy bende korkarim.. cok korkunc bsye benzio.. benim arkadasim bu sene evlendi.. ilk geceyi anlatiodu.. cok aciodu falan.. oglan kizin icine girdigi an pittt diye ses cikmis patlamis resmen seside cikti.. kiz bayilcaktim diyo.. ama kurtuldu daha yasiyor ve mutlular.. zoru basarmak onemli :)) bn dha gelmedm o gunlere o gun geldgnde stress yaparm smdi yapmim sen yap :))) ucunda olum olmadigini dusun.. gozlerini kapat ve bsyi dusunme aklini bosalt kocanin elini tutmaya calis acidiginda ellini sIkarsin..
ayyy bende korkarim.. cok korkunc bsye benzio.. benim arkadasim bu sene evlendi.. ilk geceyi anlatiodu.. cok aciodu falan.. oglan kizin icine girdigi an pittt diye ses cikmis patlamis resmen seside cikti.. kiz bayilcaktim diyo.. ama kurtuldu daha yasiyor ve mutlular.. zoru basarmak onemli :)) bn dha gelmedm o gunlere o gun geldgnde stress yaparm smdi yapmim sen yap :))) ucunda olum olmadigini dusun.. gozlerini kapat ve bsyi dusunme aklini bosalt kocanin elini tutmaya calis acidiginda ellini sIkarsin..
:))) pıtt dıye ses cıkmıs..patlama sesını mı duymus..yapmayın yavrum korkutmayın kendınızı..ıcınıze yerlestırmeyın bu korkuyuu...mıllet çatırçatır cocuk doguruyor sakın yerlestırmeyın bu duyguları ıcınıze..psıkolojınızı bu konuda bozmanıza ızın vermeyınn..
Bilinçaltı öyle bişey ki işteNasıl giriyorsa beynimize. Ben en çok kandan korkarım. Kanama olur durmaz diye. Gelen kanı görüp peçeteye silince güldüm sadece. O bizi korkutanlar da var yaaa, neyse....
Yeni evlenip ilişkiyi korku filmi gibi anlatan arkadaşlarna sakınnn inanmaO pıt sesi ne Allah aşkına yahu
Zor bir iş de değil zaten. Sadece beynimizin bi oyunu. Vajinamızda sinir ucu bile yokken nasıl acıyabilir acaba :26:
canım bu korkuyu yuregıne asla yerlestırme..tabı kı azıcık acıyacak...ılk basta zevk vs dusunme ...amac burada bellı...
bız ılk denedıgımızde olmadı ben korktum ama sonra esıme dedım bu bu gece olacak..hyaptım yaptım yoksa kendımı bılıyorum boyle surup gıderdı...
korkmaa korkmaa koooooorrkkmaaa...
ıcınden at bu dusuncelerı...sadece bır seferlık yasayacagın bu anı kabusa cevırme canım...besmele cek rabbım yardım etsın...
Bende ilkgun yapamamistim.. Zaten yorgunluk dugun stresi su bu bicok kisi ilk gun yapamiyordur.. Ama o ilk gunku denemeler haliyle gozumde buyuttu cok.. Ertesi gunu korkuyla bekliyordum.. Ama esim cok anlayisliydi, once parmakla vajinanin alismasini saglamisti daha sonra is bana dusuyordu kasmamak!! Tamamen kendini esine birak ve ona guven.. Ve kasilma.. Inan hepsi bu .. Gozunde buyutme bosu bosuna .. Azicik bi kanamam oldu . Onun disinda hic acimicak..
Hakkaten sinir ucu yok mu şimdi orda bu duyduğumuz acı neyin nesi :26: Ben 3 ay beklemek istemiyorum o bu eve girer girmez bitsin bu iş bekledikçe geriliyorum şimdi kaldırıcam adamı cesaretim olsa ama :26:
İstediğin kadar hevesli ol, beynin hazır olmadıktan sonra hep hüsranla biter canım. Tecrübe sahibiyim o yüzden bu kadar net konuşuyorum. Yani eşini itmeler, ağlamalar vs bunlar devam ederse her denemede eşinin de morali bozulacak. Ben parmak egzersizlerine başlamanı öneririm :13: Yani ufaktan ufaktan. İster özelden ister burdan yardımcı olabilirim. Nasıl istersen
Ve evet sinir ucu yok. O acı kendini kastığın için oluşuyor. Kendini kasmadığın zaman bu kadar zevkli bişey niye acı versin ki. Vajinandan bebek çıkıyor düşünsene
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?