hehehe o ses olayına ben de çok güldüm yaaa. o anda aklıma gelirse çook gülerim
Yeni evlenip iliÅkiyi korku filmi gibi anlatan arkadaÅlarna sakınnn inanmaO pıt sesi ne Allah aÅkına yahu
Zor bir iÅ de deÄil zaten. Sadece beynimizin bi oyunu. Vajinamızda sinir ucu bile yokken nasıl acıyabilir acaba :26:
Kaba tabir değil ne deseniz haklısınız valla ilk denemeden olmuyor diye böyle evhamla buraya koştum ama sandım ki bir ben böyle delirdim çıldırdım bağırıp çağırdım yani herkes korkuyordur elbet de çok abarttım gibi geldi bana :26:
Ee niye yazaniyorum ozaman 😳.. Neyse yazim buraya gitsin ya amann nolcak :)))) bana kuzenim tavsiye etmisti , bende baktim bu is olmuyo onun yontemini yaptik.. Bacaklarini esinin omuzlarins koy .. O pozizyon p... Icine rahat girmesi icin okadar uygunki.. Ben o sekilde acildim.. Umarim sendede ise yarar ☺.. Ve tabiki altin kural rahat ol kasilma.. Gerisi mi ? Sivri sinek isirigi :)) o pirt olaylari vb gibi olaylarada kulaklarini kapa..Ay lütfen yaz canım ya baktım mesaj hakkın var da her türlü tavsiyeye açığım
Ee niye yazaniyorum ozaman .. Neyse yazim buraya gitsin ya amann nolcak :)))) bana kuzenim tavsiye etmisti , bende baktim bu is olmuyo onun yontemini yaptik.. Bacaklarini esinin omuzlarins koy .. O pozizyon p... Icine rahat girmesi icin okadar uygunki.. Ben o sekilde acildim.. Umarim sendede ise yarar ☺.. Ve tabiki altin kural rahat ol kasilma.. Gerisi mi ? Sivri sinek isirigi :)) o pirt olaylari vb gibi olaylarada kulaklarini kapa..
Dene ve haber ver bana:)
Ee niye yazaniyorum ozaman .. Neyse yazim buraya gitsin ya amann nolcak :)))) bana kuzenim tavsiye etmisti , bende baktim bu is olmuyo onun yontemini yaptik.. Bacaklarini esinin omuzlarins koy .. O pozizyon p... Icine rahat girmesi icin okadar uygunki.. Ben o sekilde acildim.. Umarim sendede ise yarar ☺.. Ve tabiki altin kural rahat ol kasilma.. Gerisi mi ? Sivri sinek isirigi :)) o pirt olaylari vb gibi olaylarada kulaklarini kapa..
Dene ve haber ver bana:)
canım korkutma kendini bende vajinusmustum ilk zamanlar.. bende her yerde kızlık zarırnın değil vajina kaslarının ilişkiye engel olduğunu okumuştum.. rahat bırak kendini bi kere sonrası hep rahat olursun zaten
ama benim vajinamda çok dardı. kızlığım bozuldu ama 1-2 ay her ilişkide şakır şakır kanamam ve vajinada resmen yırtılır gibi açılmam oldu. doktor vajinan gelişememiş dedi ama şükür evliliğin 3. ayında yoluna girdi. eşimde sağolsun hem sağlıkçı çektiğim acıyı anlıyordu hemde çok anlayışlı davrandı.malum acile böyle vakalarda geliyomuş.
hatta açılmam olunca acı hissetmemiştim öyle çok kanamam olmuştuki eşimde kanlar içinde kalmıştı acillik olmamızdan çok korktumeğer benim sorun farklıymış canım..geçti gitti çok şükür
kendimi korkudan hep kasıyordum canım öyle çok yanıyoduki ilk zamanlar ama rahat bırakınca hiç bir sorun olmuyor..hatta yaramazlık yapıyorum ara sıra ilişki esnasında kaslarımı kasıyorum eşim hissediyor
mesaj kutusu dolu sanırımm :) bi bak dilersen
aslında iyi bi kasgevşetici alın öncesinde ve güzel istediğiniz bir ortam yaratın. ön sevişmeyi olabildiğince uzun tutun (ama gerçekten uzun) . burda önemli olan sensin. gerçekten zevk aldığında ve istediğinde yersiz korkularını bi kenara bırakıp (yapmalıyım diye kendini zorlamadan) bi kadın olarak tamamiyle isteyerek bunu yaşayabileceğini düşünüyorum. =))
hiç utanma ve sıkılma. günümüzün hastalıklarından bi tanesi. böyle saçma bi nedenle kaç evlilikte yersiz sıkıntı yaşandı kim bilir. kaç kadın kendini suçlu hisseti yersiz yere, üzüldü? yapmayın bunu kendinize, çok masumane düşünüyosunuz. =)) malesef toplumda daha küçücük kızken anlatılmaya başlayan bu hurafeler, abartılı korkulu hikayeler yüzünden yıllarca eşiyle mutlu ve sağlıklı şekilde birlikte olamayan, acı çeken çook kadın var. valla o yok patlamalar çatlamalar yazılmış hala, hiç hoş değil.
canım hiç korkulacak bişi yok. bi kaç damla regli gibi kanı böyle size anlatılan bi sürü bi sürü acılar gibi vahşet gibi düşünmeyin asla. yok öyle bi dünya, yok öyle bişii =))
bu konunun yeri başka değil mi jinekoloji bölümünde var bu konulardan
ben omzuna koymadım hemen kramp giriyo bacaklarımaama bizde ilk o şekilde oldu gerçekten ilk ilişki için en rahat pozisyon
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?