İlk gece başarısızlığı :( Vajinismus muyum dersiniz :(

tebriklerr şimdide aynı sorunu ben yaşıyorum ne yapmalı dersin?

merhaba.eşimle bugün birkaç defa denememize rağmen beceremedik.şuan hafif canm acıyor ama fazla zorladım galiba ne denediysek olmadı.korkumda yok kendimide çekmiyorum ama yapamadık.eşiminde canı çok sıkıldı benimde.o bana hissettirmemeye çalışıyo ben ona..ne yapmalı nasıl yapmalı kızlar varmı yardımcı olabilecek :26:

tebriklerr şimdide aynı sorunu ben yaşıyorum ne yapmalı dersin?

canım ilk gün biz denedik olmadı hatta burayada yazmıştım.yazımdan sonra sonra burda okuduğum yöntemi denedik hemen oldu ben bile şaşırdım.eşinin pe...ne ve senin vajinana kayganlık sağlayacak kadar zeytinyağı sür.biz ilk denemeyi en kolay yöntemle yaptık.yatağın ucuna ben oturur gibi yattım ayaklarım aşağı gelecek şekilde eşimde ayakta ben ayaklarımı eşimin omzuna yük vermeden attım ve zeytinyağı mucizesiyle kendimi hiç kasmadan oluverdi.tabi ön sevişmeyi unutmayalım çok uzun tutmadık biz biraz meraktan sabırsızlandık galiba :) ilk 2 yöntemimiz buydu ki zeytinyağı ile inan hiç acıma bile olmadı.sadece yavaş yavaş yapın dicem ama yağ olunca sen acı hissetmeden oluyo bile.sonrasında zaten yağa gerek kalmadan senin vajina sıvın yetiyo.çok tekrarlama bu yöntemi çünkü bizim ilişkiye hazır olduğumuzu gösteren mucizevi sıvımız var zaten.çok özel olacak ama sonrasında istediğin pozisyon oluyo.kendine güzen ve sakın kendini sıkma inanki hiç korktuğun gibi değil.şimdiden kolay gelsin

kas gevseticiyi tavsiye eden arkadas allah senden razı olsun ya 43 günlük evliyim esimle kac sefer denedik evlendgmizden beri hic bir ilerleme olmadı cok istekliydim ama zaten 2 haftadır falan hic denemiyorduk bile sagolsun esimde anlayıssız biri degildi aramzda büyük bi sorun olmadı ama yinede esimi mutlu etmek istiyordum dün öyle bi bakayım dedim bu sayfaya baktım kas gevsetici vs. yazıyor bi deneyim dedim annemden herhangi bir kas gevsetici aldım ictim zaten bünyem cok zayıf ne zaman ilac icsem bi tuhaf olurum ıkı tane kas gevsetici ictim etkisini gösterdi daha sonra her zamanki gibi esim önce 1 parmagını daha sonra 2 parmagnı soktu p....le deneyelim dedi yok olmaz acır falan dedim acımycak dedi birden soktu ne oldugunu anlamadım cok hafif saniyelik bi acı oldu oda fazla degil birden gecti icimdeyken acıdan cok baskı hissettim icinde oldugu zaman canın yanmıyo zaten sadece bi baskı var bu kadar sonuc olarak oldu dün gece hemen yazayım dedim inanın yaptıgıma kendim bile emin olamadım nasıl yani girdi mi simdi icerde mi vs. dedim o kadar büyütmüsüm ki gözümde kanlar akcak canm yancak aglycam diye hic düsündüğüm gibi olmadı bunun icin mi bu kadar üzülmüstüm sıkmıstım kendmi yani falan dedim hic korkulcak bisey yok p....ni sonuna kadar soktu ama hic kan gelmedi....bide basınca baglı sanırım ıcımdeyken popoma baskı oluyo sanki tuvaletmi yapcak gibi oluyorum umarım zamanla düzelir korkmanıza hic gerek yok gercektenn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…