İlk gece başarısızlığı :( Vajinismus muyum dersiniz :(

cesaretlen canımm...korkuyu at ustunden azıcık acıyacak tabı bunu da bıl...
ama nasıl soyleyeyım ya da yazayım yaa bıraz gevse tmmı..hemen o asamaya gecmee kafanı bıraz uzaklastır..odaklanmaa...bıraz rahatla sonra tamamla..başaracaksın canımm...daha once de yazdıgım gıbı bunu bır hastalıga cevırmene ızın verme...
kanaman fazla olursa da korkma...bu da olabılır...
ama bu gece esıne de kendıne de ızın ver..dınlenın...
basaracaksın ınsallah...

Geneli böyle söyler zaten, zarın kalın ameliyat olman lazım. Nasıl vicdanları rahat ediyor ya.
Arkadaşım kızlık zarın kalın olsa bile bu ilişkiye engel değil. İlişkiye engel olan vajina kaslarındır. Ne kadar kasarsan o iş olmaz, zorlanman doğal tabi. Ama kızlık zarı çok çok düşük ihtimal. Tamamen kapalı olması lazım ki zarın, ilişkiye engel olsun. Kalın olsa bile sen hiç adet olmadın mı? Orası delik olmasa o kan nerden gelcek

Bence hemen atla,çünkü sonra pişman olursun"bumuymuş??bundan mı korkmuşum"diye..sonra ki zamanlarda zaten sen uyandıracaksın adamı,bilmem anlata bildimmi?

Anlatabildin canım haha inşallah o günleri de görürüm

Benim gibi olanların olduğunu bilmek iyi geldi ya tek değilmişim, hangi kadın bu kadar yıpratır kendini ağlar bağırır çağırır diye düşünmüştüm aşkım ölüyosun sandım dedi eşim de :26:

Son düzenleme:
aynisi bana da oldu. 1 saat fln ugrastik. herseferinde acidan duur diyordum duruyodu. sonunda dur desem bile durma dedim diye oldu bitti «

bu arada ne var ki bunda cekinecek nornal uyeliginle vajinusmus topigune bile giremem diyorsun.

Aynı senın gıbı arkadasım var canım tedavı gordu vajınusmus dedıler ...

1 yıllık evlı suan daha 2 ay once bırlıkte olabıldı ınan ...

Sımdı dıyor kıı bana ''Gozumu korkutmuslar bu muydu yanı ? Sımdı de onsuz olmuyor '' dıyor

Senı de korkutmuslar canım ınan sevdıgın ınsanla bırlıkte olmak pahabılemez

aynisi bana da oldu. 1 saat fln ugrastik. herseferinde acidan duur diyordum duruyodu. sonunda dur desem bile durma dedim diye oldu bitti «

bu arada ne var ki bunda cekinecek nornal uyeliginle vajinusmus topigune bile giremem diyorsun.

Utanıyorum çünkü öyle böyle korkma değil duyan adam öldürüyolar sancaktı ya kimse benim kadar abartmamıştır herhalde bunu yani korkarsın bağırırsın ama ben gibi değil, kendime de hayret ediyorum ben iple çektim bugünü, çok da istekliyim ve önemli cinsellik benim için ama nedense yumurta kapıya gelince belki de heyecanla mı ille olması gerektiği beklentisiyle mi bilmiyorum olmadı :26:

Yok canım şimdi uyandırmam yazık o da benle mücadele etmekten yoruldu zaten iş için gidecek malum. Ben buraya yazılanları baştan bir daha okuyacam zaten 1 hafta biraz da vajinismus topicini okurum, hazırlanıcam canım çok sağolun ya bir ara kimse yazmayacak zannettim :18:

İlahi çok güldüm Eğer haftaya başarırsam girip buraya yazıcam size ben de

Aslında doktorum hariç kimse korkutmadı, üstümde baskı da yok, çok istedim bugünü bekledim, eşimi seviyorum, arzuluyorum ama yapamadım işte ilkinde çok hayal kurmuştum belki de büyük beklentilerim olduğu için...

Son düzenleme:
bir ay sonra düğünüm var. ben yeni yeni işin ciddiye bindiğini anlamaya başladım. konuyu okuyunca da iyice gözüm korktu off:18: inşallah böyle olmaam:18:

Valla bu derdi çeken bilir. Ben evli olduğumu bile hissetmiyodum. Çok kötü günlerdi
Sen birkaç deneme daha yap bakalım. Olmazsa artık bi ucundan başlarsın egzersizlere

Onları da etraflıca araştırdım canım cahil biri de değilim ki bu arada mailini aldım kaçta gelebilirsin onu yazmamışsın ama ben beklerim ara ara bakarım :)

Onları da etraflıca araştırdım canım cahil biri de değilim ki bu arada mailini aldım kaçta gelebilirsin onu yazmamışsın ama ben beklerim ara ara bakarım :)

Cahil demek istemedim ki ben Ben biyoloji mezunuyum bu arada. Hep böyle şeylerle, anatomisiyle içiçeydim yıllarca Düşün en büyük cahilliği ben ettim
Ben şimdi selam diye yazdım sana cevap gelmeyince çıktım
Yarın öğleden sonra girerim büyük ihtimal

Son düzenleme:

Gercekten zor degıl ... Arzu da var ıstek de daha ne olsun ...

Kapat gozlerınıı hısset , hıc kasılma , korkularını at bır kenara ...

Bende cok korkuyordum esımle nısanlıyken cok konustuk bu konuyu ,

Ilk geceden oldu ınanır mısın ?

Sevıp ıstedıkten sonra olmayacak sey yok

bir ay sonra düğünüm var. ben yeni yeni işin ciddiye bindiğini anlamaya başladım. konuyu okuyunca da iyice gözüm korktu off:18: inşallah böyle olmaam:18:

Yaa sana gelince cesaret veresim geliyor aslında ama pek inanmazsın ben bu haldeyken ama 1 hafta dönücem sana bak bu topici takip et güzel haberlerle gelicem :) yani inşallah :18:

Ben yapıcam kafaya koydum yapıcam ama olmadı beraber dertleşiriz atlatırız artık :18:

Aslında acımıyor yani fiziksel olarak ama işte psikolojikman kafandan öyle şeyler geçirince tabii acıyormuş gibi oluyor yalan söylemicem yani sana :18:

İnşallah böyle zorlanmazsın :18:

O bir arkadaşın yazdığı gibi pıt diye gidiversin ses gürültü fark etmez benim için bando sesi çıksa da olur

Son düzenleme:
bendede olmuştu :26: kendini bu kadar bunalıma sokarsan olacağı varsada olmayacak canım
kaba bır tabır olacak ama bunu herkesin yaptığını doğanın bir kanunu olduğunu ve gereklı olduğunu dusun hem bak ne güzel esınde anlayışla yaklaşmış kendı kendını korkutma unutup gevşemeyi dene ve kesinlikle olmayacak acıyacak diye başlama işe senin önce kendini rahatlatman lazım ki hersey daha kolay olsun..

Aslinda bir ozel msj atmak istiyordum sNa ama tlfdan yazdigim icinmi yoksa hakkim mi yok bilemedim olmadi... Burdada yazilmazki yauu:)) pfssss

hehehe o ses olayına ben de çok güldüm yaaa. o anda aklıma gelirse çook gülerim

Kaba tabir değil ne deseniz haklısınız valla ilk denemeden olmuyor diye böyle evhamla buraya koştum ama sandım ki bir ben böyle delirdim çıldırdım bağırıp çağırdım yani herkes korkuyordur elbet de çok abarttım gibi geldi bana :26:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…