Bide kızlar doktor (kadın doğumcu) bana muayenedeyken şey demişti kızlık zarın çok kalın baya kanar bu onu da unutamıyorum şimdi hep aklımın bir köşesinden baya kanıcak diye bu da tam benim gibi birine söylenecek laf zaten :18:
Bence hemen atla,çünkü sonra pişman olursun"bumuymuş??bundan mı korkmuşum"diye..sonra ki zamanlarda zaten sen uyandıracaksın adamı,bilmem anlata bildimmi?
aynisi bana da oldu. 1 saat fln ugrastik. herseferinde acidan duur diyordum duruyodu. sonunda dur desem bile durma dedim diye oldu bitti«
bu arada ne var ki bunda cekinecek nornal uyeliginle vajinusmus topigune bile giremem diyorsun.
cesaretlen canımm...korkuyu at ustunden azıcık acıyacak tabı bunu da bıl...
ama nasıl soyleyeyım ya da yazayım yaa bıraz gevse tmmı..hemen o asamaya gecmee kafanı bıraz uzaklastır..odaklanmaa...bıraz rahatla sonra tamamla..başaracaksın canımm...daha once de yazdıgım gıbı bunu bır hastalıga cevırmene ızın verme...
kanaman fazla olursa da korkma...bu da olabılır...
ama bu gece esıne de kendıne de ızın ver..dınlenın...
basaracaksın ınsallah...
Aynı senın gıbı arkadasım var canım tedavı gordu vajınusmus dedıler ...
1 yıllık evlı suan daha 2 ay once bırlıkte olabıldı ınan ...
Sımdı dıyor kıı bana ''Gozumu korkutmuslar bu muydu yanı ? Sımdı de onsuz olmuyor '' dıyor
Senı de korkutmuslar canım ınan sevdıgın ınsanla bırlıkte olmak pahabılemez
Yok canım şimdi uyandırmam yazık o da benle mücadele etmekten yoruldu zaten iş için gidecek malum. Ben buraya yazılanları baştan bir daha okuyacam zaten 1 hafta biraz da vajinismus topicini okurum, hazırlanıcam canım çok sağolun ya bir ara kimse yazmayacak zannettim :18:
Geneli böyle söyler zaten, zarın kalın ameliyat olman lazım. Nasıl vicdanları rahat ediyor ya.
Arkadaşım kızlık zarın kalın olsa bile bu ilişkiye engel değil. İlişkiye engel olan vajina kaslarındır. Ne kadar kasarsan o iş olmaz, zorlanman doğal tabi. Ama kızlık zarı çok çok düşük ihtimal. Tamamen kapalı olması lazım ki zarın, ilişkiye engel olsun. Kalın olsa bile sen hiç adet olmadın mı? Orası delik olmasa o kan nerden gelcek
Onları da etraflıca araştırdım canım cahil biri de değilim ki bu arada mailini aldım kaçta gelebilirsin onu yazmamışsın ama ben beklerim ara ara bakarım :)
İlahi çok güldümEğer haftaya başarırsam girip buraya yazıcam size ben de
Aslında doktorum hariç kimse korkutmadı, üstümde baskı da yok, çok istedim bugünü bekledim, eşimi seviyorum, arzuluyorum ama yapamadım işte ilkinde çok hayal kurmuştum belki de büyük beklentilerim olduğu için...
bir ay sonra düğünüm var. ben yeni yeni işin ciddiye bindiğini anlamaya başladım. konuyu okuyunca da iyice gözüm korktu off:18: inşallah böyle olmaam:18:
Yaa sana gelince cesaret veresim geliyor aslında ama pek inanmazsın ben bu haldeyken ama 1 hafta dönücem sana bak bu topici takip et güzel haberlerle gelicem :) yani inşallah :18:
Ben yapıcam kafaya koydum yapıcam
Aslında acımıyor yani fiziksel olarak ama işte psikolojikman kafandan öyle şeyler geçirince tabii acıyormuş gibi oluyor yalan söylemicem yani sana :18:
İnşallah böyle zorlanmazsın :18:
O bir arkadaşın yazdığı gibi pıt diye gidiversin ses gürültü fark etmez benim içinbando sesi çıksa da olur
bendede olmuştu :26: kendini bu kadar bunalıma sokarsan olacağı varsada olmayacak canım
kaba bır tabır olacak ama bunu herkesin yaptığını doğanın bir kanunu olduğunu ve gereklı olduğunu dusun hem bak ne güzel esınde anlayışla yaklaşmış kendı kendını korkutma unutup gevşemeyi dene ve kesinlikle olmayacak acıyacak diye başlama işe senin önce kendini rahatlatman lazım ki hersey daha kolay olsun..
Aslinda bir ozel msj atmak istiyordum sNa ama tlfdan yazdigim icinmi yoksa hakkim mi yok bilemedim olmadi... Burdada yazilmazki yauu:)) pfssss
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?