İlk gece gelinliği eş mi çıkarıyor?

krgzlm

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
8 Eylül 2011
56
0
36
Edirne
arkadaşlar,evli olanlara soruyorum.benm yakında düğünüm olacak kısmetse.evli bayanlara soruyorım çünkü onlar tecrubeliler.ilk gece kılınacak namaz var.ben gelinlikle abdest alıp namaz kılıp ondan sonra mı o iş oluyor. yani gelinliği eş mi çıkarıyor?

Ben dus aldım abdestimi aldım gelinligmı giydim namazı kılıp bir buçuk yıl sonrada o işi yaptık

gelinliği çıkarıp duş alıp tekrar giydin yani?????????? bi de neden bi yıl sonra ?????????*

Eve gelince herkes kendi üstünü başını çıkarır,duşunu alır sonrada yemekmi yer,bir şeylermi içer,sohbetmi eder..her ne yapılacaksa yapılır,planla olmaz bu işler,rahat ol.

benim gelinbaşını çıkaramamıştık, duvak kafama yapışmıştı resmen eşim çıkarırken canım acıdığından bağırdım, o da küstü, sonra o soyundu ben soyundum popolarımızı dönüp yattık. gerçi zaten adetliydim. bişey olacağı yoktu, sonra barışıp sarıldık uyuduk.

sana tavsiyem kendin çıkar bizim gibi tartışma çıkmasın

Kisilerin istegine gore degisir canimm nasil istersen oyle yaparsin kucuk ayrintilara takma bosver onemli olan o gun sorunsuz bi sekilde gecsin gerisi bos inan banaa...

Ay bunun da mı kuralı varmış? Canın nasıl isterse öyle olsun. Striptiz yapmak da isteyebilirsin, eşine cilve yapmak için nazlana nazlana ona çıkarttırmak da. Hem ilk geceye o kadar çok şey bağlamayın. Vajinismus belası bu yüzden oluyor. Rahat olun. Yalnız kaldığınızda konuşun, yiyin, için, dans edin, sarılın, sevginizi söyleyin, belki duş almak istersiniz ayrı ayrı ya da birlikte belki, belki çok yorgun olursunuz acele etmeyin ertleleyin sabah ya da ertesi güne, belki de çok istekli olursunuz bütün fasılları atlayıp çılgınca hasret giderirsiniz... Sonrası gelir zaten, akışına bırakın. İnsani içgüdümüzün en açığa çıktı o özel anları da kurala bağlamayın ne olur. Tadını çıkarın yaşadıklarınızın. :))

Son düzenleme:
Bizim düğünümüz gündüzdü, eve geldikten belli süre sonra gelinliğimin içindeki büstiyer çok rahatsız etti beni. Nefes almakta zorlanıyordum artık. Gelinliğimi çıkarttım, eşim yardım etti çıkarmama. Zaten kendi başına çıkarman imkansız, hele içindeki bustiyeri Normal kıyafetlerimi giydim, akşam dini nikahımız oldu. Namazımızı ondan sonra kılmıştık. Anlayacağın geç vakte kadar gelinlikle durmadım . Sende duruma göre bakarsın bence

Son düzenleme:
Annemim arkadaşı anlatmıştı bi ara.Gelinliğin fermuarı sıkışmış, çıkaramamışlar...Öyle yapmışlar ne yaptılarsa.

İlk gece ve striptiz
Enteresan olur sanki karanfilcim.
Çoğu cesaret edemez bence.

eve gelip üstünüzü değiştirip duş alıyorsun. sonra düzgün bir kıyafet giyip namaz kılıyorsun.

askılı gelinlikle namaz kılınmaz ki? gelinlik kapalı olsa bile o tarlatanla nasıl secdeye varacaksın?
duvak saçlarını örtmez ki? başın açık namaz kılınmaz...

namazdan sonra istersen rahat bir kıyafet giy, istersen seksi giyin senin seçimin.

ister yemek yiyin, ister çay-kahve için, isterseniz beraber olun. bu tamaman ikinize kalmış bir şey. kendinizi nasıl hissederseniz öyle yaşayın.

tavsiyem şu; mutlaka evde saç kremi bulundur. ikisi bir arada şampuan demiyorum. saç kremi şart... çünkü gelin saçındaki tokaları ayıkladıktan sonra yıkıyorsun ve bol bol kremliyorsun. yoksa o saçların asla açılmaz, kestirmek zorunda kalırsın.

ayrıca havalar sıcak gidiyor, difrize dondurma stoku yapın... (evlendiğin gün bana hak verirsin)

kız kardeşimin bu pazar düğünü vardı,
gelinlik sıkmıştı zaten zor atmışlar kendilerini eve,
kestik abla makasla bildiğin gelinliği kestik dedi
yani gelinliği başka türlü çıkarmak mümkün olmuyor zaten..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…