İlk gece gelinliği eş mi çıkarıyor?

gelinliği ve duvagı tek başına çıkarman pek mümkün olmaz :) eşim yardım etti bana, namazı da gelinlikle kılmadım normal kıyafetlerimle kıldım. Sonrası malum :) ama önceden plan yapmadık öle akışına göre oldu her şey,, kasmayın düşünmeyin şimdiden bu kadar ayrıntıyı

nasıl yani imam eşin gelinliğini çıkardıgında imam nikahsızmıydınız ?:18:

gelinliğimi eşimin çıkarmasını isterim. ama bi dakkaya ben vucuduma guvenmiyorum mumkunse ben çıkarayım ışığı söndüreyim yataga yatayım çarşafı ustume çekeyim eşim oyle gelsin yanıma

Nasıl istiyorsan öyle olur cnm. Sen kendin çıkarmak istersen kendin çıkarabilirsin. Ama yardıma ihtiyacın olacaktır.

ohoooo siz daha çıakrma işindesiziniz..
Daha neler var neler hoppaa

Günün yorgunlugu sızlanmalar ter kokularından kurtulmak için eşinizden rica edebilrsiniz gelinliğinizin fermuarını yada düğmelerini açmasını istersiniz oda zaten ataktadır :) açar sonrasında duşlarınızı alırsınız ogece için özel giyinmek istediğiniz kıyafetlerinizi giyer ve birşeyler atıştırırsınız hoş sohbet akışına bırakır içeceklerinizi yudumlarsınız derken o romantik akım kendiliğinde gelişir ve yakınlaşma başlar :)
(ŞAHSEN bizimki böyle olmuştu tamda

Namazda abdest alıyoruz tabi duştayken ve çıkınca eşiniz duanızla sizde eşinizin ceketiyle kılarsınız namazınızı biz aynen böyle kıldık.
Şahsen gelinlikle kılmak geline eziyet diye düşünüyorum.

Son düzenleme:
eee gelinliği ben çıkaramam, o çıkarırsa dayanamam duş almadanda sevişmem, ilk geceden kokarca gibi olmayayım

bi de benim banyo sefam uzun sürer. nasıl olur bilmiyorum

gelinliği üzerinden çıkarırken imam nikahsızmıydın sorusu çok enteresan geldi ...
nişanlılık sürecinde el elede tutuşmuşlardır kesin....

Merak etme o durumda eşinizin aklına vücudunuza bakmak gelmeyecektir... Zaman kaybetmemek gerek

nasıl yani imam eşin gelinliğini çıkardıgında imam nikahsızmıydınız ?:18:

Evet, gelinlikle abdest almam zor olurdu, zaten çok rahatsız etmişti, içindeki bustiyer. Geldi, arkasını çözdü gitti. Ne yanımda durdu, nede sırnaştı İmam nikahımız eve geldikten bir kaç sat sonra oldu. Eşimle gece yakınlaştık canım, zaten yorgun oluyor insan

gelinliği üzerinden çıkarırken imam nikahsızmıydın sorusu çok enteresan geldi ...
nişanlılık sürecinde el elede tutuşmuşlardır kesin....

Bende şaşırdım böyle bir soruya gelinliğimi açtı gitti, eşim yanımda bile durmadı. Bunun imam nikahla ilgisi neki?

canım bizde eve geldil gece 1 di:) imama nıkahım kaynanamda kıyıldı eve geldık gelınlıgı hayatta kendın cıkaramazsın:) eşim ilk önce türbanımı bozdu cıkardı sonra gelınlımı actı ve hıc dokunmadan oturma odasına gectı bende abdest alıp namazımı kıldım oda kıldı:) bu arada saat ilerliyor:) ben pijamalarımı gıydım:):) eşim geceliğini giy hayatım dedı:):) bende ne gerek var cnm hehehe neyse giydim be gerisi malum sekerım herseyı akısına bırak stres yapma

Ah tatlım.Kim 90-60-90 ki? Bunlar en tombalak hatunları bile sexy gösterir

Eklentiler

• $kilolu-bayanlar-icin-vucut-corabi.webp
    53,1 KB · Görüntüleme: 3.514
Allahım iş yerindeyim bir anda böyle bir fotoğraf,
ay nerden buldun bunu arkadaşım,
bende tombalak sayılırım da şansımı denemek isterim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…