Ben bir de boru koyduracağım yatak odasına.
Aşağı incem diye adamın boynunu kırarmışım filan.
Anladım canım illa bir kulpa uydurmak saçma...
Bizim düğünümüz gündüzdü, eve geldikten belli süre sonra gelinliğimin içindeki büstiyer çok rahatsız etti beni. Nefes almakta zorlanıyordum artık. Gelinliğimi çıkarttım, eşim yardım etti çıkarmama. Zaten kendi başına çıkarman imkansız, hele içindeki bustiyeriNormal kıyafetlerimi giydim, akşam dini nikahımız oldu. Namazımızı ondan sonra kılmıştık. Anlayacağın geç vakte kadar gelinlikle durmadım . Sende duruma göre bakarsın bence
gelinliğimi eşimin çıkarmasını isterim. ama bi dakkaya ben vucuduma guvenmiyorummumkunse ben çıkarayım ışığı söndüreyim yataga yatayım çarşafı ustume çekeyim eşim oyle gelsin yanıma
ohoooo siz daha çıakrma işindesiziniz..
Daha neler var neler hoppaa
gelinliğimi eşimin çıkarmasını isterim. ama bi dakkaya ben vucuduma guvenmiyorummumkunse ben çıkarayım ışığı söndüreyim yataga yatayım çarşafı ustume çekeyim eşim oyle gelsin yanıma
nasıl yani imam eşin gelinliğini çıkardıgında imam nikahsızmıydınız ?:18:
gelinliği üzerinden çıkarırken imam nikahsızmıydın sorusu çok enteresan geldi ...
nişanlılık sürecinde el elede tutuşmuşlardır kesin....
Ah tatlım.Kim 90-60-90 ki?Bunlar en tombalak hatunları bile sexy gösterir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?