İlk gece gelinliği eş mi çıkarıyor?

siyah renk tel tel sanki kıllı gibi bir imaj uyandırıyor hiç sevmem bu tarz şeyleri. ben tül dantel saten pembe ve pastel tonlar severim

tamam şimdi oldu

Allahım iş yerindeyim bir anda böyle bir fotoğraf,
ay nerden buldun bunu arkadaşım,
bende tombalak sayılırım da şansımı denemek isterim

netten canım Ben de tombalağım ve yakışana yakışıyor tombalaklık bence Bu ablada da fena durmamış yani Ona yakışıyosa bize de yakışır.

canım öyle filmlerde göründüğü gibi olmuyor rahat bırak kendini nasıl gelişirse öyle olsun,

ikinizde gergin olacağınız için ilk geceyi çok büyütme gözünde, ben sana olasılıkları sayayım

1-gelinlik çıkarmak zor olduğu için muhtemelen sana yardımcı olucaktır
2-hemen yatağa atlayıp,muhteşem bi gece geçirebilirsiniz.
3-ilk gece yapamayabilirsiniz,suratlar asık vaziyette kardeş kardeş yatarsınız,
4-birşeyler yiyip içip sohbet edebilirsiniz,
5-altınları sayarsınız:):)..... gibi olasılıklardan bahtına ne çıkarsa tatlım.

kızlar bende yakında evlenecegım nısanlımla bız buna benzer bı konu konustuk tabı onun cıkarması hakkında fılan degıl. ben ımam nıkanı sordum gunduz yapalım hayatım dedım aksam yaparsak ıckı ıcmemek zorunda kalcaz o ortamda fılan dedık . oyle anlastık. aksamındada dugunden sonra eglenceye gıtmeyebılırız muhtemelen pek bır fıkrım yok kutlamayı yakınlarımızla dort bes kısı balayı donusu yaparız dedık. yorgun olacagımız ıcın bız o gece beraberde olmayı dusunmuyoruz balayında oluruz dedık. ha bırde o gun muhtemelen o bana yardımcı olcak cıkartmamda en azından fermuarını soker dıye dusunuyorum dus alcaz ayrı ayrı sonra abdest fılan derken namazımızı kılacagız ustumu degıstırecegım tekrar oyle yatacagım.yada muhtemelen kahve fılan yapar ıcerız bız yada evdekı yemeklerden dolapta ne bulursak zıyafet cekerız :))) ertesı gunde allahım nasıp ederse go to balayı

Bu planın çöpe gideceği konusunda iddaya gireblirim..
Ayrıca dini nikahla alkol alıp almamanın bir ilgisi yok ki,pek anlayamadım,,
dini nikah, yapmış olduğun evliliğin sünnet boyutunda bir seramonisidir,bir duasıdır..

dini nikahta 3 kez sorulur 3 kez evet alınır her ikisinden de bir de, şahitliği geçerli 2 kişi olmalı. bu şekilde resmi nikah yapılsa bir daha dini nikaha gerek kalmazdı. dinen 3 kez sorulması şarttır.

bızde dugunden sonra yemegımızı yıyıp evımıze gıttık eşim kucagında dırek yatak odasına soktu 1 saat sacımı actı 2 dk da gelınlıgımı cıkardı :) jartıyer takımı vardı ustumde sadece öpup banyoya gırdım duşumu abdesttımı aldım kaç rekat namaz kıldım hıç hatırlamıyorum (korkudan) esımın yeter artık demesıyle bıtırdım ve odamıza gectık.ha bıde o iş olmadan ben yıne korkudan gelınlıgımı toplamaya calışıyordum

bu arada içki konusunada deyıneyım benım dını nıkahım 1 gun önceden oldu dugun gunu ıçkı almadık agzımıza ama ertesı gun esım şarap alıp romantık bır ortam hazırlamıştı bu sekılde yapabılırsınız

bizimde düğünümüz 3 ay sonra kızlar tabi o zaman daha farklı olabilir ama düşündüğümüz konuştuğumuz kadarıyla şöyle olacak; düğünden bir kaç gün önce imam nikahı istiyorum ben düğünden sonra yorgunluktan dolayı zor oluyor neyse düğün biter ve biz eve geliriz gelinliği ve saçlarımdaki tokaları çıkarttıktan sonra ayrı ayrı duşlarımızı alırız ilk ben almak şartıyla bilmiyorum ama ilk ben girmek istiyorum sonra pijamalarımızı giyer abdest alıp namazımızı kılarız kıldıktan sonra eminim yemekler çeşit çeşit olacak ama ben kesin birşey yiyemem o yerse bilemem sonra o esnada muhabbet falan dinlenme faslı soğuk bişeyler içeriz sonrası benimki başlar yanaşmaya zaten gerisi malum olay ertesi günde akşam üstü yola çıkarız ver elini balayı biz özellikle ilk geceyi ilk gece yaşamak istiyoruz çünkü ne kadar ertelersek stres sıkıntı olacak o akşamın heyecanıyla olur biter bari balayında düşünmeyiz olsun mu olmasın mı diye rahat rahat olur balayında utandım yaaaa

kızlar konuyla alakasız belki ama bişey sormak istiyorum. 2 senelik evliyim düğün zamanı hiç kimse benimle konuşmadı bende soramadım. biz namazı o iş olduktan sonra kıldık. biz şimdi yanlış mı yaptık acaba ya:18::18:

ilahi kızlar sesli sesli güldüm sayenizde hepiniz çok yaşayın emi :))
bence sabahtan gelinlik giymeden kılmakta bir seçenek :))niyet belli zaten dimi.yoksa kaç adam gelinliği çıkarıp uslu durabilir istisnalar kaideyi bozmaz.sabahtan kıl namazını o ne rahat sonrası kendiliğinden gelir zaten.tüm evleneceklere ve evli olanlara ALLAH geçim versin.

eşimle beraber saçımdaki yüzlerce tokaları çıakrmıştık sonra gelinliğimi. ardından ikimzide duş aldık çok terlemiştik çünkü. eşimin ardında namazlarımızı kıldık. sonra yemek yedik felan. ama içki olayına karşıyım ben açıkcası yuvanıza ilk girdiğiniz ilk beraber olduğunuz gün alkol almamanızı öneririm. hatta evinize alkolde sokmayın evin bereketinin kaçtığını düşünüyorum.

zaten o kalıp ibi ğelinliğin içinde koskoca üstelik stresli bi ün ğeçirdikten sonra eve eldiğinizde yok kucağına al eşikten ğeçir yok elinliğimi çıkar vs...
aklına bile elmeyecek.biran evvel kurtulmak isteyeceğin için muhtemelen kendin çıkaracaksın ğelinliğini :) akışına bırak, takılma bence.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…