Bende şaşırdım böyle bir soruyagelinliğimi açtı gitti, eşim yanımda bile durmadı. Bunun imam nikahla ilgisi neki?
Evet, gelinlikle abdest almam zor olurdu, zaten çok rahatsız etmişti, içindeki bustiyer. Geldi, arkasını çözdü gitti. Ne yanımda durdu, nede sırnaştıİmam nikahımız eve geldikten bir kaç sat sonra oldu. Eşimle gece yakınlaştık canım, zaten yorgun oluyor insan
Allahım iş yerindeyim bir anda böyle bir fotoğraf,
ay nerden buldun bunu arkadaşım,
bende tombalak sayılırım da şansımı denemek isterim
Ay bunu giymek dert çıkarmak dert. Yapışır bir de tene. Sevmedim ben. :)))
siyah renk tel tel sanki kıllı gibi bir imaj uyandırıyor hiç sevmem bu tarz şeyleri. ben tül dantel saten pembe ve pastel tonlar severim
Bir de pavyon gacısı gibi gösterir insanı.
Vücut çorabının yeri ayrıdır...Siyahın seksapalitesi de ayrıdır.
kızlar bende yakında evlenecegım nısanlımla bız buna benzer bı konu konustuk tabı onun cıkarması hakkında fılan degıl. ben ımam nıkanı sordum gunduz yapalım hayatım dedım aksam yaparsak ıckı ıcmemek zorunda kalcaz o ortamda fılan dedık . oyle anlastık. aksamındada dugunden sonra eglenceye gıtmeyebılırız muhtemelen pek bır fıkrım yok kutlamayı yakınlarımızla dort bes kısı balayı donusu yaparız dedık. yorgun olacagımız ıcın bız o gece beraberde olmayı dusunmuyoruz balayında oluruz dedık. ha bırde o gun muhtemelen o bana yardımcı olcak cıkartmamda en azından fermuarını soker dıye dusunuyorum dus alcaz ayrı ayrı sonra abdest fılan derken namazımızı kılacagız ustumu degıstırecegım tekrar oyle yatacagım.yada muhtemelen kahve fılan yapar ıcerız bız yada evdekı yemeklerden dolapta ne bulursak zıyafet cekerız :))) ertesı gunde allahım nasıp ederse go to balayı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?