- Konu Sahibi melekpamukipek
-
bendeee cokkk korkuyorummm bundan yaaa daha cokk acısından degilde ilk defaa cıplak görcen özelini falan ayy ne hissederim bilmiyorumkiii:26:
Tabi ki dee..Öyle dayanılmaz bir acı,ağrı yok.. O kadar da çıt kırıldım olmayın canıım
Hayatımın en unutulmaz gecesiydi, acı mı??? Pardon ne acısı, ben öyle bir şey hissetmedim hiç, hissettiğim şeyler çok daha güzeldi. Sahiplenilmek, sevdiğine sahip olmak, tek olmak, şefkat, sevgi, aşk, muhteşemdi her şey. Ve nasıl başladıysa da öyle de gidiyor emin olun. Eşimle cinsel anlamda beraber olmak hayatımın en zevkli şeylerinden biri. Kendinizi boşuna korkutmayın hiç. İlk adımı nasıl atarsanız gerisi öyle gelir.
Utanmazsın utanmazsın hiç merak etme. Nasıl oluyor, Allah nasıl içinize o rahatlığı veriyor bilmiyorum ama inanın öyle tahmin ettiğiniz gibi olmuyor. Eşinize bırakın kendinizi, iş ona düşüyor çünkü. Yaklaşımı, şefkati, sevgisi ve sizi ilişkiye hazırlaması çok önemli. Eğer yeterli kıvama gelirseniz, acı değil çok daha hoş duygular hissedersiniz.Tadını çıkartın.
iyi o zaman sen öyle diyosan öyledir..
Arkadaşlar benim düğünüme son 1 ay kaldı ve bende tedirginim öyle çook bir korkum yok ama utanıyorum eşim vücudumu beğenmez diye birazcık kiloluyum da( napıcam bilmiyorum (
Canım inş öyle olur bende 1.64 boyum kilom 68 di simdi 64 e düştüm ama kendimi beğenmiyorum ben basenlerim çok geniş belim ince çok kötü duruyor eşiminde beğenmemesinden korkuyorum inş öyle olmaz
Yani bilmiyorum nasıl davranıcağımı sonuçta ilk defa birinin yanında çıplak olucam ve cook utanıyorumya hayal kırıklığına uğrarsa beni beğenmezse diye Allaha şükür sevdiğim adam çook seviyorum ama çokda utanıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?