ilk gece ve regl

çok kararsız kaldıııımmm evet bir de bembeyaz gelinlikle regl durumunu yaşamak var .(

o kadar da kötü bi durum diil. zaten mutluluktan heycandan keyifen eglenceden asagida neler oldugunun farkinda bile olmuyosun.. bizzat denyimlerimle söliyorum.. tuvalet konsundada elbet bi yardimci vardir ve seni o gün illaki idare eder.. ben gelinligin altinda pamuklu donumu giymistim vallahi rahat ediim die.. zatenregl oldugunu ögrenince esin yanina yanasmadigindan sikini olmadi :)

dimi yani o kadar beklemiş bir hafta daha beklesin

hımm bu nasıl oluyor pekii

Oda aynı şekilde hapı var eczacıya danışarak alabilirsin.Hatta bence iş garanti olsun diye düğünün olacağı ay değilde bir önceki ay kullan o ay adetin erken olursa diğer ayki adetinde zaten ilaç kullanmadan öne gelmiş olur.

Birde inşallah balayın özel olur ama adetini geciktirsen yada öne alsan bile ilk ilişki sonrası diğer ilişki için bir hafta beklemen gerekebiliyor.Bizde öyle olmuştu çünkü benim bir hafta canım yanmıştı ve kanamam olmuştu.İnşallah böyle birşey yaşamazsınız.

canım benimde reglım düğün zamanıma geliyor.hap kullanmayı dusunuyorum çevremde kullanan arkadaslarım vardı hıcbırınınde şıkayetı olmadı bence bünyeylede alaklı bi durum.Cinsellik tabıkı sonrada olabılır ama herzamanda balayına çıkmıyoruz dimi havuz denız falan:):)

aynı şeyleri yaşamışız . şimdiki aklım olsa hapmap kullanmazdım valla. bütün balayında kardeş kardeş yatmaya razıyım valla geri getirebilsem o günleri

hımm sağol canım.
öyle durumlar da var dimi doğru haklısın başımıza ne gelecek bilmiyoruz inşallah bi sorun çıkmaz

Balayına düğünün ertesi günümü çıkacaksınız?Eğer ilk kez cinsel birliktelik olacaksa en az bir hafta denize havuza girmemen gerekir mikrop kapabilirsin.

o zaman ben sana şöyle bir şey söyleyebilirim
mesela bir de şöyle oluyor düğününden bir ay önce doğum kontrol hapına başla sonra hiç ara vermeden ikinci kutuya geç olmamak için bi doktordan duymuştum bunu ama genede bir doktora sor danış öyle al tabi dkhapını
8 yılda çok tabi haklısın

canim bana da ayni sey oldu.. dugunden bir onceki ay regl oldugum gun dogum kontrol hapina basladim. normalde 3 hafta kullanip 1 hafta ara veriliyor ya... iste doktor ara vermeden 2. kutuya baslamami soyledi ben de oyle yaptim. boylece dugun gunu ve balayini regl olmadan gecirdim. 2. kutudan sonra normal 1 hafta arami verdim ve de regl oldum. hic oyle sIkIntIlI bir durum olmadi rahatti yani bence sen de oyle yap... tam da dugun balayi vs regl regl cekilmez

Zor zanaat valla kadın olmak..
Geciktirin siz geciktirin.. Ben de bir kere geciktirmek durumunda kalmıştım adet geciktirici haplarıyla. Azıcık şişkinlik yaptığını hatırlıyorum :26: Bıraktığım gün adetim başladı,normalinden çok daha kısa sürdü. Sonra hiç bir şey olmamış gibi düzeldi..

Şişkinlik dışında sizi rahatsız eden baska bısey oldumu peki?bende düşünüyorum ama olumsuz seyler duyuncada tırstım bıraz:):)

Aynı şeyleri yaşamışız benim de öyleydi.Düğünden 1 ay önce başlamıştım d.k.hapına ve dr kesme düğün ve balayı için demişti.Çok ta rahat etmiştim..

Eğer d.k.hapı kullanıyorsanız 7 günlük arayı vermeden devam ederek erteleyebilirsiniz..

Dugun gunumde regl olmustum. Bir de benimki oyle boyle degil cok olurum, tuvaletim gelir,siskinlik zaten herkesin derdi. Ayakta zor durmustum valla. Ilac kullanmayi hic dusunmedim cok da iyi yapmisim.

Canım Merhaba,
Ben de düğün tarihimizi eşimin doğum günü olsun diye istiyordum hep.Fakat o tarihlerde regl olacaktım ve gittim bir eczacıya danıştım,ilaç kullandım.Kişiden kişiye farklı yan etkileri olabilir tabi.Fakat ben çok rahat ettim.Regli beklediğim tarihten 2 gün önce içmeye başladım ve hapı bıraktıktan sonra 2 gün içerisinde regl oldum.

benimde denk gelmişti ben doğum kontrol hapıyla günümü 1 hafta saptırdım.özel bir gece bence sen bilirsin yinede

Bence bu konuyu nişanlınızla konuşmaya bile değmez, doğal süreç neyse o olmalıdır..Ben böyle düşünüyorum.

Hem ilk gece şartı yok ki, böyle şartlanmaya gerek yok..

Ben böyle düşünüyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…