Yada sen en iyiysi adet tarihini ilaç kullanarak öne al olsun bitsin.Karın ağrısı şişkinlikte olmaz rahat edersin.
çok kararsız kaldıııımmm evet bir de bembeyaz gelinlikle regl durumunu yaşamak var .(
yapar canım, ben bi kere kullanmak zorunda kaldım öss ye denk geliyordu adetim ama kullanmaz olaydım, kullandığım süre boyunca asabi bir kişilik oldum sıkıntı sancı off sonra ilacı bırakınca normalde bir kaç gün içinde adet olmak gerekiyormuş ama benim adet gelmek bilmedi bir de onun stresini yaşadım sonra ki aylarda da düzenim bozuldu baya
bence müstakbel kocana güzel bir şekilde anlat durumu hatta bence ilaçtan hiç sözetme, bir kaç gün beklese birşey olmaz canım, üstelik bu senede bir kere olan bir şey değil ki her ay oluyor yani sonuçta
sabır bir erdemdir
hımm bu nasıl oluyor pekii
aynı şeyleri yaşamışız . şimdiki aklım olsa hapmap kullanmazdım valla. bütün balayında kardeş kardeş yatmaya razıyım valla geri getirebilsem o günlericanim valla ayni hataya bende dusmustum, tabi ben evleneli 15 yil oluyor, ne menem bir ilactiysa , hem sisirdi, hem kas agrisi yapti hemdr guzelim sirtimi sivilce tarlasina cevirdi, balayini zehir etti ,4 gun sonra zaten regl olmak zorundasin birakiyorsun ilaci, degmez kisacasi, yan etkisi cok fazla, simdi harirladim sislikten yuzugum parmagima oturmustu.
Oda aynı şekilde hapı var eczacıya danışarak alabilirsin.Hatta bence iş garanti olsun diye düğünün olacağı ay değilde bir önceki ay kullan o ay adetin erken olursa diğer ayki adetinde zaten ilaç kullanmadan öne gelmiş olur.
Birde inşallah balayın özel olur ama adetini geciktirsen yada öne alsan bile ilk ilişki sonrası diğer ilişki için bir hafta beklemen gerekebiliyor.Bizde öyle olmuştu çünkü benim bir hafta canım yanmıştı ve kanamam olmuştu.İnşallah böyle birşey yaşamazsınız.
canım benimde reglım düğün zamanıma geliyor.hap kullanmayı dusunuyorum çevremde kullanan arkadaslarım vardı hıcbırınınde şıkayetı olmadı bence bünyeylede alaklı bi durum.Cinsellik tabıkı sonrada olabılır ama herzamanda balayına çıkmıyoruz dimi havuz denız falan:):)
Balayına düğünün ertesi günümü çıkacaksınız?Eğer ilk kez cinsel birliktelik olacaksa en az bir hafta denize havuza girmemen gerekir mikrop kapabilirsin.
Balayına düğünün ertesi günümü çıkacaksınız?Eğer ilk kez cinsel birliktelik olacaksa en az bir hafta denize havuza girmemen gerekir mikrop kapabilirsin.[/QUO
Balayına 5 gun sonra çıkıcaz ama ben mikrop riskini bılmıyordum tesekkur ederım bilgilendırdıgın ıcın dıkkat ederm yınede.
tabiki bembeyaz gelinlik içinde bu sıkıntılı durumu yaşadığımı düşünmem bile içimi daraltıyor
cinsellik konusuna gelince de 8 yıl üzerine evleneceğiz balayımn özel olmasını isterdim ne yalan söyleyeym.
Zor zanaat valla kadın olmak..
Geciktirin siz geciktirin.. Ben de bir kere geciktirmek durumunda kalmıştım adet geciktirici haplarıyla. Azıcık şişkinlik yaptığını hatırlıyorum :26: Bıraktığım gün adetim başladı,normalinden çok daha kısa sürdü. Sonra hiç bir şey olmamış gibi düzeldi..
canim bana da ayni sey oldu.. dugunden bir onceki ay regl oldugum gun dogum kontrol hapina basladim. normalde 3 hafta kullanip 1 hafta ara veriliyor ya... iste doktor ara vermeden 2. kutuya baslamami soyledi ben de oyle yaptim. boylece dugun gunu ve balayini regl olmadan gecirdim. 2. kutudan sonra normal 1 hafta arami verdim ve de regl oldum. hic oyle sIkIntIlI bir durum olmadi rahatti yani bence sen de oyle yap... tam da dugun balayi vs regl regl cekilmez
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?