ilk gece ve regl

Bence ilk gece açısından değilde o günde koşturma gelinlik vs içinde olacağın sıkıntıyı düşün :) Kesinlikle moralini bozmak istemem ama ilk gece ikinci planında olsun eğer regl dönemlerin biraz sorunluysa hani ağrı keyifsizlik gibi düğün gününün tekrarı yok kuaförün fotoğrafçın düğünün tüm onlar sana eziyet gelecek keyif alamayacaksın. Bende aynı durumda kaldım ne yazıkki çok düzensizdir benim periyodlarım ama geldi düğüne dank edecek önceki belirtilerinden anladım kınadan başlayarak geciktirici kullandım ama o halde kaç kere kına gecemde ve düğünümde kendimi kontrol etme gereği duydum. Psikolojik işte bişey olduğundan değil oldukça gergindim. Düğünün ertesi günü atmadım ve 3. günümde regl oldum yani balayımda. Ama birde bu tarz hapların hormonlarının düzenini bozacağını sonraki regl dönemlerini etkiyeceği ihtimalini unutma derim.

canım ben reglimin işim gereği çok yoğun olacağım bir güne denk geldiğinden, doktora danışarak primolut isimli bir adet geciktirici kullandım.doktorun söylediği sürekli kullanmadığın takdirde çok zararı yok. tek yan etkısı şuydu haptan sonra regl olduğunda çok yoğun oluyor.benm en yakın arkadaşım da senın problemını yaşadı ve hatta eşine durumu anlattığında senın eşine benzer bır cevap almıştı:))ama o hap kullanmamayı tercih etti ve sonrasında çoookk pişman oldu.çünkü bütün gün gelinlikleydi çok rahatsız oldu ve lavaboya bile gittğinde bizim için işkenceydi gelinliğine kırmızılar bulaştı canımız çıktı geçircez diye:)) stüdyo resımlerınde hep rütuşlar yapıldı o yerlere resımcıye de rezıl olduk:)ve o ilk gecenı hayatında 1 kere yaşıyorsun bence bunun için 1 defaya mahsus kullanabilirsin.herşeyi normal seyrinde yaşa eşin de rahat olsun sen de .bu hap 10 güne kadar geciktiriyo ama sen bir iki gün önceden kullanmaya başlasan çok da fazla yan etkısı olmaz bana göre ama tabıkı karar senın

ben de evlendiğim gün regl halindeydim :) ama düğün yapmadığımızdan, gelinlik giymediğimden, balayına çıkmadığımızdan, ilk geceyi beklemediğimizden sarılıp uyuduk yeni evimizde :) ama yazın düğünümüz olacak ve eğer denk gelirse doğum kontrol hapını ara vermeden içerim herhalde. o gelinlikle wc ye falan gitmek imkansız olur. bence bir doktora danışın balayınız rezil olmasın.

arkadaşlar fazlaca abarttığınızı düşünüyorum..
şöyle düşünün ki zaten adetimiz normalde geciktiğinde de şişkinlik ve asabiyet yaşıyoruz..
yani bu normal bi durum..ilaç olmadan da olacak bi komplikasyon..
ilaca gelincede kullandığımdan dolayı biliyorum..
adetim düğünüme denk geliyordu ben çok yoğun olurum..
o yüzden adet geciktirici p.....-n kullandım.
ve çok şükür çok rahattım en azından üzerime geçtimi geçecekmi kaygısı yaşamadım..
sonuçta takı nerden baksan 1-1.5 saat sürüyor o sürede bi dk bekleyin ben bi lavobaya gideceğim diyemezsin..
paşa paşa beklersin için içini yiyerek..
havuz deniz meselesine gelince..
biz düğünden sonra ertesi gün balayına gittik..
3 gün deniz havuza fln girmedim çevrede dolaştık yürüyüşlerle fln geçti..
ama 3.günden sonra denize de havuza girdim..
sonraa gelince ne oldu..
idrar yollarım aşırı iltihaplanmıştı..
bunları dikkate alırsın canım..
şimdiden mutluluklar..

Şekerim o bünyeye görede değişir ya. Bende geciktirici hap kullanarak tatile gittim ama hiç problem yaşamadım denizede girdim üstelik. Sen havuz girmişsin belki ordan mikrop kapmış olabilirsin!

beraber olmayın derim...eşin tabiki artık bundan sonra sabredecek...öyle hap felanda kulanma derim.....bu ilk değil evlilik yıllarındada karşına çıkacak...eşin sabırlı olmayı öğrenecek...eğer ağrı felanda olursa ağrı kesici alırsın geçer....önceden eşinle konuşursun....

aynı dert bendede var düğünümde muhtemelen regl olucam en yoğun günü olucak hemide, benim derdim eşimle birlikte olamıcak olmak değil, karnım belim göğüslerim falan ağrır benim ve tedirgin olurum hoplayıp zıplayamam rahat rahat nasıl öne alınıyo bu meret, temmuza kadar günü değişse diyorum ama düzenlidir reglim

13 yaşında falandım regl olmaya başlayalı 4 ay falan olmuştu tatile gideceğimiz için bende bi ilaç kullanmıştım sanırım aynı şeyden bahsediyoruz, geçmiş zaman tabi adını sanını hatırlamıyorum ama tatil boyu rahat edip sonrasında reglimi çok sancılı geçirdiğimi hatırlıyorum

muhtemelen stresten adet düzenin deşğişecek benımde hesabıma göre tam dugun gunum regl olmam lazımdı ama dugun öncesı stres falan derken hafta olmadım balayımıda yaptım mis gibi tam eve döndük döndugumz gun regl oldum illa garantıye alayım ısımı dyosan gecıktırıcı alman mantıklı

benimde düğün günüme gelecekti reglm ben önceden hap kullandım sadece şişkinlik yaptı bende ilk gecemide geçirdim sonra üçüncü gün kullanmadım 4üncü gün regl oldum benim amacım gelinliğim batmasın rezil olmayayım diyeydi çünkü bir akrabamızın gelini tüm ahaliye rzil oldu hatta annem gelinliği elinde yıkadı ütüledi öyle gelinlikçiye iade etti kız sinirinden ağladı durdu berab oldu gecesi zaten sıkınıtıdan daha yoğun olur yada daha az bilemezsin ki onu o yüzden bir kadın doğumcuya git reglini önceye alman için bir ilaç al eğer öylesi varsa yoksa sıkıntı olur

Benimde başımda öyle bir problem vardı evlendiğimde
Yalnız ben nişanlı iken doktora gitmiştim kontrol amaçlı (bazı şikayetlerimde vardı tabi) doktor bana DKH vermişti zaten ben 21 günde bırakmadım bikaç gün daha devam ettim. Daha sonrasında aynen devam ettim ilacı kullanmaya, herhangi bir sorun olmadı
Şimdiden mutluluklar

BENDE EVLENDIGIM GUNU ADETLIYDIM 4SENE BEKLEMISIZ BIKACGUNMU BEKLIYEMICEZ ALLAH ASKINA ZATEN SONRASINDADA VAJINUSMUSUM BI 3AYDA OLE BEKLEDIKAMAN CANIM NE GEREK VAR HORMONLARI ERTELEMEYE HAPLA MAPLA?YUZEYSEL BISEYLERDE YASANABILIR OGUN GELENE KADARHEM DAHA DATLI OLUYO

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…