hap alabiliosun ama en fazla bi kac gün erteleyebilirsin haberin olsun.. ben dügün günümde regldim hic bisiy yapmadim allahin isi napiim :))
ben söyledim bu durumu.neyse önemli değil zaten dimi dedim o da çok önemli değil ama önemsiz de değil yine de üzülürüm dedi..
çok politik konuşmuş
ilaçla adet tarihini ileriye atabilirsiniz ama sonradan düzensizlik yaşama ihtimali var canım
bu konuya kayıtsız kalamadım canımmm. bende aynı senin durumunu yaşadım. balayım zehir olasın diye geciktirici hap kullandım ama markasını hatırlamıyorum. ama balayım zehir olduuhaptan dolayı şişkinlik sinir yaptı. adet sancısı yaşadım ama kırmızılar gelmediği için daha kötü oldum. keşke hap filan kullanmasaydım. benden sana tavsiye hap filan kullanma. çevremde başka kullanan yok. bu sorunlar sadece bendemi oldu yoksa başkalarıda yaşarmı bilemem ama çok gereksiz bi davranışmış.
evet biraz öyle olduevet yaa hiiç önemli değil diyemedi yani. hımm ben de bu hap işlerinden hep korkarım aslında düzen bozukluğu ypar mı acaba diye.
düğünde bişey anlamadım o heyecandan zaten sitresten insanın karnına ağrılar giriyo. gelinliğin içinde daralıyorsun. bide ben haziran sonunda evlendim yani çok bunaltıcı bi hava vardı. ama yazlığa gidince farkettim. belkide düğündeki ağrıda ondandı ama yinede bilemiyorum. kendimi okadar kötü hissettimki düşün pazar nikahlandık ve hemen yazlığa gittik ve salı günü döndükaaa gerçekten mi. ben de öyle düşünüyorm işte canm hem düğün günü rahat edemem diye hem balayımız özel olsun diye. ama pek sağlıklı bişey değil anladığım kadarıyla.
bu konuya kayıtsız kalamadım canımmm. bende aynı senin durumunu yaşadım. balayım zehir olasın diye geciktirici hap kullandım ama markasını hatırlamıyorum. ama balayım zehir olduuhaptan dolayı şişkinlik sinir yaptı. adet sancısı yaşadım ama kırmızılar gelmediği için daha kötü oldum. keşke hap filan kullanmasaydım. benden sana tavsiye hap filan kullanma. çevremde başka kullanan yok. bu sorunlar sadece bendemi oldu yoksa başkalarıda yaşarmı bilemem ama çok gereksiz bi davranışmış.
evet biraz öyle olduevet yaa hiiç önemli değil diyemedi yani. hımm ben de bu hap işlerinden hep korkarım aslında düzen bozukluğu ypar mı acaba diye.
eğer sevişmek için diyorsan bence geciktirme çünkü başka zamanda yapabilirsiniz yani
ama ben regl zamanım olsa düğünüme yakın sırf gelinlik içinde rahat edeyim diye geciktirici düsünürdüm cinsellik için değil
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?