ilk gece ve regl

çok teşekkürler verdiğiniz bilgiler için kızlar.
doktora danış demiş ya bazı arkadaşlar bu nasıl olacak peki yani evlenmeden önce zaten benim bi kadın doğm doktoruna gitmem gerekiyor mu yoksa sadece bu regl için mi görünmeliyim

eşine bu konuyu söylesen ve balayınızı erteleseniz olmaz mı?
biz öyle yapmıştık...
hem ilk günden strese girmemiş, sarılıp uyumuştuk...

vucut dengeni bozmaya değer mi 1 hafta daha bekleyıverın bence...zaten beklemişsiniz o gun düğünden dolayı çok yorgun olacaksınız ve düşüp pat dıye uyuyacaksınız buyuk ıhtımalle...saglığına zararlı bı kere ertelemek reglini...

Sen evlenmeden önce kadın doğum doktoruna gitmeyi düşünmüyormusun
evli değilim ama arkadaşlarımn hepsi evlenmeden önce gittiler
o şekilde reglilerini geciktirdiler ama bide onlar
kendileri korunmak istiyorlardı onunda etkisi var tabi
Bence herşeyin anı ve özelliği var ilk geceyi ziyan etmek istemezdim

kafanda soru işareti kalmasın bence bi doktoraa görün derim ama doktor kesinlikle ilaç verecektir ilaç konusuna gelince diğer arkadaaşlara katılıyorum inanılmaz yan etkisi var en kötüsü adeti kesiyorsun ama gerdinliğin ve şişkinliğin sana kalıyo oda müthiş huzursuz ediyo insanı ben 1 mayısta cumartesi evlendim bişe yoktu

3.ünde pazartesi sabahı tatildeydik gene bişe yok salı sabahı bi uyandım adet olmuşum ki günüme çok vardı nisaan ayında hiç olmadım strese bağladım normal tarihimde 10 undan sonra demek istediğim sen şuan bi ayarlama yapabiliyosun

benim hiç beklemediğim halde geldi ve bende senin gibi düşünüp tatilimi zehir etmek istemedim olayın yatak boyutunu geçtim ben oraya tatil yapmaya eğlenmeye denize girmeye gitmişim hiç kaldırılabilecek bi durum değil

hemen recepciyonu aradı eşim durumu anlattıı bugün ilk günü oldu falan hop 10 dakika sonra bi ilaç geldi odaya üzerinde yazılmış günde 3 tane markasını hatırlamıyorum normalde bu ilaçlar biraz erken başlanır adet kesmek için ben adet olduğumu gördükten sonra içtim sonrasıı malum şişkinlikk gerginlikkk..

aynısı benim başımada geldi dr a gidicek vakit falanda kalmamıştı eczaneye gidip danıştım geciktirici haplardan verdi adetten üç gün önce başladım balayı dahil kullandım balayından dönünce bıraktıp bırakınca zaten 2-3 gün içince hasta oldum eczacı kadın bu tarz hapaları çokönermedikerini söyledi ama mecburdum çünkü hastalandığım gün ağrıdan ayakta bile duramıyorum ayrıca gelinliğim çok ağırdı ped falan değiştirmek sıkıntı olacaktı istersen sende kullan

boş yere vücudunun dengesini bozma.bu kadar sabretmiş bi üç beş gün daha sabredebilir.

arkadasim ,dugununuz ne zaman ? 3-4 ay varsa onumuzdeki ay evdeyken gecikdirin ya da one alin. ben de kullandim doktorum bir kere kullanmanin zarari olmadigini soylemisti.

çok ağrılı ve sancılı geçirmiyosan
hap falan alma bence
bi kaç gün beklenebilir

sarılıp uyursunuz daha güzel

canım benim de tarih belirlendi bana sordular hesapladım hatta denk gelirse die pay da bıraktım ama her ay geriye ata ata sen tut tam da düğüne denk gel hesqapladım 1 ay evvel düğüne gelecek.üstelik şehirdışına gideceğim iki düğün olcak ve benim aşırı kanamam olur...eczaneden adet geciktirici hap aldım 1 hafta evvelden içmeye başladım şükür olmadım ...ama sen doktora danış ve mutlaka al bu ilacı..ilk geceden geçtim ya inan düğünün mahvolur dürekli ped deiş ağrı vs..gelinlikle wc ye nasıl girceksin bir de iki de bir???hapı bırakınca zaten 1-2 günde adetin gelir..

kadın doğuma gitmelisin canım sanırım adet geciktirici hapı artık doktor reçetesi olmadan vermiyorlar...en sağlamı doktora yazdır..

hiç bişi olmuyor ..ben de kullandım hapı bırakınca en geç 2 gün içinde geliyor .bi kereye mahsus üstelik..ömründe bi kere olacak en güzel günün adet ile mahvolması çok kötü..ilk gece ilişki olup olmaması önemli değil ama düğünün mahvolması kötü olur..kimisi erteleyin düğünü demiş tarih alınmış slon tutulmuş kart basılmış..böyle bişi adet için nasıl ertelenir acaba!!!!
konu sahibi arkadaşım doktora danış ve ilacını al ben hiç zararını görmedim şükür düğünüm de rahat geçti....

Nişanlınla konuş canım bi senin için problem olur mu diye sor ki büyük ihtimalle olur diyemez ama problem yaratabilir kendi içinde. Bence en güzeli geciktirici kullanman canım. Eczaneden filan alabilirsin. Ben tatile giderken kullanmıştım hiç bir problem yaşamadım çok rahat geçti benim, adet sancısı filanda olmadı tatilden dönerken yolda olmuştum tam hesapladığım gibi :)

Son düzenleme:
benimde düğünüme rasgelecekti,geciktirici hap kullanmıştım.bir iki kere de tatile rasgeldi,kullandım denize girebilmek için.hiçbir sorun olmuyor.hapı bıraktıktan 2 gün sonra hastalanıyorsun.hap kullan balayını düğününü doya doya yaşa bence.

ben umre ye gidince kullandım geciktirici hap. 20 günden fazla geciktirdim. birşey olmadı çok şükür. hapı bıraktıktan 5 gün sonra regl oldum.

canım benim de düğün günüme denk geliyordu
ne kadar zaman var düğününe?
benim hazirandaydı ben nisan ayında ilacı kullandım ve 6 gün ileri attım. Böylece denk gelmedi. Düğününe zaman yoksa düğün gününde kullanmak riskli olabilir yani şişlik vs gibi yan etkisi olabilir. Zaman varsa benim gibi yap bence
Önceden ayarla gününü hesapla derim
bu arada ben eczaneden aldım primolut-n

bende farlutal kullanmistim.hap bittikten 3 gun sonra regli oldum.hic bi yan etkisi olmadi.doktora danisip alabilirsin

pimolut-n bende kullandım 3 kez falan zaten adet olamadığımız için adet öncesi gibi geriliyoruz normal birde adet olmadan bikaç gün önce hep şişkinlik artarki uterus (rahim)kendini kanamaya hazırlar oyüzden kullanırkenki gerginilkte normal yani hapla etkisi olmayan bi durum benim saolsun adetim hep tatil zamanlarımın ya başına ya sonuna doğru geldiği için kullandım hatta eczaneye danışıpta aldım bıraktıktan 2 gün sonra adetini olup rahatlıyosun bence değer ama cinsellik yaşama konusunda bişey diyemicem daha fazla ağrılı olabilir

eczanede erteleme hapı satılıyor. adetine 2 gün kala içiyorsun. ne zaman olmak istersen o zamana kadar içiyorsun. 2-3 gün sonra geliyor. ama 1-2 ay düzensizleşiyor. yani 1 ayda 2 defa regl olduğunda oluyor ve regli kanında koyu kahve gibi oluyor. bundan başka zararıda yokmuş. benimde düğün günüm regl olacaktım dr. tavsiye etti kullandım ama 1-2 ya düzeni bozuldu.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…