İlk gece

Googleye baş agrisi nedenleri yazarsanız kanser belirtisi der . Google sizin doktorunuz olmuş. Sizin cahilliğinizden ben bogulcam resmen
Hanimefendi herkes her seyin farkinda su an bu konuda, bana cahil demeniz hayatimda hicbir seyi degistirmedi, gorunun koy klavuz istemez zira.
Insanlara yanlis bilgiler veren ben misim gibi bugun de cahil damgasi yedim, sirada ne var? Hahahah

Hanimefendi herkes her seyin farkinda su an bu konuda, bana cahil demeniz hayatimda hicbir seyi degistirmedi, gorunun koy klavuz istemez zira.
Insanlara yanlis bilgiler veren ben misim gibi bugun de cahil damgasi yedim, sirada ne var? Hahahah
Kim neyin farkında durun bi googleye bakaym dogru mu yanlis mi haa yanlismis diyip insanları korkutan sizsiniz. Bi cogu doktor onermisti bana işin ehli olan doktorlar
Ama onlar yanlış google dogruydu degilmi şkslksjd

Seks icin ozel uretilen kayganlastiricilardan bihaber oldugunuz gayet aşikâr, ama millete bebek yagi onerisinde bulunacak kadar bilgiliymissiniz masallah.
Bihaber degilim gayet onu bende kullandım cozume ulasamadim. Bebek yagi ile cozume ulastim ve konu sahibine de bunu ilettim. Siz laf ebeligi ile burda fazlalıksınız iyi aksamlar

Bihaber degilim gayet onu bende kullandım cozume ulasamadim. Bebek yagi ile cozume ulastim ve konu sahibine de bunu ilettim. Siz laf ebeligi ile burda fazlalıksınız iyi aksamlar
Şu bozuk üslubunuza bakarsak size daha fazla cevap vermek kendi zamanimdan calmak olur, dogru bildiginiz yanlislar ile size mutluluklar.

Seks icin ozel uretilen kayganlastiricilardan bihaber oldugunuz gayet aşikâr, ama millete bebek yagi onerisinde bulunacak kadar bilgiliymissiniz masallah.
Ozel kayganlaştrıcıyı da googleden bulmuş bilgi edinmişsinizdir diye düşunüyorum. Tecrube edinenler bilgi sahibi olanlar fikir verirse konu sahibi daha iyi cozume ulasir. Sizin gibi google bilgilisi olanlar konu yerini mesgul etmekten baska bi sey yapmiyor

Zekaniza hayran kaldim, gule gule kullanin.

Vajinismus dediğiniz böyle bir şey zaten. Vajinanın panik atağı denebilir. Bacakları kapatma, dokundurmama, kasılma, terleme, nefes alıp verirken güçlük bunlar görülür. Elle tutulur bir şey beklemeyin yani. Sebebleri değişebiliyor. Yetiştirilme tarzı, cinsel mitler, çevreden duyulan kötü hikayeler vs. Eğer bunlardan dolayı olduğunu düşünmüyorsanız kişilik yapınız ile alakalı oluyor. Terapi desteği alıp aşabilirsiniz bence. Parmak, dilatör gibi uygulamalar bazı insanlarda işe yararken bazılarında daha travmatik bir duruma sebep olabiliyor

Bir de su bazlı kayganlaştırıcı kullanabilirsiniz. Kayganlaştırıcılar bu sebep ile yapılmıştır zaten görevi bu başka şeyler denemenize gerek yok diye düşünüyorum. Durex naturals bakabilirsiniz

İşe yarayıp yaramaması size bağlı biraz aslında kimsenin elinde sihirli değnek yok maalesef, ancak çözüm arayarak sonuca ulaşabilirsiniz.

Benimki tamamen kişisel yapım. Dediğim gübi her konuda hep en geride kalan ben oluyorum korktupum için. Lunaparka gideriz mesela herkes biner bür leylere ben korkudan öylece izlerim. Yüzme kursuna gittik herkes öğrendi ben korktupum için çok geç öğrendim zoelu oldu. Gibi gibi işte

Parmak bana zorlu gelir de dilatör işe yarıyor mu acaba trendyolda satılanın yorumlarında herkes onunla aştığını yazmış reklam mı değl mi bilemem

Parmak bana zorlu gelir de dilatör işe yarıyor mu acaba trendyolda satılanın yorumlarında herkes onunla aştığını yazmış reklam mı değl mi bilemem
İşe yarayanlar da var daha çok kasıp kendine acı çektiren de var. Kaslar kasılırsa acır. Bazılarında travma yaratıyor dilatörler. Ayrıca vajina yapısına uygun değiller ki, penis yumuşak tam vajinaya uygun bir yapıya sahip. Dilatörler ise sert ve plastik

Kişisel yapınızın sebep olduğu durumlar, anskiyete, kaygı bozukluğu. Kaygı bozukluğu = vajinismus

Doktoruna mi sordun ejwhehwh kesin sormuşsundur şam babasi doktor seni
Bi cok doktor öneriyo bile ya hadi dolanma bilmedigin konularda
Gizem mal mısın? Benimki de laf baya katıksız malsın.
Ben doktorum demedim iyi oku. Çalıştığım hastanedeki doktora sordum dedim.

Ööfff amma vaktimi çaldın ya.
Ban yicem ama olsun dayanamadım daha fazla.
Git ne halt yiyorsan ye. Pembik gelin seni.
Sevişmeyi beceremeyen hatun gelmiş bana ahkam kesiyor. He sen çok bildiğinden bebe yağına kadar düşmüşsün.
Bir çok doktor dediğin de eminim sağda solda senin gibi çok bildiğini sanan ahmaklardır.

Boyle olmaz fuze atsaydin, mapusa dusunce gelen pismanlik

Ben banlanmaya degmez diye yumusak yazdim, senin yazini okuyunca gulme tuttu vallahi

Geçen biri sıvı yağ kullanıyoruz yazmıştı hshsh

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…