- 1 Ağustos 2022
- 1.009
- 2.442
- 63
- Konu Sahibi brcubrcu0101
-
Hanimefendi herkes her seyin farkinda su an bu konuda, bana cahil demeniz hayatimda hicbir seyi degistirmedi, gorunun koy klavuz istemez zira.Googleye baş agrisi nedenleri yazarsanız kanser belirtisi der . Google sizin doktorunuz olmuş. Sizin cahilliğinizden ben bogulcam resmen
Kim neyin farkındaHanimefendi herkes her seyin farkinda su an bu konuda, bana cahil demeniz hayatimda hicbir seyi degistirmedi, gorunun koy klavuz istemez zira.
Insanlara yanlis bilgiler veren ben misim gibi bugun de cahil damgasi yedim, sirada ne var? Hahahah
Seks icin ozel uretilen kayganlastiricilardan bihaber oldugunuz gayet aşikâr, ama millete bebek yagi onerisinde bulunacak kadar bilgiliymissiniz masallah.Googleye baş agrisi nedenleri yazarsanız kanser belirtisi der . Google sizin doktorunuz olmuş. Sizin cahilliğinizden ben bogulcam resmen
Bihaber degilim gayet onu bende kullandım cozume ulasamadim. Bebek yagi ile cozume ulastim ve konu sahibine de bunu ilettim. Siz laf ebeligi ile burda fazlalıksınız iyi aksamlarSeks icin ozel uretilen kayganlastiricilardan bihaber oldugunuz gayet aşikâr, ama millete bebek yagi onerisinde bulunacak kadar bilgiliymissiniz masallah.
Şu bozuk üslubunuza bakarsak size daha fazla cevap vermek kendi zamanimdan calmak olur, dogru bildiginiz yanlislar ile size mutluluklar.Bihaber degilim gayet onu bende kullandım cozume ulasamadim. Bebek yagi ile cozume ulastim ve konu sahibine de bunu ilettim. Siz laf ebeligi ile burda fazlalıksınız iyi aksamlar
Ozel kayganlaştrıcıyı da googleden bulmuş bilgi edinmişsinizdir diye düşunüyorum. Tecrube edinenler bilgi sahibi olanlar fikir verirse konu sahibi daha iyi cozume ulasir. Sizin gibi google bilgilisi olanlar konu yerini mesgul etmekten baska bi sey yapmiyorSeks icin ozel uretilen kayganlastiricilardan bihaber oldugunuz gayet aşikâr, ama millete bebek yagi onerisinde bulunacak kadar bilgiliymissiniz masallah.
Zekaniza hayran kaldim, gule gule kullanin.Ozel kayganlaştrıcıyı da googleden bulmuş bilgi edinmişsinizdir diye düşunüyorum. Tecrube edinenler bilgi sahibi olanlar fikir verirse konu sahibi daha iyi cozume ulasir. Sizin gibi google bilgilisi olanlar konu yerini mesgul etmekten baska bi sey yapmiyor
Güle güle size lütfen, türkçe ögretmenligi yapmaya gelmişsiniz konu yerineZekaniza hayran kaldim, gule gule kullanin.
Sizde de mi aynı sıkıntı vardı? Kayganlaştırıcı ile arasındaki fark nedir acaba
Vajinismus dediğiniz böyle bir şey zaten. Vajinanın panik atağı denebilir. Bacakları kapatma, dokundurmama, kasılma, terleme, nefes alıp verirken güçlük bunlar görülür. Elle tutulur bir şey beklemeyin yani. Sebebleri değişebiliyor. Yetiştirilme tarzı, cinsel mitler, çevreden duyulan kötü hikayeler vs. Eğer bunlardan dolayı olduğunu düşünmüyorsanız kişilik yapınız ile alakalı oluyor. Terapi desteği alıp aşabilirsiniz bence. Parmak, dilatör gibi uygulamalar bazı insanlarda işe yararken bazılarında daha travmatik bir duruma sebep olabiliyorEvet ben normalde de korkak bir yapıdayım yani su soğuk diye havuza giremeyen biriyimher konuda korkağım diyebilirşm ve evet kaygıda var bende ama daha öok korkaklık var lunaparka vs gidemem mesela , lazere gitmek bile benim için korku dolu bir süreçti . Canım mı tatlı anlamadım o yizden vajinismus oldupunh düşünmüyorum çünkğ her konuda korkağım zaten bu beklediğim bir şeydi ama bu korku nasıl atlatılır
İşe yarayıp yaramaması size bağlı biraz aslındaVerdiğiniz hesapların viriyle görüştüm online de görüşebiliyormuşyz fakat seans ücreti 800 tl, işe yarayacağını bilseö veririm tabi de etraıfnızda online görşüp heöen çözüm bulan var mı axaba yoksa uzun bir süreç mi?
Benimki tamamen kişisel yapım. Dediğim gübi her konuda hep en geride kalan ben oluyorum korktupum için. Lunaparka gideriz mesela herkes biner bür leylere ben korkudan öylece izlerim. Yüzme kursuna gittik herkes öğrendi ben korktupum için çok geç öğrendim zoelu oldu. Gibi gibi işteVajinismus dediğiniz böyle bir şey zaten. Vajinanın panik atağı denebilir. Bacakları kapatma, dokundurmama, kasılma, terleme, nefes alıp verirken güçlük bunlar görülür. Elle tutulur bir şey beklemeyin yani. Sebebleri değişebiliyor. Yetiştirilme tarzı, cinsel mitler, çevreden duyulan kötü hikayeler vs. Eğer bunlardan dolayı olduğunu düşünmüyorsanız kişilik yapınız ile alakalı oluyor. Terapi desteği alıp aşabilirsiniz bence. Parmak, dilatör gibi uygulamalar bazı insanlarda işe yararken bazılarında daha travmatik bir duruma sebep olabiliyor
Parmak bana zorlu gelir de dilatör işe yarıyor mu acaba trendyolda satılanın yorumlarında herkes onunla aştığını yazmış reklam mı değl mi bilememVajinismus dediğiniz böyle bir şey zaten. Vajinanın panik atağı denebilir. Bacakları kapatma, dokundurmama, kasılma, terleme, nefes alıp verirken güçlük bunlar görülür. Elle tutulur bir şey beklemeyin yani. Sebebleri değişebiliyor. Yetiştirilme tarzı, cinsel mitler, çevreden duyulan kötü hikayeler vs. Eğer bunlardan dolayı olduğunu düşünmüyorsanız kişilik yapınız ile alakalı oluyor. Terapi desteği alıp aşabilirsiniz bence. Parmak, dilatör gibi uygulamalar bazı insanlarda işe yararken bazılarında daha travmatik bir duruma sebep olabiliyor
İşe yarayanlar da var daha çok kasıp kendine acı çektiren de var. Kaslar kasılırsa acır. Bazılarında travma yaratıyor dilatörler. Ayrıca vajina yapısına uygun değiller ki, penis yumuşak tam vajinaya uygun bir yapıya sahip. Dilatörler ise sert ve plastikParmak bana zorlu gelir de dilatör işe yarıyor mu acaba trendyolda satılanın yorumlarında herkes onunla aştığını yazmış reklam mı değl mi bilemem
Kişisel yapınızın sebep olduğu durumlar, anskiyete, kaygı bozukluğu. Kaygı bozukluğu = vajinismusBenimki tamamen kişisel yapım. Dediğim gübi her konuda hep en geride kalan ben oluyorum korktupum için. Lunaparka gideriz mesela herkes biner bür leylere ben korkudan öylece izlerim. Yüzme kursuna gittik herkes öğrendi ben korktupum için çok geç öğrendim zoelu oldu. Gibi gibi işte
Gizem mal mısın? Benimki de laf baya katıksız malsın.Doktoruna mi sordun ejwhehwh kesin sormuşsundur şam babasi doktor seni
Bi cok doktor öneriyo bile ya hadi dolanma bilmedigin konularda
Ay boşver uğraşma asla anlamıyor.Zekaniza hayran kaldim, gule gule kullanin.
Boyle olmaz fuze atsaydin, mapusa dusunce gelen pismanlikGizem mal mısın? Benimki de laf baya katıksız malsın.
Ben doktorum demedim iyi oku. Çalıştığım hastanedeki doktora sordum dedim.
Ööfff amma vaktimi çaldın ya.
Ban yicem ama olsun dayanamadım daha fazla.
Git ne halt yiyorsan ye. Pembik gelin seni.
Sevişmeyi beceremeyen hatun gelmiş bana ahkam kesiyor. He sen çok bildiğinden bebe yağına kadar düşmüşsün.
Bir çok doktor dediğin de eminim sağda solda senin gibi çok bildiğini sanan ahmaklardır.
Geçen biri sıvı yağ kullanıyoruz yazmıştı hshshGizem mal mısın? Benimki de laf baya katıksız malsın.
Ben doktorum demedim iyi oku. Çalıştığım hastanedeki doktora sordum dedim.
Ööfff amma vaktimi çaldın ya.
Ban yicem ama olsun dayanamadım daha fazla.
Git ne halt yiyorsan ye. Pembik gelin seni.
Sevişmeyi beceremeyen hatun gelmiş bana ahkam kesiyor. He sen çok bildiğinden bebe yağına kadar düşmüşsün.
Bir çok doktor dediğin de eminim sağda solda senin gibi çok bildiğini sanan ahmaklardır.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?