- 14 Aralık 2022
- 567
- 152
- 33
- Konu Sahibi brcubrcu0101
-
Bilgi ve tecrube edinmis olarak yazıyorum bi yerinden uydurup bebek yagi enfeksiyon yapar diyorsun guldum baya pşlpslshshCjfjfkdkf e sende aynısını yapıyorsun işte bilgin olmadığı takdirde saçma sapan fikirler veriyorsun. Çok zor değil Google açıp ufacık bir araştırma yapmak
Vayy anasını ya bilgiye ve tecrübeye bak fkfkffmBilgi ve tecrube edinmis olarak yazıyorum bi yerinden uydurup bebek yagi enfeksiyon yapar diyorsun guldum baya pşlpslshsh
Uzatma bilgin olmadigi konulara karışma
Sizde de mi aynı sıkıntı vardı? Kayganlaştırıcı ile arasındaki fark nedir acabaBilgi ve tecrube edinmis olarak yazıyorum bi yerinden uydurup bebek yagi enfeksiyon yapar diyorsun guldum baya pşlpslshsh
Uzatma bilgin olmadigi konulara karışma
Herkes burda fikrini paylasiyor konu sahibine, sen ise fikir paylasmak yerine insanların yorumlarına fikir veriyosun off neden sana laf yetistiriyorum ki anlamadimVayy anasını ya bilgiye ve tecrübeye bak fkfkffm
Aynen en bilgili sensin. O kadar bilgilisin ki herkeste aynı etkiyi yapacağını düşünüyorsun fjdjdnnd
Uzatma derken?
Sana mı sorcam xndkdn
Kayganlaştırıcı da kullandım bebek yagı da kullandım bebek yağında cozumu buldugum icin sizinle paylasmak istedim.Sizde de mi aynı sıkıntı vardı? Kayganlaştırıcı ile arasındaki fark nedir acaba
Teşekkürler siz ne kadar sürede aştınız bu durumu acaba ? Bebek yağını erkek mi sürüyor kendine yoksa ikimizde mi?Kayganlaştırıcı da kullandım bebek yagı da kullandım bebek yağında cozumu buldugum icin sizinle paylasmak istedim.
Benim sizinkinden daha uzun bi sureydi 2bucuk 3 aya yakındı bebek yağında cozumu buldum. Evet erkek suruyor sizde vajinanızın icine degil de kenarlarına kayganlaşması amacıyla sürebilirsiniz. Dilerseniz tabiki once kayganlaştirici kullanın cozum bulamazsaniz bebek yagini deneyebilirsiniz umarim kisa surede atlatirsinizTeşekkürler siz ne kadar sürede aştınız bu durumu acaba ? Bebek yağını erkek mi sürüyor kendine yoksa ikimizde mi?
Teşekkürler kayganlaştoroco kullandıkta yalnız benim sorunum bastıracağo an yapma diyip bırakıyorum hemenBenim sizinkinden daha uzun bi sureydi 2bucuk 3 aya yakındı bebek yağında cozumu buldum. Evet erkek suruyor sizde vajinanızın icine degil de kenarlarına kayganlaşması amacıyla sürebilirsiniz. Dilerseniz tabiki once kayganlaştirici kullanın cozum bulamazsaniz bebek yagini deneyebilirsiniz umarim kisa surede atlatirsiniz
Anlıyorum sizi ama izin vermezseniz bu baya uzun ve meşakatli bi yol haline girer ve sizi derinden yorar. Sonra bi bakarsın sana vajinusum tanısı konmuş.Teşekkürler kayganlaştoroco kullandıkta yalnız benim sorunum bastıracağo an yapma diyip bırakıyorum hemen
Fikir dediğin şey yanlış bir şey onu uyarıyorum.Herkes burda fikrini paylasiyor konu sahibine, sen ise fikir paylasmak yerine insanların yorumlarına fikir veriyosun off neden sana laf yetistiriyorum ki anlamadim
Bilmedigin konulara yorum yapma kuzum tamam mı ?
Peki hangi pozisyon en rahat ve acısız olur biri yastık bırakılmalı denmişte yastığı sırr kısmına mı popo kısmına mı bıeakmalıyızAnlıyorum sizi ama izin vermezseniz bu baya uzun ve meşakatli bi yol haline girer ve sizi derinden yorar. Sonra bi bakarsın sana vajinusum tanısı konmuş.
Once zevk almaya bak sonra biraz rahatla izin ver zaten bir kere olursa alışır ve korkunu yenersin . En önemlisi iç bacaklarını kasma
Ben şu an vajinoplasti falan filan bir sürü ameliyat oldum. İlk ilişki zor olur, vazelin ya da bebe yağı da kullanabilirsin dedi doktorum. Ben de şaşırdım ama bir şey olmaz dedi.Cjfjfkdkf e sende aynısını yapıyorsun işte bilgin olmadığı takdirde saçma sapan fikirler veriyorsun. Çok zor değil Google açıp ufacık bir araştırma yapmak
Aynen oyle, bilginiz yoksa fikriniz de olmasin.Bebek yağının enfeksiyon gibi bi.durumu söz.konusu olamaz fikriniz bilginiz yok ise zikriniz de olmasın
Doktoruna mi sordun ejwhehwh kesin sormuşsundur şam babasi doktor seniFikir dediğin şey yanlış bir şey onu uyarıyorum.
Sende kötü etki yapmaması, bebek yağı olayını doğru yapmaz.
Doktorlar sabunla bile yıkamayın derken bebek yağı sürmek mantıklı olabilir mi ya?
Bilmediğin diyip durma ayrıca nette de bir sürü bilgi var hatta bana yetmedi gidip bizzat çalıştığım hastanedeki doktora sordum o da beni doğruladı.
Bilmediği konuya yorum yapan var ve o ben değilim
Ben açıkcası cok kasıldığım icin , eşim altta ben üstte pozisyonu ile yendim bu durumu yani ben kendim yaptım diyebilirim derin nefes alarak hem sen üstte olup denemeye calisirsan korkunda azalır sen yapmaya calış bi dene bakalmPeki hangi pozisyon en rahat ve acısız olur biri yastık bırakılmalı denmişte yastığı sırr kısmına mı popo kısmına mı bıeakmalıyız
Googleye baş agrisi nedenleri yazarsanız kanser belirtisi der . Google sizin doktorunuz olmuş. Sizin cahilliğinizden ben bogulcam resmenAynen oyle, bilginiz yoksa fikriniz de olmasin.
Kaç gün sürdü sizin peki. Bizim 4 gün oldu umutsuzluğa kapılmam gerekiyor muBen açıkcası cok kasıldığım icin , eşim altta ben üstte pozisyonu ile yendim bu durumu yani ben kendim yaptım diyebilirim derin nefes alarak hem sen üstte olup denemeye calisirsan korkunda azalır sen yapmaya calış bi dene bakalm
Katılıyorum.Ben şu an vajinoplasti falan filan bir sürü ameliyat oldum. İlk ilişki zor olur, vazelin ya da bebe yağı da kullanabilirsin dedi doktorum. Ben de şaşırdım ama bir şey olmaz dedi.
Aslında bende o şekilde daha rahatım diye öyle denedim ama baskı olduğu an ağeı hissedip hemen kalktım. Öyle olunca hevesim de şevkim de gidiyor çünjüBen açıkcası cok kasıldığım icin , eşim altta ben üstte pozisyonu ile yendim bu durumu yani ben kendim yaptım diyebilirim derin nefes alarak hem sen üstte olup denemeye calisirsan korkunda azalır sen yapmaya calış bi dene bakalm
Canım kendini kasma eşin altta olsun sen üstte ol ve kendin rahat bi sekilde yapmaya calis . Ben dedigim gibi bu pozisyonu denemeden once 2 bucuk ay surdu benim ama en son eşim sen uste gec kontrol sende olsun sen yavas yavas yap dedi . Denedik ve oldu acısada vazgecme bu durumu ilerletme umarm atlatrsnKaç gün sürdü sizin peki. Bizim 4 gün oldu umutsuzluğa kapılmam gerekiyor mu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?