- 5 Aralık 2022
- 2.291
- 3.829
- 63
- Konu Sahibi brcubrcu0101
-
Kendini serbest birak ön sevişmeyi uzun tututn sen rahat olursan hiç ağrı sızı hissetmezsin rahat ol kasma kendini korkulacak bisey deyilArkadaşlr merhaba, dalga geçmeden sadece gerçekten yardımcı olacaklar yazabilir mi?
Aranızda başına gelen var mı bilmiyorum ama 2 yıllk ilişkimizden sonra yeni evlendik 3 gün oldu hala ilişkiye giremedik benim korkumdan dolayı. Nasıl atlatabilirim? Sadece bir kez denedik onda da girecekken izin vermedim . Darmadığınım canım çok sıkkın hiç bu kadar kötü hissetmemiştim kendimş. Eşimi fazlasıyla seviyorum ve ona aşığım. O da aynı şejilde. O da bana kıyamıyor ve istemiyorsan hapmayalım diyip hemen duruyor . Ne yapmam gerekiyor şuan hiç bilmiyorum. Aranızda yaşayan varsa nasıl atlattığını yazabilir mi lütfen ..
Evet gerçekten öyle.Gerçekten anlamadınız mı nasıl olduğunu :) bu muymuş bu kadar büyüttüğüm dediniz mi
Darısı başıma ya çok mutsuzumEvet gerçekten öyle.
İnanın kafamızda büyüttüğümüz gibi bir şey değil.
Öyle acıyor falan değil.
Girişte derken belli bir yerde tıkanıyor gibiboluyor işteDuvar hissinin hemen girişte olması normal mi daha girmedne
Ben daha hiç içime almadığım için onu bülmüyorum ucu da girmediGirişte derken belli bir yerde tıkanıyor gibiboluyor işte
Eee sen demedin mi duvar gibi geliyor diye ?Ben daha hiç içime almadığım için onu bülmüyorum ucu da girmedi
Girişi işte dokundupunda kendimce duvar varmoşta nasıl gircek küçücük yere diye strese girip izin vermiyorumEee sen demedin mi duvar gibi geliyor diye ?
Eeee dünyadaki bütün kadınlara girip duruyor işte.Girişi işte dokundupunda kendimce duvar varmoşta nasıl gircek küçücük yere diye strese girip izin vermiyorum
Dün zaten alkol alarak denedik işte . Ama yaklaştığı an acıyacak yapma derim sonea zaten ağladığım için istek falan kalmadıBen şarap içmiştim çünkü benim de korkularım vardı üçüncü gün artık içelim dedim ve oldu ama sarhoş olacak kadar değil hoş olacak kadar için alkol kullanıyorsanız
Sizde ilk iki gün nasıl oldu peki hiç mi yaklaştırmadıbız yani hiç mi girmediBen şarap içmiştim çünkü benim de korkularım vardı üçüncü gün artık içelim dedim ve oldu ama sarhoş olacak kadar değil hoş olacak kadar için alkol kullanıyorsanız
Ben korktuğum için o raddeye getirmedim. O raddeye gelecek diye yaklaşmak bile istemiyordum ama benim çocukluk travmamdan dolayıydı. Üçüncü gün şarap olmayı teklif ettim ikiser kader içtik öyle rahatladımSizde ilk iki gün nasıl oldu peki hiç mi yaklaştırmadıbız yani hiç mi girmedi
Tam tersi kontrol sizde olacağı için daha rahat oluyor tecrübeyle sabitÜstte olursam daha mı rajat olur ama o zamanda benim sokmam gerekcek yapamam diye düiünüyorum
Ben yaklaştırıyorum yani baya sürtünme vs oluyor zevk alıyoruz çıplak sürekli yapışığız bende istiyorum istekte var ama sadexe içine girdirmedimBen korktuğum için o raddeye getirmedim. O raddeye gelecek diye yaklaşmak bile istemiyordum ama benim çocukluk travmamdan dolayıydı. Üçüncü gün şarap olmayı teklif ettim ikiser kader içtik öyle rahatladım
Evet bugün bende buna karar verdim ve ağlamam da durdu kendime de geldim. Zaten çıplak şekilde yaklaşıyoruz baya sürtünüyoruz isteğimde var zevkte alıyoruz o yüzden kasmayacam illa girein diye. Çünkü girme muhabbeti yüzünden hem isteğim gitmişti hem sürekli ağlıyordum hem mutsuzdumz şimdi akışına bıraktım alabildiğimiz kadar zevk aldık böyle devam ederiz bir ara herhalde girer diye düşünsük:)Olsun olsun diye kafayı ona kitlemeyin , akışa bırakın , ön sevişme şart.İnsanlık var olduğundan beri sevişiyor ben mi yapamıcam de.
İlk sefer hangi pozisyonda acıdı ki, 1 buçuk ay sonra nasık yendiniz korkunuzu peki bende sizin ilk dönemlerdeki durumdayımBenim tam 1 bucuk ay olmadı çok zor dönemdi agladım kafama taktım eşimi ittirdim yaklaşırken korkuyodum sonra şu şekilde oldu ayaklarını uzak yanlara dogru aç eşin o şekilde yanaşsım hiç kasma o pozisyonda acı hiç yok inana bana ilk denemede çok acıdı o yüzden tepkiliydim 1 bucuk ay zindan ettim ama o gün öyle olunca hiç bi acı hissetmedim dene gerçektenn
Küçücük dediğiniz yerden 4-5 kiloluk bebek çıkıyor esnekliğini düşününGirişi işte dokundupunda kendimce duvar varmoşta nasıl gircek küçücük yere diye strese girip izin vermiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?