İlk gece

Kendini serbest birak ön sevişmeyi uzun tututn sen rahat olursan hiç ağrı sızı hissetmezsin rahat ol kasma kendini korkulacak bisey deyil

Ben şarap içmiştim çünkü benim de korkularım vardı üçüncü gün artık içelim dedim ve oldu ama sarhoş olacak kadar değil hoş olacak kadar için alkol kullanıyorsanız

Ben şarap içmiştim çünkü benim de korkularım vardı üçüncü gün artık içelim dedim ve oldu ama sarhoş olacak kadar değil hoş olacak kadar için alkol kullanıyorsanız
Dün zaten alkol alarak denedik işte . Ama yaklaştığı an acıyacak yapma derim sonea zaten ağladığım için istek falan kalmadı

Olsun olsun diye kafayı ona kitlemeyin , akışa bırakın , ön sevişme şart.İnsanlık var olduğundan beri sevişiyor ben mi yapamıcam de.

Sizde ilk iki gün nasıl oldu peki hiç mi yaklaştırmadıbız yani hiç mi girmedi
Ben korktuğum için o raddeye getirmedim. O raddeye gelecek diye yaklaşmak bile istemiyordum ama benim çocukluk travmamdan dolayıydı. Üçüncü gün şarap olmayı teklif ettim ikiser kader içtik öyle rahatladım

Ben yaklaştırıyorum yani baya sürtünme vs oluyor zevk alıyoruz çıplak sürekli yapışığız bende istiyorum istekte var ama sadexe içine girdirmedim

Olsun olsun diye kafayı ona kitlemeyin , akışa bırakın , ön sevişme şart.İnsanlık var olduğundan beri sevişiyor ben mi yapamıcam de.
Evet bugün bende buna karar verdim ve ağlamam da durdu kendime de geldim. Zaten çıplak şekilde yaklaşıyoruz baya sürtünüyoruz isteğimde var zevkte alıyoruz o yüzden kasmayacam illa girein diye. Çünkü girme muhabbeti yüzünden hem isteğim gitmişti hem sürekli ağlıyordum hem mutsuzdumz şimdi akışına bıraktım alabildiğimiz kadar zevk aldık böyle devam ederiz bir ara herhalde girer diye düşünsük:)

Benim tam 1 bucuk ay olmadı çok zor dönemdi agladım kafama taktım eşimi ittirdim yaklaşırken korkuyodum sonra şu şekilde oldu ayaklarını uzak yanlara dogru aç eşin o şekilde yanaşsım hiç kasma o pozisyonda acı hiç yok inana bana ilk denemede çok acıdı o yüzden tepkiliydim 1 bucuk ay zindan ettim ama o gün öyle olunca hiç bi acı hissetmedim dene gerçektenn

İlk sefer hangi pozisyonda acıdı ki, 1 buçuk ay sonra nasık yendiniz korkunuzu peki bende sizin ilk dönemlerdeki durumdayım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…