İlk gece

Dalga geçilmez yahu ne kadar kadın var bu durumda kimse kimsenin düşmanı değil kaslar da kasılıyor yani ilişki gerçekleşmiyor mu hiç mi başlamıyorsunuz tam anlamadım.
Vajinismus olma ihtimali yoktur umarım.

Vallahi biraz daha ayrıntılı bilgi isterse soru soranın erkek olduğundan şüpheleneceğim.
Bu nasıl balayı durmadan burada cevap üstüne cevap veriliyor. Balayında karım cır cır telefonla oynasa hoşlanmazdım şahsen. Git kocanla eğlen. Te allam ya.

Bugün iğne deliği sandığın yer yarın bir gün doğurduğun veletler yüzünden konya ovasına dönecek merak etme. Git keyfini sür.

Hiç başlamıyoruz yani sadece sürtünme oluyor deliğe girmesine izin vermiyoru

Seni korkutmak istemem ama vajinismusta olabilirsin.
Ben 3 sene yapamadım hiç.
Kendini serbest bırakmaya çalış, eğer içki kullanıyosan bi kaç birşey iç gevşersin belki.
İçine girmeye odaklanma, sevişmeye zevk almaya bak. Kendiliğinden ıslanınca istersin belki.

Vajinismus ile normal korku arasındaki fark nedir ? Ben hiç deliğe girmesine izin vermiyorum hiç ucu da girmedi yani

Hiç başlamıyoruz yani sadece sürtünme oluyor deliğe girmesine izin vermiyoru
Bildiğim kadarıyla eşin de geri cekiliyormus galiba aslında seni daha nazlı hale getiriyor ve sen gözünde bı kat daha büyütüyosun kötü davransın demiyorum elbette ama teşvik edici de olmalı. Seni baya sehvetlendirmeli de. Ne olduğunu anlamaman bile lazım birde ilaçlar var sanırım sürenler var başlangıçlar da.

Vajinismus ile normal korku arasındaki fark nedir ? Ben hiç deliğe girmesine izin vermiyorum hiç ucu da girmedi yani

Vajinismus olmadığı halde yapamayanlar için bazı sebebler de var
Yetersiz cinsel bilgi ,Ten uyumu olmaması , yeterince psikolojik olarak hazır olmaması yani. Bunlar aşılmazsa ileri boyutu vajinismus ama.

Bendede öyleydi işte.
Kasılıyodum ağlıyodum.
Sevişirken sorun yoktu ama gireceği zaman resmen kitleniyodum.
İstesemde olmuyordu kesinlikle.
Ama 3 gün çok değil.
İlk seferde bazen zamana ihtiyacın olabiliyor.
Serbest bırakmaya çalış kendini.
Sevişmeye zevk almaya bak.
Direk girmeli diye düşünme.

Bebek yağının enfeksiyon gibi bi.durumu söz.konusu olamaz fikriniz bilginiz yok ise zikriniz de olmasın
Cjfjfkdkf e sende aynısını yapıyorsun işte bilgin olmadığı takdirde saçma sapan fikirler veriyorsun. Çok zor değil Google açıp ufacık bir araştırma yapmak

Eğer vajina kaslarınız korku anında kasılıyorsa ve nasıl gevşeteceğinizi bilmiyorsanız pelvik taban fizyoterapistlerinden vajina kaslarınızı nasıl gevşeteceğiniz hakkında destek alabilirsiniz. İlla zorlayıp acı yaşamanıza gerek yok. Bu konu çok kolay hallediliyor cinsel terapi ve pelvik taban rehabilitasyonu ile. Destek alan kişiler nasıl olduğunu bile anlamıyorlar eşlerine soruyorlar gerçekten bu kadar kolay mı oldu diye. Bu kadar rahat bir mesele aslında. Emin olun bir çok kişi sizinle aynı duyguları yaşıyor ilk ilişkilerinde buna ben de dahil. Belirsizlik insanı her zaman korkutur. Destek alıp sorunun büyümesinin önüne geçebilirsiniz. Çünkü eğer vajinismus probleminiz varsa bu durum zaman geçtikçe direnç kazanabilir çözülmesi daha zor bir durum haline gelebilir.

Instagramda gördüğüm bazı pelvik taban fizyoterapi hesapları;
Fatma akan topbaş
Nurgül topkaya
Nefes kadın sağlığı

Parmak egzersizi, dilatör kullanmadan sorununuzu çözebilirsiniz mutlaka sayfalarını ineceleyin

Çok teşekkür ederim bakayım söylediğiniz kişilere. Şöyle zaten bana göre penisin girmesi parmaktan çok daha as korku veriyor. Herkes parmak yazmış ama ben penise izin versem bile parmağa izin vermem yani bende de öyle hir sıkıntı var parmak bana aşırı korkunç geliyor kendim asla yapamam vöyle hir şeyi. O yüzden penisle denemek istiyorum ama tam hazırım yapalım artık dediğimde istemsizce bacaklarımı kapatmak istiyorum yok yok yapmayalım ben korkuyorum diyorum. Benimki böyle hir sorun yani. Zaten o baştaki korkumu yıksam ucu bile hafiften girse ben gerisine rahatlıkla izin veririm. Ben o baştaki korkumu yenemiyorum

ben ilk denemede sadece ben böyleyim diye baya hırpakadım kendimş ta ki bu forumu okuyana kadar . Gerçekten ilk denemelerde bunu yaşayan kadın sayısı çoğunlukta mı?ben kendi kendime herkes evlenitor ilk gece oluyor keyifte alıyorlar diye düşünüyordumZ çünkü hiç bana böyle hir şeyden bahseden arkadaşım olması.. şimdi büle bizimle rvlenenlere bakıyorım oh ne güzel ilişkileri normal seyrinde diyip moralimi bozuyoruö bi ben korkağım falan diyoeum

a
Evet dilatör ve parmak deneyin diyenleri anlayamıyorum onu yapabilseniz penis girişine izin verirsiniz zaten

Evet çok kişi var. İlk gece olmak zorunda da değil. Kendinizi daha rahat hissettiğiniz bir zaman deneyin. Kişilik yapısı ile de alakalı olabilir. stresli, kaygılı bir yapınız varsa ilk zamanlarda bunları yaşamanız çok normal. Destek alıp atlatabilirsiniz. Evlilik öncesi terapiye giden bir sürü tanıdığım oldu onlar bu ilk gece sıkıntısını yaşamadılar mesela. Bazı insanlar da aman canım ne olacaksa olsun diyerek işe girişiyorlar

a

Evet dilatör ve parmak deneyin diyenleri anlayamıyorum onu yapabilseniz penis girişine izin verirsiniz zaten
Verdiğiniz hesapların viriyle görüştüm online de görüşebiliyormuşyz fakat seans ücreti 800 tl, işe yarayacağını bilseö veririm tabi de etraıfnızda online görşüp heöen çözüm bulan var mı axaba yoksa uzun bir süreç mi?

Evet ben normalde de korkak bir yapıdayım yani su soğuk diye havuza giremeyen biriyim her konuda korkağım diyebilirşm ve evet kaygıda var bende ama daha öok korkaklık var lunaparka vs gidemem mesela , lazere gitmek bile benim için korku dolu bir süreçti . Canım mı tatlı anlamadım o yizden vajinismus oldupunh düşünmüyorum çünkğ her konuda korkağım zaten bu beklediğim bir şeydi ama bu korku nasıl atlatılır

Korkmaniza gerek yok, kayganlaştirici ile deneyin bi yarari olur diye düşünüyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…