- 29 Haziran 2022
- 2.747
- 1.346
- 63
- 32
- Konu Sahibi brcubrcu0101
-
Hiç mi acı vermiyor yani ya da bi acıyla kıyaslayacak olursanız ne acısı gibi? İlk i tabiKendinj korkutma acı vermiyor ki. Acı hissedenler kendilerini sıktılar için olabilir
Arı sokması gibi . Minik bir acı. Hemen geciyorHiç mi acı vermiyor yani ya da bi acıyla kıyaslayacak olursanız ne acısı gibi? İlk i tabi
Kısa sürüyorsa acının boyutu hiç soeun değil :) saniyelikse sıkarım dişimiArı sokması gibi . Minik bir acı. Hemen geciyor
Sıkarım dişimi diye bakma işte olaya. Kendine ket vuruyorsun bilmedenKısa sürüyorsa acının boyutu hiç soeun değil :) saniyelikse sıkarım dişimi
Ahahh vallahi hiç eğlenemiyorum ki şuan aklım fikrim olcak mı olmazsa ne olcak diye zaten duygusalım ağlamak istiyorum resmenB brcubrcu0101
Buralardan çık gününü güzel geçir, akşamına da bir duş al ,sonra da biraz masaj iste eşinden o arada deneme sırasında sabırlı olmasını ama yinede bırakmamasını söyle. Ve senin haberin olmadan kendini(eşin) öne itmesini iste. İnan haberin olmadığı anda gelirse acı vs bile olmaz ,o anki refleks seni şaşırtır bu muydu diye.. sabah güzel haberi bekliyoruz senden
Sizin 10 günün sonunda nasıl oldu acaba ? Bir de açık olacak ama hangi pozisyonda en rahat en acısız yapabilirzÇok sevdiğim çekim hissettiğim ve çok uzun yıllardır birlikte olduğum kişiyle evlendim. Kendisi çok hassas yaklaşmasına rağmen yapamadım. 10 gün direndim resmen. Ben de oturup ağladım defalarca çünkü sonsuza dek böyle olacak sandım :)
Yani bambaşka bir sürece girdiniz kendinize izin verin , kasmayın demeyeceğim kasıyor insan ister istemez. Bence yavaş yavaş deneyin ilerledikçe de bunun korkulacak bir durum olmadığını anlarsınız. Benim 30 yaşında edindiğim tecrübe bu şekilde :)
Bende şuan sonsuza dek böyle mi sürecek diye kendi kendime düşünüp iştahımı bilemkwpattımÇok sevdiğim çekim hissettiğim ve çok uzun yıllardır birlikte olduğum kişiyle evlendim. Kendisi çok hassas yaklaşmasına rağmen yapamadım. 10 gün direndim resmen. Ben de oturup ağladım defalarca çünkü sonsuza dek böyle olacak sandım :)
Yani bambaşka bir sürece girdiniz kendinize izin verin , kasmayın demeyeceğim kasıyor insan ister istemez. Bence yavaş yavaş deneyin ilerledikçe de bunun korkulacak bir durum olmadığını anlarsınız. Benim 30 yaşında edindiğim tecrübe bu şekilde :)
ya canım anlık böyle pat diye girdi sinirlendi ilk başta evet zor oldu ama zamanla alışıyorsun ön sevişmeyı uzun tutup seni hazırlaması lazım eşinin yanı hemen girmesinDişinizi sıktınız ya ne kadar sürdü o giriş o anki ağrı kısmı
Vajinismussunuz sanırım. Ertelemeden doktora gidin bence tek başına halletmek zor olabilir. Ben tek halletmiştim ama doktor olsa belki 2 güne hallederdimArkadaşlr merhaba, dalga geçmeden sadece gerçekten yardımcı olacaklar yazabilir mi?
Aranızda başına gelen var mı bilmiyorum ama 2 yıllk ilişkimizden sonra yeni evlendik 3 gün oldu hala ilişkiye giremedik benim korkumdan dolayı. Nasıl atlatabilirim? Sadece bir kez denedik onda da girecekken izin vermedim . Darmadığınım canım çok sıkkın hiç bu kadar kötü hissetmemiştim kendimş. Eşimi fazlasıyla seviyorum ve ona aşığım. O da aynı şejilde. O da bana kıyamıyor ve istemiyorsan hapmayalım diyip hemen duruyor . Ne yapmam gerekiyor şuan hiç bilmiyorum. Aranızda yaşayan varsa nasıl atlattığını yazabilir mi lütfen ..
Si nasıl halletmişsinşz ben daha ilk günden doktora gidip gözümde büyürmek istemiyoeum. Bu kadar korkunun çoğu kadında olabileceğini düşünüyorumVajinismussunuz sanırım. Ertelemeden doktora gidin bence tek başına halletmek zor olabilir. Ben tek halletmiştim ama doktor olsa belki 2 güne hallederdim
Pat diye girince bitiyor mu peki gerçektenya canım anlık böyle pat diye girdi sinirlendi ilk başta evet zor oldu ama zamanla alışıyorsun ön sevişmeyı uzun tutup seni hazırlaması lazım eşinin yanı hemen girmesin
Yani zaten biz tabii hep denedik.Nasıl yaptınız peki 3 ay sonra
Vajinismus tedavisinde kullanılan dilatörler var boy boy. İlk 3 boyunu yapmıştım . Ve eşim penisten önce parmak alıştırması yapmıştı bana. Parmak rahat girince ardından penis de girdi . İlk ilişkilerde kasılmaya devam ettim ama giriyordu. Kendimi tamamen bırakıp adapte olmam bi 3 ayımı aldıSi nasıl halletmişsinşz ben daha ilk günden doktora gidip gözümde büyürmek istemiyoeum. Bu kadar korkunun çoğu kadında olabileceğini düşünüyorum
Üstte olursam daha mı rajat olur ama o zamanda benim sokmam gerekcek yapamam diye düiünüyorumSizin üstte olduğunuz pozisyonda bol kayganlaştırıcı kullanarak deneyin ve korkmayın acı geçici iki saniyelik bi şey
Duvar hissinin hemen girişte olması normal mi daha girmedneDuvar hissi gayet normal.2 saniye sıkacaksın dişini bu kadar.
Gerçekten anlamadınız mı nasıl olduğunu :) bu muymuş bu kadar büyüttüğüm dediniz miYani zaten biz tabii hep denedik.
Biranda oldu valla bende anlamadım
Ama o olsa da olmasa da sevişmeye devam ediyorduk eninde sonunda yaparız diyorduk çok takmıyorduk.
O kadar neden kasmışım kendimi bende anlamadım
Gerçekten rahat olun.
Bir şey yok öyle düşünün.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?