- Konu Sahibi tuana951453
-
alakası yok cevremde bahsettigim kız arkadslarım öyle koca karı seylerine inanmasalarda agrısı olan yürüyemeyen coktur haa kız cok azgın teke olur o kocaman seyi hissettemez o ayrı ama genelleme yapmayın bence burda tiye alınınca gercekler degismez yani
Seks sırasında acı çekmeyen, orgazm olabilen kişi "azgın teke" mi oluyor yani?
Acı çekenler ne oluyor? Kutsal falan mı sayılıyorlar?
Acıyı yüceltmek hoş karşılanmaz hiçbir çevrede limoncu, aman dikkat derim.
Evet bu bakış açısıyla bu katliama maruz kalmış kadınlar üstün sayılıyor.Kadın sünnetini desteklediğine eminim.
Cinsel hayatı nasıl sorunlu ki insanlara böyle bir laf etti inanamıyorum.
bu nasıl bir yorumdur??alakası yok cevremde bahsettigim kız arkadslarım öyle koca karı seylerine inanmasalarda agrısı olan yürüyemeyen coktur haa kız cok azgın teke olur o kocaman seyi hissettemez o ayrı ama genelleme yapmayın bence burda tiye alınınca gercekler degismez yani
Cok guldumKurban kesmiş gibi oluk oluk kan geldi ve eşim de aldı kanı alnına sürdü.o gün bugündür eşime kurbanım.hey allam ya.
kızıda ogluda yokbu nasıl bir yorumdur??
azgın teke??
kızınız yahut oğlunuz var mı bilmiyorum ama bu zihniyetle yetişecek çocuklarınız adına çok üzüldüm
Kullanıcı adımı "azgın teke" olarak değiştirebilir muyum?
Kadın kocaman şeye oturdu diye kıskanıp saldırıyorsunuz çok ayıp...
Bacım sen de kocaman şeyler diyip durma, olan var olmayan var.
Kadın kocaman şeye oturdu diye kıskanıp saldırıyorsunuz çok ayıp...
Bacım sen de kocaman şey diyip durma, olan var olmayan var.
Kız geçen Haydar Dümen'de kocaman şey diye konu vardı sen miydin yoksa, seni seniii..
çok tehlikeli bi zihniyete sahip valla.. korktum benkızıda ogluda yok
kocasından kayınvalıdesınden etrafında kı herkesden sıkayetcı bırı
esını hzımetcı gıbı kullanmaya calısan bırı
actıgı konulara bakarsanız kendısını cıddıye almamal gerektıgını gorursunuz
bosanmadan bı cocuk yapıversem mı dıyecek kadar hayatı basıte alan bırının kullandıgı bu uslup sasırtmamalı
bu arkadasımızı bız boyle kabul ettık malesef ...
Ülkemizde bekaret konusu önemli. Benim içinde bir kadının nikahsız cinsellik yaşamış olması sorundur. Ben dini hassasiyeti olan bir insanım. Karşımdaki insanında bu açıdan Allah' tan korkması benim için önemlidir. Çünkü nikah olmaksızın cinsel deneyim yaşamış bir insan için dini ve toplumsal değerler en azından bu konu için önemsizdir ve ben hayatıma, aileme alacağım insanla ortak değerlerim olsun isterim.
Cinsellik olmaksızın bekaretini kaybetmiş olmak önemli değil bana göre. İnsanın başına herşey gelebilir. Yalnız karşınızdaki insanın bunu anlayacak kapasitede olması gerekir. Yoksa gelecekte başı çok ağrır insanın.
Bize hep bamyalar denk geldiyse demek
aa "kana susamis hanzo" dunyadaki en iyim isim tamlamasi oldu valla, cok guzel oldu, cuk oturdu.sana kanamadın diye tepki gösterecek zihniyetteki adamla evlenme diyoruz sen hala konu açmaya devam ediyorsun? neyi duymak istiyorsun anamadım ki.
ille kana susamış bir hanzoyla evlenicem diyorsan düğünden önce para biriktir diktir, bunu mu diyelim yani?
Hiç öyle bir şey yok kardeşim. Bu benim tercihim. Ben kimsenin karşısına geçip bakire değil diye lanetlemiyorum.Peki gelecekte ailenize katacağınız erkeğin bekaretinden emin olabilecek misiniz?
Neyseki kadınsınız cinsellik yaşamış bir kadını hanene almak zorunda değilsiniz...
Kişi istediği gibi yaşasın siz size göre diğeri kendine göre. Keşke başkalarının tercihleri üzerinden onları ötekileştirme yapmasa kinsanlar.
simdi bu durumda, ikinci kere evlenirsen seni hediye paketi yapamayacaklar demek oluyor di mi :) iyi tarafini gor bence :)Bosanmak uzereyiz ayrı yasıyoruz ve sanırım dogru karar almşm
Tamam bu sizin tercihiniz olabilir ama sorduğu şeyi ben de merak ettim. Bu hassasiyetiniz sizin hayatınıza alacağınız erkek için de geçerli olmalı o zaman. Onun daha önceden ilişkiye girip girmediğini nasıl anlayacaksınız? Nasıl emin olacaksınız ve bu hassasiyet çerçevesinin hangi sağlamlığında o kişiye güvenip ailenize alacaksınız? Hadi kadında anlamanın zar dışında başka yolları da var peki erkek ne olacak?Hiç öyle bir şey yok kardeşim. Bu benim tercihim. Ben kimsenin karşısına geçip bakire değil diye lanetlemiyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?