İlk gece

Başka yol ne? Nasıl anlaşılır ki başka?

Aslında buradaki konu evlenmeden önce başkasıyla yatıp bakire olup olmaman değil, kız birlikte olmamış ama kızlık zarı var mı yok mu emin değil ve kan gelmezse diye korkuyor. Kocası ne tepki verecek diye korkuyor nednen çünkü bizim toplumumuz için o zar hayat memak meselesi. Zarın kadar ederin var.

Acı olan bu işte, severek evlendiğimiz adamlar bile bizi bir kanla ölçüyor, ederimiz akacak bir damla kan. Acı değil mi bu ya? Hani başka sebeple kızlık zarın yırtıldı ya da zarın esnek hiç yırtılmayacak (normal doğum yapmasan bile), ya da doğuştan zarın yok o zaman yandı gülüm keten helva. Kaç kadın bu sebeple dövülüyor hatta öldürülüyor.

Başka yol ne? Nasıl anlaşılır ki başka?
Hani toplumda diyorlar ya öyle abuk sabuk yok şunu yaparsan böyle olur, böyleyse şöyledir falan gibi trollvari batıl şeyler, uydurma birkaç şey söyleyip ironi yapacaktım ama sen önce davrandın sormakta Çok emin konuşmalar yapılıyor milletin yatak odası hakkında.

Valla ben onları da bilmiyorum. Acemilik falan belki bir derece ama onun da taklidini yapmak çok kolay yahu.

Gorende bakü-ceyhan petrol boru hattı giriyor zanneder :))) tobe tobeee yaaa şehir efsanelerine bak )

İşte buna suizan deniyor ve haramdır. Çok üzücü gerçekten.

Valla ben onları da bilmiyorum. Acemilik falan belki bir derece ama onun da taklidini yapmak çok kolay yahu.
Ciddiyete dönecek olursam evet, birkaç sayfa önce biri yazmıştı işte acı duyabilir, tecrübesizdir falan bu tavırlardan anlarsın zaten demişti ama açıkçası buna kafa yormak bile gereksiz. Yani sevdiğim insanla özel bişey yaşayacağım, ay acaba acemi mi, acı mı çeker, dar mı geniş mi, elastik mi bunlarla uğraşacak yer yok benim beynimde. (erkek olsam)

Bekaret meselesi bana o kadar ilkel geliyor ki ciddiye dahi alamıyorum artık, leğene otur baloncuk çıkarsa kesin bakire gibi salak esprilerle cevap veresim geliyor.

Hahah neymiş bunlar kızz merak ettim ben :d hiç duymamıştım bu şehir efsanelerini

Hohohahaahaha sanki zar tıkıyor orayı tıpa gibi. Yemin ediyorum gerizekalılıktan başka bişey değil.

Hahah neymiş bunlar kızz merak ettim ben :d hiç duymamıştım bu şehir efsanelerini
Leğene oturt, ıkındığında baloncuk çıkarsa esnek dahi olsa kesin bakiredir, sıfırdır, ambalajlıdır.
Başkalarının tercihi onları ilgilendirir ama erkekte ben tecrübeli isterim arkadaş. Adam odun gibi sadece tek bişey bilmesin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…