- 29 Ekim 2015
- 548
- 461
- 33
- Konu Sahibi tuana951453
-
Ciddiyete dönecek olursam evet, birkaç sayfa önce biri yazmıştı işte acı duyabilir, tecrübesizdir falan bu tavırlardan anlarsın zaten demişti ama açıkçası buna kafa yormak bile gereksiz. Yani sevdiğim insanla özel bişey yaşayacağım, ay acaba acemi mi, acı mı çeker, dar mı geniş mi, elastik mi bunlarla uğraşacak yer yok benim beynimde. (erkek olsam)
Bekaret meselesi bana o kadar ilkel geliyor ki ciddiye dahi alamıyorum artık, leğene otur baloncuk çıkarsa kesin bakire gibi salak esprilerle cevap veresim geliyor.
lafım sana degil sen yazdıhın icin yazdım o hurafe dedigin seyler yasanan seyler sen sekse cok bagımlısındır yaparsın ama kimisi evlensede hemen alısamaz cok kanar acır vs vs vs yani öyle bi yazmıssın ki millet sanki ilk gece normal hatta ilk geceden önce herkez cinsellij yasıyo gibi bence genelleme yapma kac kisiden kac kisi ilk geceden önce birbilte olup evleniyo
Bilgi güzel di mi? Bilmek iyidir, bilerek konuşmak daha da iyidir :)O egzersiler benim vazgeçilmezim ayol. Kegel candır
Anlaşılabilir evet ama kişilikle alakalı. Bazen erkekler ne olursa olsun tecrübesiz, acemi gibi gözükmek istemeyebiliyor. Bazıları gurur meselesi yapıyor. Yani insanın nasıl biriyle beraber olduğu önemli. Bu ülkede erkeklere yaranmak zor, kadın bişey yapmasa ölü gibi yatiyiii derler, kadın bişeyler yapsa bu zilli bunları nerden öğrendi derler. Eş seçimi çok önemli.Yani bir insan sevdiğiyle birlikte olurken cidden bunları düşünür mü ya ? Bana da o kadar saçma geliyor ki. Ben bekaretin fiziksel boyutlarına değil manevi boyutlarına bakıyorum açıkçası. Bir de bir kadın da tecrübesizlik ne kadar anlaşılırsa bir erkekte de anlaşılır bence. Sonuçta adı üstünde tecrübe
hahaha bu nedir ya nasıl bir saçmalıkLeğene oturt, ıkındığında baloncuk çıkarsa esnek dahi olsa kesin bakiredir, sıfırdır, ambalajlıdır.
Başkalarının tercihi onları ilgilendirir ama erkekte ben tecrübeli isterim arkadaş. Adam odun gibi sadece tek bişey bilmesin.
Aklıma bunu görünce, bundan bir süre önce yine ilk gece ile alakalı spekülasyonlardan kaynaklanan bir konu açılmıştı. Kızcağıza demişler ki yok kanlar duvara fışkırıyormuş, et parçalarıyla beraber yukarıdan yağmur gibi yağıyormuş, yok o kadar çok acıyormuş ki bir hafta yürüyemiyorlarmış, yürüse bile ilişkiye girdiğini herkes yürüyüşünden anlıyormuş falan da filan.
Bence bu sizin tercihiniz ben sizi anladım mesele fiziksel değil sizin için de. Karşınızdaki erkeğinde bu duruma samimi yanıt vereceğine inanıp bunu o şekilde değerlendirirsiniz. Aslında bu kadın için de geçerli önemli olan samimiyeti. Karşısındaki biri bunu bilmek isterse vereceği cevap bence yeterli sonuçta yalan söylemesi sizi değil onu ilgilendirir.Arkadaşlar burada mesele zar değil. Kişinin cinselliğe yaklaşımı, hayata bakışı. Kişi ben islam dininin değerlerine göre yaşamıyorum diyor nikahsız cinsellik tercihiyle. Herkes müslüman olmak zorunda değil elbette. Bende bir müslüman olarak kendi değer yargılarıma sahip insanı isterim hayatımda mantığı var bunun altında. Neden sadece zara indirgiyorsunuz ki olayı?
hala gitmedin mi dr a, zar sağlam mı değil mi öğren. ona göre yol alırsın.Sorum aranızda ilk gecesinde kan gelmeyeniniz var mı?
Eşiniz ne tepki gösterdi
Arkadaşlar burada mesele zar değil. Kişinin cinselliğe yaklaşımı, hayata bakışı. Kişi ben islam dininin değerlerine göre yaşamıyorum diyor nikahsız cinsellik tercihiyle. Herkes müslüman olmak zorunda değil elbette. Bende bir müslüman olarak kendi değer yargılarıma sahip insanı isterim hayatımda mantığı var bunun altında. Neden sadece zara indirgiyorsunuz ki olayı?
Yaşla mutlaka alakası vardır. Ben şüphelenirim öyle erkekten, 30'una gelmiş ama nedir yani, cinsel anlamda deneyimi ya hiç yok ya da çok çok az. Acaba bi problem mi var diye düşünürüm (inanç meselesini karıştırmıyorum bilerek, herkesin inancı kendine çünkü). Kadın için de aynı şey geçerli ama tek fark, kadında problem mi var diye düşünmem. Toplumsal zihniyette problem olduğunu bildiğim için...hahaha bu nedir ya nasıl bir saçmalıkBaloncu çıkarmak çok önemli bir meziyettir tabii Ya ben nedense daha duygusal bakıyorum bu konuya biraz kıskançlık var sanırım. Gidip 30 yaşımda evlensem o yaşlarda biriyle tanışsam bana da bişeyler yapmaması ilginç gelirdi heralde. Ama erkek arkadaşımla tanıştığımda daha yeni 18 di ee beni de bekleyekse eğer evlenene kadar birlikte öğreniriz artık
Asla demem. Mesele sadece bekaret değil. Hayata bakış açısıdır. Ben hayata islami pencereden bakan birisi olarak yol arkadaşımında öyle olmasını isterim. Oğlumada bunu tavsiye ederim ama hayat onun. Kendi bilir elbette.Ben bir şeyi çok merak ediyorum.
Bazı konularda görüyorum, pu rezil Allah' tan kork hiç mi utanmadın seks yaparken falan yazıyorlar ciddi ciddi.
Bu dini hassasiyeti olan kadınların -ki bu konuda kendisini düzgün ifade edenleri tenzih ediyorum- oğulların anne ben istediğimle sevişirim sanane derse verecekleri cevabı çok merak ediyorum.
Ben bekareti olmayan bir kızı almam deyip kk kayınvalidelerine bağlayacaklar mı acaba?
İslamda nikahsız cinselliğe izin var mı Sephoraa?Ama bakın burda konu dine gelir ve ortalık karışır. Şu söyledikleriniz evlilik öncesi cinsellik yaşayanlar müslüman değildir anlamı taşıyor. Hayır, kendini müslüman olarak niteleyen ve evlilik öncesi cinsellik yaşayan bir sürü insan var. Aynı müslüman olan ve oruç tutmayanlar gibi, aynı müslüman olup başını kapatmayanlar gibi.
Arkadaşlar burada mesele zar değil. Kişinin cinselliğe yaklaşımı, hayata bakışı. Kişi ben islam dininin değerlerine göre yaşamıyorum diyor nikahsız cinsellik tercihiyle. Herkes müslüman olmak zorunda değil elbette. Bende bir müslüman olarak kendi değer yargılarıma sahip insanı isterim hayatımda mantığı var bunun altında. Neden sadece zara indirgiyorsunuz ki olayı?
Yani bu günah işlemekle inançlı olmak farklı şeyler. Kim günahsız olduğunu iddia edebilir ki. Bende bu ikisini bir tutmuyorum açıkçası.Ama bakın burda konu dine gelir ve ortalık karışır. Şu söyledikleriniz evlilik öncesi cinsellik yaşayanlar müslüman değildir anlamı taşıyor. Hayır, kendini müslüman olarak niteleyen ve evlilik öncesi cinsellik yaşayan bir sürü insan var. Aynı müslüman olan ve oruç tutmayanlar gibi, aynı müslüman olup başını kapatmayanlar gibi.
Kurban kesmiş gibi oluk oluk kan geldi ve eşim de aldı kanı alnına sürdü.o gün bugündür eşime kurbanım.hey allam ya.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?