İlk gece

Yani bir insan sevdiğiyle birlikte olurken cidden bunları düşünür mü ya ? Bana da o kadar saçma geliyor ki. Ben bekaretin fiziksel boyutlarına değil manevi boyutlarına bakıyorum açıkçası. Bir de bir kadın da tecrübesizlik ne kadar anlaşılırsa bir erkekte de anlaşılır bence. Sonuçta adı üstünde tecrübe

kızlar eskiden bizim köyde düğün sonrası gündüz eğlence yapılırdı (adını bilmiyorum da o gecenin ertesi gününe tekabül ederdi tam olarak),
ha ha işte ben sonradan öğrendim ki, bazı kişiler (yaşlı teyzeler) yeni gelinin haline tavrına bakarlarmış gece nasıl geçti diye anlamak için, hatta bazen şey dedikodusu bile dönerdi, yok şurası kızarmış, burasında ısırık izi varmış falan,

ay köyde yaşamak böyle bir şey işte...

Çok ilginç ablanın burada da bi tespiti varmış kaçmış.

İlk geceyi yaşamak için illa evli olmak mı gerek? Evli olmadığı adamla ilk birliktelik yaşayanların ilk gece olmuyor mu? Bu insanlar doğuştan kızlık zarı olmadan, kan akmadan, sekse bağımlı olarak, azgın teke suretiyle mi geliyor dünyaya? Babam böyle pasta yapmayı nasıl öğrendi???

İlk gece= nikahı basıpta kocanla birlikte olduğun gece sanırım hanfendi için.

O egzersiler benim vazgeçilmezim ayol. Kegel candır
Bilgi güzel di mi? Bilmek iyidir, bilerek konuşmak daha da iyidir :)
Bilmeden konuşanlar yüzünden bu konuda bu haldeyiz zaten.
Yok kan fışkırıyormuş, yok vajina genişliyormuş da.
Birini kandırmayı göze almış birisi, bırakın egzersizini gider o kısmı yaptırır gelir zaten. Acemice davranmakmış, öyle oyuncular var ki hayatta, piyasadaki oyunculara taş çıkarırlar.
Hiç ama hiç güven kelimesi geçmemiş koca konuda ama bak. Sözler en güvenilmez şeyler olmuş artık.

Anlaşılabilir evet ama kişilikle alakalı. Bazen erkekler ne olursa olsun tecrübesiz, acemi gibi gözükmek istemeyebiliyor. Bazıları gurur meselesi yapıyor. Yani insanın nasıl biriyle beraber olduğu önemli. Bu ülkede erkeklere yaranmak zor, kadın bişey yapmasa ölü gibi yatiyiii derler, kadın bişeyler yapsa bu zilli bunları nerden öğrendi derler. Eş seçimi çok önemli.

Arkadaşlar burada mesele zar değil. Kişinin cinselliğe yaklaşımı, hayata bakışı. Kişi ben islam dininin değerlerine göre yaşamıyorum diyor nikahsız cinsellik tercihiyle. Herkes müslüman olmak zorunda değil elbette. Bende bir müslüman olarak kendi değer yargılarıma sahip insanı isterim hayatımda mantığı var bunun altında. Neden sadece zara indirgiyorsunuz ki olayı?

hahaha bu nedir ya nasıl bir saçmalık Baloncu çıkarmak çok önemli bir meziyettir tabii Ya ben nedense daha duygusal bakıyorum bu konuya biraz kıskançlık var sanırım. Gidip 30 yaşımda evlensem o yaşlarda biriyle tanışsam bana da bişeyler yapmaması ilginç gelirdi heralde. Ama erkek arkadaşımla tanıştığımda daha yeni 18 di ee beni de bekleyekse eğer evlenene kadar birlikte öğreniriz artık

Ben bir şeyi çok merak ediyorum.
Bazı konularda görüyorum, pu rezil Allah' tan kork hiç mi utanmadın seks yaparken falan yazıyorlar ciddi ciddi.
Bu dini hassasiyeti olan kadınların -ki bu konuda kendisini düzgün ifade edenleri tenzih ediyorum- oğulların anne ben istediğimle sevişirim sanane derse verecekleri cevabı çok merak ediyorum.
Ben bekareti olmayan bir kızı almam deyip kk kayınvalidelerine bağlayacaklar mı acaba?

Bu tarif edilen penis değil vidanjör yalnız

benmki adet günüme denk gelmş ilişkiden hemen snra adet oldm güme gtti
eğer kızlğn zaten bozulmuşsa ve bundan korkuyorsan ilişkiden snra tuvalete gt dönüncede bi kaç damla kan geldi de. inanmazsa keyfi bilir.

Bence bu sizin tercihiniz ben sizi anladım mesele fiziksel değil sizin için de. Karşınızdaki erkeğinde bu duruma samimi yanıt vereceğine inanıp bunu o şekilde değerlendirirsiniz. Aslında bu kadın için de geçerli önemli olan samimiyeti. Karşısındaki biri bunu bilmek isterse vereceği cevap bence yeterli sonuçta yalan söylemesi sizi değil onu ilgilendirir.

Ama bakın burda konu dine gelir ve ortalık karışır. Şu söyledikleriniz evlilik öncesi cinsellik yaşayanlar müslüman değildir anlamı taşıyor. Hayır, kendini müslüman olarak niteleyen ve evlilik öncesi cinsellik yaşayan bir sürü insan var. Aynı müslüman olan ve oruç tutmayanlar gibi, aynı müslüman olup başını kapatmayanlar gibi.

Yaşla mutlaka alakası vardır. Ben şüphelenirim öyle erkekten, 30'una gelmiş ama nedir yani, cinsel anlamda deneyimi ya hiç yok ya da çok çok az. Acaba bi problem mi var diye düşünürüm (inanç meselesini karıştırmıyorum bilerek, herkesin inancı kendine çünkü). Kadın için de aynı şey geçerli ama tek fark, kadında problem mi var diye düşünmem. Toplumsal zihniyette problem olduğunu bildiğim için...

Dün hortlatılmış bir konu vardı, 2012'den. Kızcağız konu açmış, 20 yaşındaymış ama bekaretle alakalı soru işaretleri varmış, birlikte olmak istiyorum ama sonra pişman olur muyum gibisinden bir konuydu. Bence 20 yaşında birine göre gayet normal bir istek ve toplumu düşününce hiç şaşırmadığım soru işaretleri... Öte yandan kız diyor ki 30'uma kadar da evlenmeyi düşünmüyorum bana uzak geliyor, ben o yaşa kadar ne yapacağım... Haklıydı.

Asla demem. Mesele sadece bekaret değil. Hayata bakış açısıdır. Ben hayata islami pencereden bakan birisi olarak yol arkadaşımında öyle olmasını isterim. Oğlumada bunu tavsiye ederim ama hayat onun. Kendi bilir elbette.

Mesela siz size kapanacaksın deme ihtimali olan birisiyle evlenir miydiniz?

İslamda nikahsız cinselliğe izin var mı Sephoraa?

Evlenmeden cinsel birliktelik yaşayanların Müslüman olmadığı kanısına nasıl varıyorsunuz? İslâm'ın hangi şartı dahilinde görüyorsunuz bu noktayı peki ?

Yani bu günah işlemekle inançlı olmak farklı şeyler. Kim günahsız olduğunu iddia edebilir ki. Bende bu ikisini bir tutmuyorum açıkçası.

ya bak aklima ne geldi, 4-5 sene once Polonya'da bi adamla tanismistik, adam bana, "ay Turkiye cok igrenc biyer, kose baslarinda sex yapiyorlar " filan demisti, ben sok.
muhtemelen taksim kuytularinda biyerde gezmistir akilsiz, ama biz hala zar konusurken adamin Turkiye algisi bu :

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…