- Konu Sahibi tazegelin96
-
Seninde kendine gore haklilik payin var tabiki bundan 4 yil once bende ole dusunuodum ,,ama suan yasim 26 ve,,bugun ikinci tup bebek denememdeyim bugun transferim gerceklesti,,bazen diorum keske ilkgun kalsaymisim hamile,,galiba buyuk konusmusum,,suan evlat icin rabbime dua ediyorum,,ikiyil hic dusunmemistik bizde,,nasip bakalim,,,seninde bebegin hayırlı olsun rizkiyla gelsin inşallah25 eylülde evlendim severek 5 senelk bi aşkın sonunda hayallerimiz gerçekleşti ve evlendik cocuk konusunu konuştuk bn biraz zaman geçmesini evliliğe alisip düzenimi oturttuktan snra istiyodum bi çocuk dünyaya getirmeyi fakat planladigim gibi olmadı o gece zaten ne oldugunu anlayamadım korkudan heyecandan en son adet tarihim 11 eyluldu bu ay 11 ekimi iple çektim hep adet olacakmisim gibi ağrılarım oluyodu olucam dedim ama adet olmadım test yaptigimdaysa pozitif çıktı doktora gittik belki yanlıştır diye ama yine pozitifti çok kötüyüm daha hazır değilim napicam ben
bir de daha küçücük 20 yaşında yahuHanımlar,
Bebek sahibi olmak için ne zorluklar çekenler var, hepsini anlıyorum, Allah hepsine nasip etsin inşallah ama rica ediyorum panikleyen bir kadına da ağır sözler söylemeyin, tüm kadınlar evlenir evlenmez anneliğe hazır olacak diye bir kural yok, böyle bir zorunlulukta yok, korktu diye kimseyi cani ilan etmeyin rica ediyorum, önlem almayı akıl edememiş olabilir ama insanların hamile kalamamasının sorumlusu değil bu genç kadın, lütfen rica ediyorum.
bende varımBen varım ve çevremdeki kadınların %90'ı falan. İlk ilişki kondomla çok daha rahat olur, neden gözünüzde büyüttünüz bu kadar?
Biliyorum zordur belki ama suan oyle cok istiyorum ki evladim olsun Allah im ne guzel sanada ugrastirmadan vermis . bebek evin nesesidir canim benim . ben 4 yillik evliyim 4 kere dusuk yaptim surekli hastane hastane doktor doktor gezmek cok mu kolay saniyorsun valla senin sukretmen lazim gercekten bak . inanki doktorlara verdigim parayla ev alirdim . ayy cok sevindim senin adina ya valla Allah anali babali buyutmeyi nasip etsin insallah cok mutlu olursun aldir diyenlere sen aldiris etme o cani sen vermedin sen alamazsin canm25 eylülde evlendim severek 5 senelk bi aşkın sonunda hayallerimiz gerçekleşti ve evlendik cocuk konusunu konuştuk bn biraz zaman geçmesini evliliğe alisip düzenimi oturttuktan snra istiyodum bi çocuk dünyaya getirmeyi fakat planladigim gibi olmadı o gece zaten ne oldugunu anlayamadım korkudan heyecandan en son adet tarihim 11 eyluldu bu ay 11 ekimi iple çektim hep adet olacakmisim gibi ağrılarım oluyodu olucam dedim ama adet olmadım test yaptigimdaysa pozitif çıktı doktora gittik belki yanlıştır diye ama yine pozitifti çok kötüyüm daha hazır değilim napicam ben
Ertesi günü hapı alsaydınız hemen dicem ama belki böyle bir haptan haberiniz de yoktur...Korunmadim daha doğrusu eşim geri çekilecekti fakat o anda ikimizde zaten heyecandan panikten benim korkum da eklenimce napcagimizi bilemedik benimkihihiç istemek değil biraz zaman geçsin istiyodum sadece eşim çok sevindi bu arada
Bende ilk gecede hamile kaldim aslan gibi oglum var tabiki cok erken ama kadermis rabbim herkese versin evlat baska bise olmaz dogur tabiki o senin canin daha 9 ayin var gezer tozarsin keske önlem alsaydiniz25 eylülde evlendim severek 5 senelk bi aşkın sonunda hayallerimiz gerçekleşti ve evlendik cocuk konusunu konuştuk bn biraz zaman geçmesini evliliğe alisip düzenimi oturttuktan snra istiyodum bi çocuk dünyaya getirmeyi fakat planladigim gibi olmadı o gece zaten ne oldugunu anlayamadım korkudan heyecandan en son adet tarihim 11 eyluldu bu ay 11 ekimi iple çektim hep adet olacakmisim gibi ağrılarım oluyodu olucam dedim ama adet olmadım test yaptigimdaysa pozitif çıktı doktora gittik belki yanlıştır diye ama yine pozitifti çok kötüyüm daha hazır değilim napicam ben
Neden herkeste aldiracagim dusuncesi olustu sadece hazır olmadığım için korktum hamilelikten dogumdan anne olmaktan şuan alışmaya çalışıyorum geleceğe dair hayaller kurmaya basladim guzel şeyler düşünüyorum dua ediyorum iyi bi anne olacagimi dusunuyorum kabulleniyorum yavaş yavaş iyi hissediyorum kendimi ama öyle şeyler yaziyosunuzki inanın konuyu açıp paylaştığim icin pişman oldum
25 eylülde evlendim severek 5 senelk bi aşkın sonunda hayallerimiz gerçekleşti ve evlendik cocuk konusunu konuştuk bn biraz zaman geçmesini evliliğe alisip düzenimi oturttuktan snra istiyodum bi çocuk dünyaya getirmeyi fakat planladigim gibi olmadı o gece zaten ne oldugunu anlayamadım korkudan heyecandan en son adet tarihim 11 eyluldu bu ay 11 ekimi iple çektim hep adet olacakmisim gibi ağrılarım oluyodu olucam dedim ama adet olmadım test yaptigimdaysa pozitif çıktı doktora gittik belki yanlıştır diye ama yine pozitifti çok kötüyüm daha hazır değilim napicam ben
Hamilelik haftası ilk adet tarihine göre hesaplanıyor, o yüzden öyle diyorlar :) hayırlı olsun bu aradaDaha bir ay oldum evleneli ve bana 6 haftalık hamilesin diyolar benim mantığın almiyo
Tepkileriniz bence de bi garip. Konuyu açar açmaz konu sahibinin heyecan ve şaşkınlık içerisinde olduğunu anladım. Siz anlamadınız mı ? ? !!Hanımefendi konuyu açan sizsiniz ne yapacağım çok erken diyen sizsiniz nasıl bir yorum yapmamızı bekliyorsunuz. Direkt insanın aklına aldırmayı mı düşünüyor geliyor yani. Madem bu kadar yorumlardan rahatsız olacaksınız konu açmasaydınız herkes tabii ki yazdıklarınıza göre yorumlar yapıyor. O zaman boşa konu açıp insanları oyalamışsınız yani ne demenizi bekliyordunuz anlamadım ki. Aldırmayı düşünmediyseniz zaten alışmak zorundasınız yapacak birşeyiniz yok burada neden dertlendiniz o zaman? hem konu açıp hem de yorumlara kızanlara da şaşırıyorum. Size hakaret eden yok bir şey yok.
Normal yapabildin mi peki merak ettim ?Ayyy ücüncüyü istiyorum ama doktor 8 yil yasak dedi sezeryan dikislerim cok yiprandi ikinci dogumda normal denedigim icin ayyy bebek kokusu nasi özledim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?