ilk geceden hamile kaldim:(

Seninde kendine gore haklilik payin var tabiki bundan 4 yil once bende ole dusunuodum ,,ama suan yasim 26 ve,,bugun ikinci tup bebek denememdeyim bugun transferim gerceklesti,,bazen diorum keske ilkgun kalsaymisim hamile,,galiba buyuk konusmusum,,suan evlat icin rabbime dua ediyorum,,ikiyil hic dusunmemistik bizde,,nasip bakalim,,,seninde bebegin hayırlı olsun rizkiyla gelsin inşallah

Hanımlar,
Bebek sahibi olmak için ne zorluklar çekenler var, hepsini anlıyorum, Allah hepsine nasip etsin inşallah ama rica ediyorum panikleyen bir kadına da ağır sözler söylemeyin, tüm kadınlar evlenir evlenmez anneliğe hazır olacak diye bir kural yok, böyle bir zorunlulukta yok, korktu diye kimseyi cani ilan etmeyin rica ediyorum, önlem almayı akıl edememiş olabilir ama insanların hamile kalamamasının sorumlusu değil bu genç kadın, lütfen rica ediyorum.

bir de daha küçücük 20 yaşında yahu paniklemesi çok normal..

Ben de şunu anlamıyorum. Herkes bebek için ölü bitmek zorunda mı, herkesin hayatının tek amacı doğurmak mı olmak zorunda? Bu şükret şükret'çilere soruyorum.
Yahu kadın gelmiş hamile kaldım diye dert yanıyor, siz ee şükret şükret diyorsunuz. Ne alaka? Belki kadının hayatta en büyük korkusu doğurmak, bebek sahibi olmak? Yok mu öyle kadınlar? Var. Bir de kendinin çocuğu olmuyor diye istemeyene her lafı söyleme hakkı bulanlar var ya, onlar zaten tam akıllara zarar. Pes.
Bu konu " arkadaşlar çok istiyordum, hamile kaldım, mutluyum" olsaydı şükret derdik. Kadına dert olmuş işte .

Bence hiçte korkmamışsın. Bazılarımızın aylarca uğraşıp yapamadığını bi gecede yapmışsın helal olsun :)

Evlat çok güzel bir şey

Ben de evlenir evlenmez hamile kaldım istiyordum ama pozitifi görünce çok fazla mutlu olamadım oha ne çabuk oldu modundaydım ne bileyim heyecanlanıp sevinemedim pek sonra bebeğimizi kaybettik, nasip değilmiş

Sonra tekrar hamile kaldım her gün iğne oldum bu hamileliğimde çok çok zor geçti hamilelik de doğum da kızıma kavuştum Allaha şükür 2. Gebelikte nasipmiş bebeğime kavuşmak

Şimdi çok mutluyum

Her şey nasip kısmet canım genç yaşta anne olacaksın bak ne güzel T tazegelin96

Biliyorum zordur belki ama suan oyle cok istiyorum ki evladim olsun Allah im ne guzel sanada ugrastirmadan vermis . bebek evin nesesidir canim benim . ben 4 yillik evliyim 4 kere dusuk yaptim surekli hastane hastane doktor doktor gezmek cok mu kolay saniyorsun valla senin sukretmen lazim gercekten bak . inanki doktorlara verdigim parayla ev alirdim . ayy cok sevindim senin adina ya valla Allah anali babali buyutmeyi nasip etsin insallah cok mutlu olursun aldir diyenlere sen aldiris etme o cani sen vermedin sen alamazsin canm

Bende ilk geceden üzülme tatlım. Bebiş gelince fikrin değişiyor. Bende öyle oldu.

Ertesi günü hapı alsaydınız hemen dicem ama belki böyle bir haptan haberiniz de yoktur...
Hayırlı olsun bebeğinizz inşallah

Bende ilk gecede hamile kaldim aslan gibi oglum var tabiki cok erken ama kadermis rabbim herkese versin evlat baska bise olmaz dogur tabiki o senin canin daha 9 ayin var gezer tozarsin keske önlem alsaydiniz

Ayyy ücüncüyü istiyorum ama doktor 8 yil yasak dedi sezeryan dikislerim cok yiprandi ikinci dogumda normal denedigim icin ayyy bebek kokusu nasi özledim

Ne yapacaksın ?
Aldıracak değilsin heralde..
Allah ne güzel bir nimet göndermiş sana. Hem de ilk gecede..
Bu işler planla, proje ile olmuyor.. Çok istersin olmaz, istemezsin olur. Şükredip bebeğini beklemekten başka ne yapacaksın?

Neden herkeste aldiracagim dusuncesi olustu sadece hazır olmadığım için korktum hamilelikten dogumdan anne olmaktan şuan alışmaya çalışıyorum geleceğe dair hayaller kurmaya basladim guzel şeyler düşünüyorum dua ediyorum iyi bi anne olacagimi dusunuyorum kabulleniyorum yavaş yavaş iyi hissediyorum kendimi ama öyle şeyler yaziyosunuzki inanın konuyu açıp paylaştığim icin pişman oldum

Ertesi gün hapı içebilirdin şüpeli ilişkiden sora..istemeden demeyin yani...

Hanımefendi konuyu açan sizsiniz ne yapacağım çok erken diyen sizsiniz nasıl bir yorum yapmamızı bekliyorsunuz. Direkt insanın aklına aldırmayı mı düşünüyor geliyor yani. Madem bu kadar yorumlardan rahatsız olacaksınız konu açmasaydınız herkes tabii ki yazdıklarınıza göre yorumlar yapıyor. O zaman boşa konu açıp insanları oyalamışsınız yani ne demenizi bekliyordunuz anlamadım ki. Aldırmayı düşünmediyseniz zaten alışmak zorundasınız yapacak birşeyiniz yok burada neden dertlendiniz o zaman? hem konu açıp hem de yorumlara kızanlara da şaşırıyorum. Size hakaret eden yok bir şey yok.

Keşke korunsaydın..
1.5 yıllık evliyiz. Aslında pek düşünmeden denedik ve oldu. Hamileydim. Ama kredi borcumuz vardı.
İçim karardı bi an, ama dedim ki, Rabbim onun da rızkını verir. Zaman çok güzel geçiyordu. Kendimi hazırlamıştım bile.

Ama 1 hafta önce kalbi durmuş.. Bebeğim bizi terketmiş. 2. aya kadar çok alışmışız, tüm aile yıkıldık..

Tepkileriniz bence de bi garip. Konuyu açar açmaz konu sahibinin heyecan ve şaşkınlık içerisinde olduğunu anladım. Siz anlamadınız mı ? ? !!
Çok normal, daha ilk geceden tek ve doğru düzgün olmayan bir birliktelikle hamile kalma ihtimalini gözardı etmesi de çok normal bence.
Hamile kalmayı istemiyorum demiyor , beklemiyordum diyor .
Bunlara yardımcı olamayacaksanız susmayı deneyebilirsiniz konu sahibini üzmemek adına

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…