ilk geceden hamile kaldim:(

Madem istemiyodun korunsaydin bebegim olcak diye üzülmek niye canim skildi ya

İlk ilişkide kondomla korunmayı becerebılen varsa helal olsun dıyorum.

ahhaha çok güldüm hanımefendi neyse hayırlı olsun ne güzel erkenden anne olacaksınız. niye korunmadınızsa :))))

En uslu bebek bile kadının hayatını baştan aşağı değiştiriyor bence. Zor günler bekliyor sizi ama o mis kokuluların öyle bir sevgisi varki bir insanın poposuna bakınca bile büyülenir mi insan ya. Her bir santimi büyüleyecek seni o bebeğin. Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah.

Rabbim saglikla kucagina almayi nasip etsin Rabbimin sana cok guzel cokk ozel bi hediyesi bu yat kalk dua et

Hayirli olsun önlemini almadıysan bizede sağlikla kucagına al demek düşer

yani ben kimseye çıkışmadım. burada hepimiz kadınız. evlenecek olanlar kadın doktoruna gitmiyor mu? bilgi almıyor mu? etrafın verdiği bilgilerle mi cinsel hayata başlıyorsunuz? geri çekilmenin bir korunma olmadıgını bilmiyor musunuz? ertesi gün hapı var. çok isterseniz. üstelik ben hamile kalmaktan çok çok korktum. 2 yıllık evliyken bile. olacaks olur o ayrı. ama ben çok korkuyordum bir bahane değil. çünkü önlem almak düğün gecesinden çook çoook önce başlar.

neyse konu sahibi. artık bu çocuktan sonra dikkat edersiniz (süt korumuyor). yapacak bir şey yok. bebişe ve size sağlık diliyorum

Merak etme belki düşer! Hay allahım ya madem istemiyosun önlemini al millet senelerce çocuk diye yalvarıyo allaha!

Bu kadar istemiyorum de de allah alsın karnından bi daha da vermesin mi istiyosun

ah be kuzum sevin valla sevin bu zaman da bu şartlarla bak ben 6 yıllık evliyim 2 düşük var ama halen bebeğimiz yok her gece dua ediyorum ağlıyorum olsun diye ne kadar şanslısınız

Okusaydınız arastirdıgımi soylemistim zaten artık cevapda yazmak istemiyorum ben kimseyi neden korunmadın diye yargılamayı kendim de hak bulmuyorum bazılarıda ilk gece bahane demiş o yuzden bu kadar fazla vajinusmus hastası kadınlarımız var sizi tebrik ederim basarmış ve korunmuşsunuz. Meraklanmayın her ay duzenli kadın doğumcuma gidiyorum.

Bu tartısmanın konu sahibine bi yararı olmayacağı için cevap yazarsanız cevap vermeyecegimi belirtiyorum.

ben size yazmamıştım o cvbı. sizin üzerinizden konu sahibineydi. niye kzııyorsunuz anlamadım. o geceden korkmak da kötü bir şey ama o korku yüzünden korunma unutulur mu demek istedim.

Birsürü insan var evlat sahibi olmak isteyen senin şükretmen gerekiyor Rabbim analı babalı büyütsün hayırlı bir evlat olsun inşallah

Benim bi arkadaşım var geri çekilmeyle korunuyoruz demişti nasıl yaa dedim korunma değil ki bu, e hamile kalmadım işte 2 senedir, şans yani sen kalmazsın başkası kalır nitekim bebek istediğinde epey bi süre olmadı demek ki kolay hamile kalamıyomuş, bunu diyen kişi sağlık memuru bu arada

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…