- 23 Haziran 2014
- 4.727
- 9.821
- 198
- Konu Sahibi tazegelin96
Tamam bi cocugun mutsuzlugu sizi uzuyor ve endiselendiriyor onu anladimda..gozunuz gormuyor diye oldürülmesi hic bi duygu uyandirmiyor mu sizde..bi canliyi kucukken yada buyukken icerde veya disarda oldürmek oldürmektir yani..nasil bi mantikki bu mutsuz olursun diye seni öldüreyim dedim...ben hic bi sekilde kiyamiyorum![]()
Eger kürtaj öldürmek olsaydi Turk Ceza Kanununda bir cezasi olurdur hanimefendi. Ilk 10 haftaya kadar serbesttir. O cocuk dunyaya gelip mutsuz bir 60 yil gecirince ne hissediceksiniz? Cok sukur kurtaj olmadi ama 60 yil mutsuzlukla hergun yasayip yasayip öldü.
Kurtaj bir kadin icin kolay bir sey degil. Ben kimseye aldir vs demiyorum ama konu 'ayyy negzel iste hemen olmus' deyip gecistirilecek bir konu da degil. Yolu var yordami var. Konu sahibesi 20 yasinda. Olmasi gerektigi yer aslinda, dimdik ayakta durabilmek icin, bir universite kampusu. Gunumuzde 20 yasinda kadin daha kendi cocuk oluyor. Karar kendisinin ve esinin. Aldiracagini sanmiyorum konu sahibesinin. Yorumlarin hepsini okumadim ama sosyal cevresinin bunu kaldirabilecegini sanmiyorum. Umarim surekli bagiran, aglayan bir anne olmaz ve umarim arrik genc kadinlar korunmayi ogrenir.