- 27 Ekim 2008
- 5.980
- 2.437
- 723
- Konu Sahibi evremnasre
-
Ata binince de oluyormuş ben onu da duydum listene eklebenim bir arkadaşım sırf ata binince oldu diyebilmek için at kursuna yazılmıştı vakti zamanında
kızlar size yalvarıyorum bana yardım edin . ben bakire değilim ve ilk geceyi nasıl atlatıcam bilmiyrm. aranızda denenmiş duyulmuş fikirleri olan varsa paylaşabilr mi 1 ay sonra düğünüm var ve kuruş param yok diktrmek için. eğer o gece benden kan gelmezse öldürürler beni nolur aklım durmuş durumda bi çözüm sölyin
eski konularında okudum mast.yaparken oldu demiş
artın nasıl yaptı gerisin kendileri gelir anlatır
nasıl yorumlar yapılmış şaşırarak okudum. bir şekilde olan olmuş, ilişkiyle de olabilirdi hayatının hatası mı olmalı? öldürürler diyo ötesi var mı? ilişki yaşamış da olsa anlatmak zorunda mı? hele ki kadına bu kadar değer verilmeyen koşullarda, her şey tamam bi konu sahibinin dürüstlüğü mü sorun?
zaten kadınlar bu kadar ezilirken, bari biz hemcinslerimize sahip çıkalım bi tekme de biz vurmayalım. ayrıca o dalga geçenler de unutmasınlar kendileri de öyle dıgıdık dıgıdık diye yalanlar bulmak zorunda kalabilirler
konu sahibi arkadaşım şimdi bilemedim de sakın kimseye bişey söyleme burda gaza gelip de, senin dürüstlüğünü hakeden yok
evet öyle yazmış canım
Bu dürüst ol diyenler hayallerde yaşıyor aldırma...
Eğer anlattığın gibiyse nişanlın bunu anlayacaktır canım.. Şuan sen bakiresin zaten.. Kendi kendine bozduğun zarla ilişkiyle bozulan zar arasında fark vardır bence.. Senin ilk defan olduğunu nişanlın biraz tecrübeliyse fark edecektir.. Neden kan gelmedi diye sorarsa bu durumu anlatırsın.. Ki zaten herkesten kan gelmez ki :26:
Madem bir hata yapıyorsunuz arkasında da durmayı öğrenin, adamı kandırmak için çareler arıyorsun belki başaracaksın da fakat Allah görüyor
yaptıklarını hiç mi vicdanını sızlamıyacak ?
Seni bu halinle kabul eden sorun etmeyen birini bulsaydın iyi ederdin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?