- 30 Kasım 2016
- 7.942
- 17.818
- 178
- Konu Sahibi Guzelseylerolsun88
-
Aaaa yoookk okumadım ..bu ne terbiyesizliktir ya ?kişilik haklarına saldırı ..asla gidip evlerinde kalma ..eşin sana güvenmiyor ve o eve götürmek istiyorsa da dugunden direkt babanın evine dön ......Daha sonradan yazdigivyorumlari okudun mu canim
Nisainin ailesi carsaf bekleyen modeldenmisler ondan soruyormud
Yıl olmuş 2017 daha biz geceyi nerde geçirsem kapı bekleme zarın kalın delik esnek olması abatılan ilk gece saçmalıkları yapmayın ya
Bana kusak baglamak bile kadina hakaret olarak geliyo bide carsaf sacmaligini nasil kabul edebiliyorlarAaaa yoookk okumadım ..bu ne terbiyesizliktir ya ?kişilik haklarına saldırı ..asla gidip evlerinde kalma ..eşin sana güvenmiyor ve o eve götürmek istiyorsa da dugunden direkt babanın evine dön ......
Guzelseylerolsun88
Nasl ya ayni odada seyirci kitlesiylenin gozu onundemi girnis gerdege:/Bende vajinusmusu ilk duydufumda eski zamanlar geldi aklima resmen insanlara vahset yasatiyorlarmis
Hatta yasli bi komsumuz anlatir gelin gittigi ev tek odaymis ve aile icine gitmis zaten cocuk yasta evlenmis o gece herkes evdeymis kiza kocasinin yataga girmesini bile onlar soylemis ben bunu yazarken bile bi an kotu oldum birde bu durumu yasayan insanlar neler yasamislardir
Allaha binlerce aukurler olsun ki o zamsnlarda yasamadik
Sana daha var da ,konu sahibine üzüldümBana kusak baglamak bile kadina hakaret olarak geliyo bide carsaf sacmaligini nasil kabul edebiliyorlar
Allah insani dogru insanlarla karsilastirsin simdi dutunca ortaligi ayaga kaldiiracagimiz bi mevzu ama ya oyke zihniyette bi aileye gelin gidersem korkusu sariyor insani
Yok guzelim ama o gece evde bi nobetci birakiliyormusNasl ya ayni odada seyirci kitlesiylenin gozu onundemi girnis gerdege:/
Bence kadinlar kadınlıklarina hakaret nitelihi tasiyan kırmızı kusagida protrsto etmeli dayatilan mecburiyeti kabul etmemeliSana daha var da ,konu sahibine üzüldümlütfen sessiz kalma konu sahibi
+1Bence kadinlar kadınlıklarina hakaret nitelihi tasiyan kırmızı kusagida protrsto etmeli dayatilan mecburiyeti kabul etmemeli
Kime ne ya gelinin babaevinden bakire cikip cikmadigindan
Birde sanki namusunun bekcisi kefili gibi aileden bi erkege baglatiliyor
O kirmizi kusak bakiremi demek ben bilmiyordum.Bence kadinlar kadınlıklarina hakaret nitelihi tasiyan kırmızı kusagida protrsto etmeli dayatilan mecburiyeti kabul etmemeli
Kime ne ya gelinin babaevinden bakire cikip cikmadigindan
Birde sanki namusunun bekcisi kefili gibi aileden bi erkege baglatiliyor
O kirmizi kusak bakiremi demek ben bilmiyordum.
Bizdede dugunun sknunda baglarla vay be olaya bakkusak merasiminde hep gekinler aglar bunu ogrendim ya beni gulme tutar:)
O kirmizi kusak bakiremi demek ben bilmiyordum.
Bizdede dugunun sknunda baglarla vay be olaya bakkusak merasiminde hep gekinler aglar bunu ogrendim ya beni gulme tutar:)
Ayy helal olsun babaannene buralarda olsa o zamanlarda kizcagizin adi cikardiHihihi aklima bir olay geldi.
Baannem anlatmisti rahmetli.
Eskiden biri gelin olmus babanemide gondernisler ne alakysababannemde gelinle gitnia carsaf ekibi sanirim
Sonra kizdan kan gelmemis damat alin kizniz bana yaramaz demis babannemde cacerondu tuuu suratina erkekliginden utan acilmamis goncagul gibi kizIn adinimi lekeliyon dilini djbine cek karina sahip cik demis
Tovbeler olsin dusunsene evlendin diger oda da carsaf ekibi bekliyorAyy helal olsun babaannene buralarda olsa o zamanlarda kizcagizin adi cikardi
Ya bide anlamadigim Allah muhafaza o devirde hic mi yokmus kizlik zari esnek olan kimse onlara ne yapiyorlarmis acaba yazik gunah
Bide eskiddn kizlarin limon yeyip kahve icilmesine izin verilmezdi ben dinlemezfim cocukken portakal gibi limon yerdim bize limon kor ediyor kahvede kansizlik yapiyor hasta ediyor derlerdi
Sonradan ogrendim meger o gece kan gelmesine mani oluyomus diye vermiyorlarmid
Bin defa sukurler olsun ki o cagda dogmamisim
Ama o carsaf ekibi babaannenin zamsninda kalmadi hala carsaf bekleyen zihniyet var ne yazik ki
Evet, baba ya da erkek kardeş 3 kez beline dolar. Kızım evimden "saf ve temiz" bir şekilde çıkıyor anlamında güya. Daha bir sürü saçma adet var, gelinin arkasından taş atarlarmış bazı köylerde. Gitsin geri dönmesin koca evinden, taş gibi otursun diye. Babasının "Beyaz gelinlikle giden beyaz kefenle döner" dediğini anlattığı gözümün önünde ağlayan daha 25 yaşında kocasından sürekli şiddet gören bir kadınla konuşmuşluğum var. Bu kulaklar neler duydu, çok üzülüyorum. Burada yazan çarşaf olayına ayrıca üzüldüm, kaçıncı yüzyıldayız? Özellikle ekonomik özgürlüğü olan kadınların kendini zardan ibaret görüp, bunu elin insanlarına kanıtlama çabaları çok onur kırıcı.
Tovbeler olsin dusunsene evlendin diger oda da carsaf ekibi bekliyor
Hayir yani mecburmuyum arkadas o gece yalmaya belki uatip uyuyacagim belki dugundeki takilari sayip dugun dedikodusu yapacagim kime ne
Acikcasi ben carsaf ekibinden biride olmak istemezdim kapiya vurup hadi carsafcii geldi hanimmm agac olduk burdami diyecem
Konu sahibi asla carsaf ekibini kabul etme kocanada soyle eger carsaf ekibini dagitmazssa sana hergun kirmizi kart gosteririm salonda yatarsin de
Ne yazik ki su yuzyilda hala okumus etmis kesimde gelenek basligi altinda boyle sacma sapan seylere koru korune baglanan insanlar var
Cok ddgil bir yil once bi tanidigimiz evlendi isin kac gun olmadigini hic sormadigim halde ben bile duydum
Acik acik carsaf mi beklediniz daha neler dedim yok iste erkek kardeslerinde bi rahatsizlik varmiymis diye korkmuslarda bilmem ne
Ya kime ne o gece kimin ne yasayacagindan ne yani o gecd cok yorgunsa onsanlar carsaf ekibinin hatrini kirmamak icin o ozel gecelerini gorev tamamlamakla mi gecirsinler
Birde duydunuz mu bilmiyirum eski zamanlarda olasi bi iftiraya karsi o carsaf yikanmadan saklanilirmis
Medeniyetin gozunu seveyim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?