İlk Geceyi nerde geçirmeliyım

Daha sonradan yazdigivyorumlari okudun mu canim
Nisainin ailesi carsaf bekleyen modeldenmisler ondan soruyormud
Aaaa yoookk okumadım ..bu ne terbiyesizliktir ya ?kişilik haklarına saldırı ..asla gidip evlerinde kalma ..eşin sana güvenmiyor ve o eve götürmek istiyorsa da dugunden direkt babanın evine dön ......
Guzelseylerolsun88

Bana kusak baglamak bile kadina hakaret olarak geliyo bide carsaf sacmaligini nasil kabul edebiliyorlar

Allah insani dogru insanlarla karsilastirsin simdi dutunca ortaligi ayaga kaldiiracagimiz bi mevzu ama ya oyke zihniyette bi aileye gelin gidersem korkusu sariyor insani

Nasl ya ayni odada seyirci kitlesiylenin gozu onundemi girnis gerdege:/

Sana daha var da ,konu sahibine üzüldüm lütfen sessiz kalma konu sahibi

Nişanlınız anlayamıyormu da annesinin onay vermesini istiyor. Ne kadar çirkin ve iğrenç bir olay. Bazı insanların bu kan görme sevdasını anlamıyorum anlamak da istemiyorum. Evliliğinin en özel ve güzel anını bu olayı düşünerek mi yaşamak istiyorsun?

Kan gelmezse nişanlımın aklında soru işareti kalacak diyorsun. Zaten sana güveni birkaç damla kan görmediği için sarsılacaksa bir daha düşün derim.

Ben vajinusmus problemi yaşadım, yaklaşık 2 sene ilişki olmadı. Kızlık zarımda Dr muayenesinde yırtıldı. Eşimde bende kan filan görmedik çok da lazım değildi zaten.

Nasl ya ayni odada seyirci kitlesiylenin gozu onundemi girnis gerdege:/
Yok guzelim ama o gece evde bi nobetci birakiliyormus

O isi yapmak sanki olagan ustu bi guc istiyo ayilip bayilma olurmus falan filan belmi yapamazlarmus sanki yaoamazlarsa orda olan ne yapacaksa

Gelenek gelenek diye kafayi yiyen insanlar var oyle insanlara denk gelmek en buyuk korkum

Sana daha var da ,konu sahibine üzüldüm lütfen sessiz kalma konu sahibi
Bence kadinlar kadınlıklarina hakaret nitelihi tasiyan kırmızı kusagida protrsto etmeli dayatilan mecburiyeti kabul etmemeli

Kime ne ya gelinin babaevinden bakire cikip cikmadigindan

Birde sanki namusunun bekcisi kefili gibi aileden bi erkege baglatiliyor

+1

O kirmizi kusak bakiremi demek ben bilmiyordum.
Bizdede dugunun sknunda baglarla vay be olaya bakkusak merasiminde hep gekinler aglar bunu ogrendim ya beni gulme tutar:)

Bizdede dugunun sknunda baglarla vay be olaya bakkusak merasiminde hep gekinler aglar bunu ogrendim ya beni gulme tutar:)

Bende bilmiyordum geleneksel bisey diye sonradan sudlu kusaklar cikti cok cirkin gelurdi

Ogrenince cok cirkin bisey gibi geldi sahsen takmak istemem ben

Hihihi aklima bir olay geldi.
Baannem anlatmisti rahmetli.
Eskiden biri gelin olmus babanemide gondernisler ne alakysababannemde gelinle gitnia carsaf ekibi sanirim
Sonra kizdan kan gelmemis damat alin kizniz bana yaramaz demis babannemde cacerondu tuuu suratina erkekliginden utan acilmamis goncagul gibi kizIn adinimi lekeliyon dilini djbine cek karina sahip cik demis

Evet, baba ya da erkek kardeş 3 kez beline dolar. Kızım evimden "saf ve temiz" bir şekilde çıkıyor anlamında güya. Daha bir sürü saçma adet var, gelinin arkasından taş atarlarmış bazı köylerde. Gitsin geri dönmesin koca evinden, taş gibi otursun diye. Babasının "Beyaz gelinlikle giden beyaz kefenle döner" dediğini anlattığı gözümün önünde ağlayan daha 25 yaşında kocasından sürekli şiddet gören bir kadınla konuşmuşluğum var. Bu kulaklar neler duydu, çok üzülüyorum. Burada yazan çarşaf olayına ayrıca üzüldüm, kaçıncı yüzyıldayız? Özellikle ekonomik özgürlüğü olan kadınların kendini zardan ibaret görüp, bunu elin insanlarına kanıtlama çabaları çok onur kırıcı.

Ayy helal olsun babaannene buralarda olsa o zamanlarda kizcagizin adi cikardi

Ya bide anlamadigim Allah muhafaza o devirde hic mi yokmus kizlik zari esnek olan kimse onlara ne yapiyorlarmis acaba yazik gunah

Bide eskiddn kizlarin limon yeyip kahve icilmesine izin verilmezdi ben dinlemezfim cocukken portakal gibi limon yerdim bize limon kor ediyor kahvede kansizlik yapiyor hasta ediyor derlerdi

Sonradan ogrendim meger o gece kan gelmesine mani oluyomus diye vermiyorlarmid

Bin defa sukurler olsun ki o cagda dogmamisim

Ama o carsaf ekibi babaannenin zamsninda kalmadi hala carsaf bekleyen zihniyet var ne yazik ki

Düğünden sonra mümkünse direk balayına gidin. Hakları yok sizi böyle bi konuda kırıp strese sokmaya. Ama ne derler ne düşünürler diye düşünüyorsanız aynı şehirde bi otele gitmek yerine balayına çıkın direk. Öbür türlü istedikleri olmayacağı için çirkinlesebilirler.

Tovbeler olsin dusunsene evlendin diger oda da carsaf ekibi bekliyor
Hayir yani mecburmuyum arkadas o gece yalmaya belki uatip uyuyacagim belki dugundeki takilari sayip dugun dedikodusu yapacagim kime ne
Acikcasi ben carsaf ekibinden biride olmak istemezdim kapiya vurup hadi carsafcii geldi hanimmm agac olduk burdami diyecem
Konu sahibi asla carsaf ekibini kabul etme kocanada soyle eger carsaf ekibini dagitmazssa sana hergun kirmizi kart gosteririm salonda yatarsin de

Ne yazik ki su yuzyilda hala okumus etmis kesimde gelenek basligi altinda boyle sacma sapan seylere koru korune baglanan insanlar var

Cok ddgil bir yil once bi tanidigimiz evlendi isin kac gun olmadigini hic sormadigim halde ben bile duydum

Acik acik carsaf mi beklediniz daha neler dedim yok iste erkek kardeslerinde bi rahatsizlik varmiymis diye korkmuslarda bilmem ne

Ya kime ne o gece kimin ne yasayacagindan ne yani o gecd cok yorgunsa onsanlar carsaf ekibinin hatrini kirmamak icin o ozel gecelerini gorev tamamlamakla mi gecirsinler

Birde duydunuz mu bilmiyirum eski zamanlarda olasi bi iftiraya karsi o carsaf yikanmadan saklanilirmis

Medeniyetin gozunu seveyim

Aaaa olur mu kapida bekleyenlerin gonlunu yapman lazim gorev kutsaldir kv kp der gormezlerse gozlerine uyku girmez

Çok meraklıyız insanların yatak odasına, eski yıllarda biraz daha teknoloji gelişmiş olaymış "gerdek odasına kamera kurdurup izleme adeti" falan da çıkarabilirlermiş.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…