İlk Geceyi nerde geçirmeliyım

ben ebeyım normalde fizyolojisinı de biliyorum ama çocukluktan beridir korkarım hep düğün gecesinden
Ahh o çocukluk korkuları yokmu vicdansız korkular. Korkma canım bişey yok inanki hiç bişey yok hemde bumuymuş diyceksin. Sen kvdenin yatakta bu işi bitir erteleme yeter.

Esneklik varsa da kan gelmezse ne olacak?
Eşiniz kendini feda edip elini mi kesecek?
Yoksa sizi suçlayacak, olay mı çıkaracak?

Hadi aileyi geçtim, o yaştan sonra zihniyet değişmez. Ama eş adayınızla bu konuyu bir kez daha konuşun.
Umarım daha önceki talihsiz konuşmasını tekrarlamaz.

Nikahlı eşinle otelde gidip kalabilirsin. İster sarılır uyursun, ister ilk geceyi yaşarsın. Kendini kötü hissettirecek birşey değil bu.
Anne ve babasının evinde kalmazdım. Ev boş, adam nikahı basmış rahat duracağını hiç sanmıyorum. O evde ilk gece pek hoş olmayabilir.

Bunu yazmak icin girmiştim bende hakkaten esnekse ne yapacaklar acaba

Yani bunun için şartlamak ne kadar doğru illa ilk gece olacak diye bir kaide yok. .
Ama en güzeli otel bence oj mis konfor o biçim hem düğün yorgunluğunuda atmış olursunuz.

Ayyy çok korkunç gelecekler nasıl yüzlerine bakacağım oğlu gece beni . . Tövbe yarabbim belki ağrım olacak
Bak cnm 6 buçuk yıllık evliyim, salı günü bi rahatsızlıktan jinekologa gittim muayene ederken laf arasında kızlık zarı parçası duruyo dedi. Bu arada birde normal doğumum birde kürtajım var sen düşün
Demek o ki gayet normal esnek olması,korkutmak icin yazmıyorum yanlış anlama buda bi ihtimal sadece

Esinin içkisine şap at ,ilk gece otelde güzel güzel uyuyun:) . Evinize gidin , rahat rahat yaşayın ilk gecenizi ..şapın etkisi devam ederse ertesi güne ,azıcık keçi boynuzu yedirirsin

İlk gece kan gelmeyebilir. İlk gece birleşme bile gerçekleşmeyebilir. Bunları yaşamış biri olarak soruyorum. O zaman ne yapacakmış acaba nişanlın? Buna izin verirsen o ailede daha düğün gecesi yerini belirlemiş olursun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…