İlk Geceyi nerde geçirmeliyım

Lütfen böyle bir ailenin yetiştirdiği ve ailesinin bu hastalıklı isteğine karşı gelmeyen bir adamla evlenmeyin. Çok ciddiyim, aklı başında birisine benziyorsunuz, kendinize ve gelecekte doğacak çocuklarınıza bu kötülüğü yapmayın. Bunlar adet kisvesinin ardına saklanmış, sizi aşağılayan sapık ve hastalıklı düşünceler. Lütfen geç diye düşünmeden yol yakınken geri dönün. Dünyada aklıselim, kadınlara değer veren İyi erkekler de var.

Normalde çok iyi birisi çok düşünceli beni de çok seviyor yıllardır görüşüyoruz 5 yıl oldu. Kendisini çok seviyorum onun için ayrılmak aklımın ucuna bile gelmedi. Yetiştiği koşullar böyle akrabaları da bu durumda böyle yapmışlar ama kadınà çok değer verirler asla aşağılama gibi bir davranışları olmaz ayrıca nişanlım da çok inançlı namazli abdesti biridir. Ama bu konuda onun yetişme tarzı bu onu suçlayamiyorum . Kendisi görsün ama annesi asla olmaz çok utanrm çok kötü hissederim. İnşallah bunu da güzellikle çözecegz nişanlım lâ. Beni zor duruma sokmaz inşallah güveniyorum ona. Yarın konuşacağım tekrar

İlla düğün gecesi sevişmek mi zorundasınız? Zaten yorgun olursunuz, birbirinize sarılın yatın uyuyun. Ertesi gün balayına falan ya da evinize gidecekseniz oraya ertelersiniz.

Arkadaşlar bugün iş yerinde çok yoruldum gözlerim kapanıyor. Herkese çok tşk ederim . Bütün yorumları okudum hepsi yapıcı bunun içinde ayrıca tsk ederim hepsini dikkate alacağım. İnşallah sorunsuz olur hersey. Sabah yine gireceğim ve mümkün olduğunca cevap yazacağım . Çok tşk ederim Allah razı olsun herkes den

Peki sen nişanlının durumunu nasıl anlayacaksın
Siz kadınlar böyle boyun eğdiği sürece bu devran döner
Nişanlına de bakıym bizde adet babam seni üroloğa götürüp muayene ettircek.hatta tüm erkek akrabalar ds gelicek hastaneye.ne der acaba?
Aman adet saygı duyayım mı der?der mi sahi
Herkes çekeceği çileye aşık. Şimdiden kolay gelsin.
Sen bu muameleyi kendine reva görüyosan dicek söz yok

İnançlı namazlı abdestli biri olması onun iyi biri olduğunu göstermez. Kadına değer veren düşünceli biri de kadının en özel anında cinsel organından gelen kanı ifşa etmek istemez. Siz hiç seven, kadına değer veren birini örnek bile görmemişsiniz demek hayatınızda. Bir adamın yetiştiği koşullar dayak olsa küfür olsa ve bunları eşine uygulasa bu sorun olmayacak mı? Yetişme tarzı deyip geçilecek mi? Karşınızda buz gibi evlilik öncesi tamam mı-devam mı problemi varken siz kayınvalidemin evinde kalmasam mı diye başka bir şeye kafa yoruyorsunuz. Kalın bence onların yatağında gerdeğe girersiniz, çarşafı da değiştirmeyin, akrabaları da bu durumda böyle yapmışlar, yetiştiği koşullar Japon bayrağı açmaya müsait. Dertlenmeyin, sineye çekin.

Ilk gece birlikte olmak zorundmaisniz ayrica reglnize denk gelse ne olacak
Carsaf gosterme sacmaligi hala devam ediyormu olaki esnekse ne olacak.
Ben olsam mv nin evinde olmak istemezdim ne ayip ya sabah kapiyami dayanacaklar carsaf diye tovbe ya

Emin ol kapiya dayananlar var kapiyi gectim o gece evde olan okuzler bile var

Bende vajinusmusu ilk duydufumda eski zamanlar geldi aklima resmen insanlara vahset yasatiyorlarmis

Hatta yasli bi komsumuz anlatir gelin gittigi ev tek odaymis ve aile icine gitmis zaten cocuk yasta evlenmis o gece herkes evdeymis kiza kocasinin yataga girmesini bile onlar soylemis ben bunu yazarken bile bi an kotu oldum birde bu durumu yasayan insanlar neler yasamislardir

Allaha binlerce aukurler olsun ki o zamsnlarda yasamadik

Esinin içkisine şap at ,ilk gece otelde güzel güzel uyuyun:) . Evinize gidin , rahat rahat yaşayın ilk gecenizi ..şapın etkisi devam ederse ertesi güne ,azıcık keçi boynuzu yedirirsin
Daha sonradan yazdigivyorumlari okudun mu canim
Nisainin ailesi carsaf bekleyen modeldenmisler ondan soruyormud

Doğulu lafı tamamen doğuyu kötü göstermek için bu rezil zihniyeti ifade ederken kullanılır. Ben doğulu insanlara üzülüyorum böyle iğrençlikler yüzünden.

Ne dememizi bekliyorsun ki, bunu kabul edeceksen ben sana daha yaratıcı birşey söyleyeyim, çağırın bütün sülaleyi ve hepsinin gözünün önünde yapın, hepsi görsün hani görmek istiyormuş ya ailesi... Şüpheye düşmesinler sonra. Çünkü çarşafı gösterdiğin zaman da bi özelin kalmıyor, herkesin önünde yapın bari tam olsun :) Bunu mu diyelim?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…