ilk görüşme sonrası..

avsim1903

Üye
Kayıtlı Üye
24 Eylül 2013
4
0
6
35
İstanbul
Selam arkadaşlar, 2 aydır uzaktan konuştuğum bir erkek arkım vardı, bir iş seyahatinde tanışmıştık, sonra beni fb'dan ekledi, ilk zamanlar hiç yüz vermemiştim, yazdığı şeylere kısa cevaplar veriyor ve konuşmayı sonlandırmak istiyordum. Ama sonra bir şans vermek istedim. Ve daha sık konusmaya başladık, "hayatımlar, canımlar, neşe kaynağımlar, seviyorum seniler, en büyük aşksın, vs..."hepsi havada uçuşmaya başlamıştı. Ve birgün sürpriz yapıp çatkapı geldi, dışarı çıktık, kahve içtik ve ertesi gün sinemaya gidelim diye sözleşerek ayrıldık. Görüştüğümüz gün elimi hiç bırakmadı, özledim diyerek sarıldı, ve durmadan ellerimi öpmüştü. Neyse ertesi gün oldu, ne aradı ne sordu, ben bir bayan olarak ondan bir adım bekledim. Aksam 10'a dogru dayanamayıp mesaj attım ve herseyin yolunda olup olmadıgını iyi olup olmadıgını merak ettiğimi yazdım. cevap yok, iki kere aradım acan yok. ertesi gün telefonu evde unuttum ve eve gelince attıgı mesajı okudum, sabah 10:30'da gonderdigi mesaj aynen söyleydi "yolunda yolunda dün arabayla ugrastım 7.5 sa, senden de ses seda cıkmayınca yattım uyudum sonra".. bundan sonra artık actım agzımı yumdum gözümü, aramak istedim önce arkadasımdayım rahat konusamam dedi, ona vicdansız umursamaz oldugunu söyledim, o da vicdansız ve umursamaz oldugunu basta söylediğini, bu mesajlasmayla butun tehlike sinyallerini verdiğimi, bu kadar sıkıntıyı kaldıramayacagını ve baslamadn bitirmek istediğini söyledi, ben de bu kadar umursamazlıgı kaldıramayacagımı en güzelinin evet bitirmek oldugunu söyledim.. 4 gün oldu hiçbir tepki yok.. olmasını da bekleyemiyorum bu yasadıklarımdan sonra ancak nasıl bu kadar ikili oynamayı basarabildi ona sasıyorum, oysa bir zamanlar "bakalım yanına yakıscakmıyım, sen cok güzelsin elini sallasan ellisi, müzik zevkin cok iyi, cok dikkatlisin, hiç öylesine bir kızla cıkmadım, hep ilişkilerim ciddi oldu,vs.".. yani değişen ne oldu, görüşmeden sonra neden çirkinleşti?
dün de fb da yaptığım paylaşımı beğendi, 4 günlük sessizlikten sonra, yok arkadaş dalga geçiyor resmen napsam silsem mi engellesem mi acaba fb'dan?

Tuaf bi tipmis... Ama zaten ben bu internette yazismaya baslayinca daha ilk aylarda,, canimli cicimli,seni seviyorum,hayatimin anlami falan kavramlarini anliyamiyorum... Ne paylastinda bukadar baglaniyon dimi yani ? Herneyse sizinkide bi tuaf iste, sanirsam görüstükten sonra bekledigi elektrigi alamadiki hemen vazgece bildi, yada taktik uyguluyo... Siz ona ters köse yapin... Silin fb den falan ararsa mesaj atarsada kimsin falan deyin numaran kayitli degil falan, benim ben dedimi haaaa silmistin kusura bakma ondan cikartamadim falan... Kacin kovalasin... Kivalamazsa zaten unutun gitsin, hayir gelmez...

Ama şöyle de bir durum var, eğer o elektriği alamamış olsaydı görüşme esnasında mesafeli durmazmıydı, o kadar sıcaktı ki, bir an olsun elimi bırakmadıgı gibi donuste eve bırakırken en yavas hızda kullandı arabayı senden daha geç ayrılmak istiyorum dedi.. neden hep böyle dengesiz arıza adamlar beni buluyor bir bilsem of..

dengesiz. facebooktan silerdim ben olsam şimdiye.. yüz vermemişsiniz hani cana yakın konuşsanız o 2 ayda bir şeyler paylaşsanız anlarım gene ilk gün ki davranışlarını ama siz mesafeliyken bu davranış abartılı durmuş biraz. ulaşılmaz görüp istemiş ulaşınca vazgeçmiş gibi sanki.

Birini kazanmak adına erkekler tarafından yapılan klasik numaraları yapmış arkadaş Ego tatmini ve karakter yapısınıda bi nebze ortaya koymuş aslında daha ortada bişey yokken canım cicim demeleriyle İlk buluşmada da vıcık vıcık elini tutmaya müsaade etmenizle zor bayan tavrınız bi anda sizi cepte yapmış yanlış anlamayın ama zoru oynayan her zaman kazanır bu tiplere. Bundan sonra ne yapmak istediğinizi siz bilirsiniz. O listenizde dursa bi anlam ifade edecek mi ? Karar sizin..

bu çocuk sana zaman kaybından başka hiç bir işe yaramayacak görürsün.

erkeğin yaşı kaç pardon? belkide evlidir çünkü çok görüyoruz bu tür olayları.arkadaşımdayım rahat konuşamam demiş bunda bir iş var bence.

yaşı 30, zannetmiyorum evli olduğunu, ama çok dürüstüm hiç kıvıramıyorum derdi hep, hani o gece inandırıcı geldi arkadasında oldugu fakat bana söz verdiği gece telefonlarımı acmaması, mesajıma cevap yazmaması bir hatunla olduguna işaret diye düşünüyorum.. neyse aslında cok da lafı uzatmaya gerek yok, olgunlasmamıs ciddi düsünmeyen erkek modeli baska ne denir ki, bende alabileceği de anca elimi tutmaktı o kadar, ertesi gece daha fazlasını alabileceği bir hatunun koynundaydı, bütün soruların cevabı ortada.. degmezmiş ama şimdi o kadar rahatım ki, sanki uzun süreli bir ilişki bir günde az yara alarak geçti gitti ve bitti gibi..

kimseyi eleştirmek haddim değil ama daha görüşmeden bile canım,cicim, hayatım demeler
ilk görüşmede ellerini sürekli öpmeler yani bu vıcık vıcık ilişkileri anlamıyorum
sizin yerinizde olsam fb direk silerdim, kesinlikle görüşmezdim
ayrıca bundan sonra hayatıma girecek insanlarla da hemen bi samimiyet içerisine girmezdim

evet çok doğru söylüyorsunuz, hayır eleştirilmek için buraya bunları yazıyorum zaten iyi ya da kötü, bunları okudukça daha iyi hissediyorum kendimi, bir daha tekrar etmicem diyorum bu aptal hataları.. bu canım cicimler benden cıkmıyordu baslarda, tıpkı sizin gibi düşünüyordum sonradan saflıksa saflık evet ben de onun kıvamına geldim.. pişmanım elbette, ama insan kendini bir boslukta hissedince oluveriyor bu tip yanlışlar.. benim durumum ibret olsun herkese, hayatınıza bir erkeği kabul etmeden önce sakın acele etmeyin, iyice tanıyın sakın güvenmeyin sakın!..

Canımm ne yazık ki konuştuğun kişi "adam" değilmiş.
Hemen sil telefonlara da çıkma. Gönlünü eğlendireceği insan arıyor herhalde.
Bir de internet üzerinden görmeden yüz yüze konuşmadan seni seviyorum fln diyenlere de inanma derim.
Yok yani öyle bir dünya herkes çıkar peşinde.

Hep ayni hikayeee gonlum dusunce askaaa yalniz kisiler baskaaaa... arkadaslar acil yardim! Yine biriyle gorustum, ortak arkadas vasitasiyla ayakustu tanismistik sonra numarami almak istemis benle gorusmek icin, arkadasim bana sordu, dedim olabilir. Gorustuk hersey guzeldi yine hatta ikinci defa da gorustuk baslarda yoğunolan mesajlasmamiz gittikce aazalıyor du hatta tum gun hic mesaj atmadigi bile oluyordu. Sonra yalan oldu her zamanki gibi! !! Anlamadigim erkekler benimle gorusmek icin bin dereden su getiriyorlar ama gorustukten sonra ilgilerini cekmemeye basliyorum nasil olur anlamıyorum. Sohbet muhabbet deseniz harika yani frekans tutuyor ama devami gelmiyor. Sikildim artık 27yasindayim ve duzgun bi insan olsun iistiyorum hayatimfa artik. Egitimliyim guzelim. Hanimefendiyim. Anlamıyorum nerde yanlisim. Bugüne kadar adamakilli bi iliski tecrubem olmadi acaba bu yuzden mi beceriksizim hic bi zaman gizemli olamıyorum. Biri hoslansin eger ben de hoslanirsam yelkenleri indiriveriyorum.Allahini seven bana bi akil versin.

sorun hanımefendilikte olabilir malum günümüzde pek prim yapmıyor :26:

Canım bence sebep şunlar olabilir;

1. Geçmişten bahsetmen
2. Sürekli konuşman, daha akıllı ve baskın olduğunu düşündürmen
3. Dertlerinden ve aile problemlerinden bahsetmen.
4. Lüx yerlerde takılmak istemen
5. parfüm kokun veya dişlerinin temizliği gibi fiziksel olarak itici gelebilecek şeyler olduysa o gün.
6. Cinsellik bekleyen bir adamla görüşüp de o sinyali vermediysen.

Bunlardan herhangi biri olabilir. Ki bir tanesi bile olsa ilk görüşmede erkekler ışık görmüş hamam böceği gibi kaçarlar. Bunlardan biri bile yoksa senin açından o zaman görüşünce bir şey hissetmemiş olması dışında bir şey gelmiyor aklıma. Allah gönlüne göre hayırlı kısmet çıkartsın karşına canım. Belki de hayırlısı böyledir de engeller oluyordur.

Her iki durumu da okudum ve merak ettim nedir sikinti.. Biraz anlatsan aslinda bi ip ucu bulabiliriz.. Fiziksel bi sorun olamaz ilgi cektigin belli.. Birebir gorusmede bahsettigin konularda vs mi bi sorun var acaba nedir anlat biraz

Kanyonda buluştuk ilk gorusmede benim istegimle, ikinci gorusme sinemaydi aslinda ama.sonra vazgectik onun tekligiyle yemek yiyelim dedik ve cevahir de buluştuk. Hani buralar lux degil. Onun disinda diger ihtimaller de degil. Yani temizlik vs. Bilemiyorum belki beklentisi farkli bir ilişkiydi bende o ışığı goremeyince mi soğudu. Cunku film muhabbeti olmuştu. Izlemedigimiz filmleri download edelim izleyelim diye. Ben ayri ayri izleriz diye kurarken kafamda o "bnde izleriz ama once evi toparlamam lazim" demişti. Ben de hic gerek yok ayri ayri izleriz birlik te izlemek icim de sinema ya gideriz demistim. Bilmiyorum sanki burda bi sinyal vermis gibi. Zaten ikinci gorusmede Hani sinema olcakto. O yemek yiyelim dedi. ilk gorusmede beklentisi ni karsilamasam ikinci kez gorusmezdik. Anlamıyorum.

Her iki durumu da okudum ve merak ettim nedir sikinti.. Biraz anlatsan aslinda bi ip ucu bulabiliriz.. Fiziksel bi sorun olamaz ilgi cektigin belli.. Birebir gorusmede bahsettigin konularda vs mi bi sorun var acaba nedir anlat biraz

Isin ilginc yani da o zaten, hani görüşme ler de super geçiyor. Eve geliyorum hemen mesaj atiyorlar. Bi onceki deil ama bunla mesela 2 sa mesajlastik eve gelince ilk gorusmeden sonra. Belki de burda yanlis yapıyorum. Ama napim o da icten seyler yazdi. Mesela cok güvenilir birine benzediğimo söyledi. Ne desem inanabilecegini söyledi
Cok olumlu pozitif sakin olduğumu falan soyledi. Ne derse desin belki ilk gorusmeden sonra lafi fazla uzatmayip tsk edip ii geceler demem lazimdi. Belki cabuk egosu tavan yaptı amacina ulasti av av olmaktan cikti.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…