Bencede var ama ilk adımı sen atmasan iyi olur derim..
İlk grşte birisinden hoşlanırsınya bir intiba oluşur bnmde aynen öyle oldu. Adını dahil bilmiyordum, çok sonra öğrendim oturduğum sitenin misafirhanesinde kalmış bir süre, tayinle gelmiş burada bir hastahanede doktormuş. Böylece adını,soyadınıda öğrenmem kolay oldu hastahanenin sitesinden buldum. İlk aklıma gelen facebook oldu belki bir bilgiye ulaşırım diye adını yazar yazmaz çıktı karşıma en azından korktuğum gibi evli değilmiş. Benimkisi sadece bir hayal bundan sonrada elimden bişey gelmez o beni tanımıyor bile ekleyemeyeceğime görede, eklesemde ne diyeceğimki bni tanımıyor bile... En azından nasıl birisi olduğunu merak ediyorum keşke tanıma fırsatım olsaydı sizlerinde başına bu tür bişey geldimi yada gelseydi siz nasıl bir yol izlerdimiz şimdiden tşk ederim.
Bencede var ama ilk adımı sen atmasan iyi olur derim..
İlk grşte birisinden hoşlanırsınya bir intiba oluşur bnmde aynen öyle oldu. Adını dahil bilmiyordum, çok sonra öğrendim oturduğum sitenin misafirhanesinde kalmış bir süre, tayinle gelmiş burada bir hastahanede doktormuş. Böylece adını,soyadınıda öğrenmem kolay oldu hastahanenin sitesinden buldum. İlk aklıma gelen facebook oldu belki bir bilgiye ulaşırım diye adını yazar yazmaz çıktı karşıma en azından korktuğum gibi evli değilmiş. Benimkisi sadece bir hayal bundan sonrada elimden bişey gelmez o beni tanımıyor bile ekleyemeyeceğime görede, eklesemde ne diyeceğimki bni tanımıyor bile... En azından nasıl birisi olduğunu merak ediyorum keşke tanıma fırsatım olsaydı sizlerinde başına bu tür bişey geldimi yada gelseydi siz nasıl bir yol izlerdimiz şimdiden tşk ederim.
bu ilk görüşte aşk mı bilmem ama eşimi ilk gördüğüm anda bir toplantıdaydık ve ben o anda yanımdaki arkadaşıma dönüp;
"evlenirsem bu adamla evleneceğim" demiştim..kız donup kalmıştı :))
şimdi 7 yıllık evli ve iki tane çocuğu olan bir çiftiz :)
VAR !
ispatida nickimin altindaki yazim.
Ilk görüste vuruldum bende.
Simdi evliyiz
Bencede ilk adimi sen atma canim. Sabirla beklemek gerek bazen..
Ben sadece gizli gizli izliyordum gördügüm yerde, uzaktan seviyordum bakip bakip ay askim benim derdim daha tanimadan.
Ayni okuldaydik ama farkli siniflardaydik.
Yol güzergahimiz ayniydi,sabah aksam tramwayda karsilasir olmustuk o ilk kez gördükten sonra.
Ben hiç bi zaman ortam yaratmadim konusmak için.
Hatta kaçardim onu görünce, saçmalarim, olur olmadik biseyler yaparim diye..
Bir gün tramwaydan inince yanima geldi, okula kadar yürüyerek, konusarak gitmistik o gün.
Sonra sonra beklemeye basladi beraber gidip gelmeye basladik.
Derslerden kaçmaya basladik falan derken 3 yada 4 ay sonra açildi ve biz iliskimize basladik.
Sonradan ögrendim ki o da beni bir gün ders odasinda calisirken görmüs ve ilk görüste "Rabbim bana bu kizi nasip et" demis.
bir şekilde seni farketmesini sağlamalısın ama bence asla ilk adımı atan teklif eden olma :26:doğru diyorsunda o bnm farkında bile değil zaten bnm yapabileceğim bişeyde yok bu durumda
Var öyle bir aşk.
İmkansız ötesiydi ama iki yılı doldurmak üzereyiz.
Ben açıldım,o da itiraf etti,hiç de pişman olmadım.
Kendin ol yeter.
ben işk görüşte aşka inanmıyorum,inandıgım tek şey sonradan oluşan duyguların daha kalıcı oldugu
İlk görüşte aşk var ama sana ikinci konuda katılıyorum.Eşimle ilk tanıştığımda öyle dankkk diye vurulmadım ona ama sonradan öyle sevdim ki öyle derin öyle gerçekti ki aşkımız.
Hala öyle
4 yıl bitti hala aşığız
varsada inanmıyorum kedicik yaaben eşimi 10 sene evvel tanıstıgımzda hatırlıyorum da hiç bir şey hissetmedım sonradan vuruldum aşk gelıp gecıyo sevgi baki
Var var,
Eşimi ilk gördüğümde bakışlarına vuruldum hiç yapmadığımı yaptım kendi kendime " bu adam benim olmalı" dedim ve oldu.
Merak edenler için kendileri ölü balık gibi bakar , şimdi hep anan sene tependen bakmış bu nasıl bakış derim. Sanmıyorum ki benden başka kimse o bakışlara vurulsun :)))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?