Puhahha delisin
Bence annemin deyimi ile sizin nikahınız gökyüzünde kıyılmış senin de ağzın dilin bağlanmış ona karşı
Sen şanslıymışsın.
Ve her zaman kendin olman iyi olacak diye birşey yok yazık ki.
İlk aşkım,platonikti.Bir gördüm vuruldum!
9 ay uzaktan uzaktan bakışmalar flörtleşmeler filan.İlerisi gelmedi,yok açılmadı .Ben feci yakmıştım abayı
Koç kızıyım ya, aşk artık içimi yakmaya başladı dayanamadım açıldım:26:
O benim gözlerimin içinde kaybolan adam ben sana birşey hissetmiyordum ki sen kendi kendine gelin güvey oldun dedi
O kalp acısını ömrüm boyunca taşıyacağım
İlk görüşte olan şeyin adı aşk değil de büyük bir etkilenme bence.
Sonradan aşk, sevgi, hayranlık falan oluyor. :97:
Madem hastanede doktor, git hasta olarak. Öyle tanış. :s Gidemez misin?
bak onu hiç düşünmemiştim:) bn direk bi bahane bulup eklesemmi diye düşündüm ama bahane bulamadım
Kerata?Bu neeee, bir huyumuz da benzede bir huyunu da sevsem keza oda öyle.
Neyimi sevdim derim yanacak başım varmış der. Varya 180 derece zıt tipleriz. Tedavideyken hep dedim biz çocuk için bir araya getirilmiş insanlarız, bu çocuktan birşeyolacak yoksa başka ortamda karşılaşsam pabuçsuz kaçarım o derece farklıyız :)))
Ama severim keratayı
Uzaktan bakıştığın adamın gözlerinde kaybolduğunu nasıl anladın ki? :26:
Benim bir arkadaşım vardı koç burcu. O da hoşlandığı çocuklara açılmadan edemezdi.
Sonu genelde hüsran oluyordu. Çünkü yanlış anlıyordu hemen her şeyi. :s
Maşşallah çok güzel bir hikaye.Allah nazardan saklaısn
bir şekilde seni farketmesini sağlamalısın ama bence asla ilk adımı atan teklif eden olma :26:
Sen şanslıymışsın.
Ve her zaman kendin olman iyi olacak diye birşey yok yazık ki.
İlk aşkım,platonikti.Bir gördüm vuruldum!
9 ay uzaktan uzaktan bakışmalar flörtleşmeler filan.İlerisi gelmedi,yok açılmadı .Ben feci yakmıştım abayı
Koç kızıyım ya, aşk artık içimi yakmaya başladı dayanamadım açıldım:26:
O benim gözlerimin içinde kaybolan adam ben sana birşey hissetmiyordum ki sen kendi kendine gelin güvey oldun dedi
O kalp acısını ömrüm boyunca taşıyacağım
Ben 25 yaşındaydım o zaman çocuk değildim.
O benim müdürümdü ben sekreterdim, benimle çok muhatap olurdu.Konuşurken susardı dakikalarca bakışırdık.Dalga geçmiyordum komik gelebilir ama öyleydi.
Oda benden hoşlandığını söylemişti zaten sonradan, lafta kalan birşey değildi sadece.. O verdiğim sadece bir örnekti.
Çok dengesiz bir tipti en son bu kadar olan bitenden sonra bana sen kendi kendine gelin güvey olmuşsun dedi
En son hakkımı helal etmemi filanda istemişti ama etmedim..
Hmmm tam bi pislikmiş o zaman. Zaten hoşlandığını söylüyorsa nasıl kendi kendine gelin güvey olmuşsun diyebiliyor. İlginç. :S Dengesiz.
Maşşallah çok güzel bir hikaye.Allah nazardan saklaısn
İlk grşte birisinden hoşlanırsınya bir intiba oluşur bnmde aynen öyle oldu. Adını dahil bilmiyordum, çok sonra öğrendim oturduğum sitenin misafirhanesinde kalmış bir süre, tayinle gelmiş burada bir hastahanede doktormuş. Böylece adını,soyadınıda öğrenmem kolay oldu hastahanenin sitesinden buldum. İlk aklıma gelen facebook oldu belki bir bilgiye ulaşırım diye adını yazar yazmaz çıktı karşıma en azından korktuğum gibi evli değilmiş. Benimkisi sadece bir hayal bundan sonrada elimden bişey gelmez o beni tanımıyor bile ekleyemeyeceğime görede, eklesemde ne diyeceğimki bni tanımıyor bile... En azından nasıl birisi olduğunu merak ediyorum keşke tanıma fırsatım olsaydı sizlerinde başına bu tür bişey geldimi yada gelseydi siz nasıl bir yol izlerdimiz şimdiden tşk ederim.
ne doktoruymuş ki hasta olarak gitsen tanışabilirsin belki.
genel cerrahmış dahiliye falan olsa brz daha kolaydı ama
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?