Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Aşk değilde beğenmiş ve etkilenmişsinizdir.Bir kaç gün önce birisiyle tanıştım iş ortamında sürekli bakışıyoruz karşılaştığımızdan beri, onu görünce çok heyecanlanıyorum. İlk görüşte aşk var mıdır sizce inanır mısınız?
bazen yeni tanıştığımız kişileri, sanki yıllardır tanıyormuş gibi hissedebiliriz...Bir kaç gün önce birisiyle tanıştım iş ortamında sürekli bakışıyoruz karşılaştığımızdan beri, onu görünce çok heyecanlanıyorum. İlk görüşte aşk var mıdır sizce inanır mısınız?
Kesinlikle inanıyorumBir kaç gün önce birisiyle tanıştım iş ortamında sürekli bakışıyoruz karşılaştığımızdan beri, onu görünce çok heyecanlanıyorum. İlk görüşte aşk var mıdır sizce inanır mısınız?
İlk görüşte aşka inanıyorum çünkü başıma geldi :) yeni atandığım okulda hiç bakışmadığım görmediğim bi erkek hoca hoşgeldiniz demişti çok güler yüzlü bi şekilde benimle ilgilendi o andan itibaren aşığım ona haberi yokBir kaç gün önce birisiyle tanıştım iş ortamında sürekli bakışıyoruz karşılaştığımızdan beri, onu görünce çok heyecanlanıyorum. İlk görüşte aşk var mıdır sizce inanır mısınız?
Hayatımda ilk kez ben aşık oldum dediğim an iş yerinde ki bir çocuğa karşı olmuştu ve her geçen gün daha da daha da sevdim biz bir olamadık ama üzerinden 9 ay geçti hala unutamıyorum mesela onu. İlk görüşte aşka inanırım insan o an anlıyor tanıdıkça da doğru mu değil mi anlıyorsunBir kaç gün önce birisiyle tanıştım iş ortamında sürekli bakışıyoruz karşılaştığımızdan beri, onu görünce çok heyecanlanıyorum. İlk görüşte aşk var mıdır sizce inanır mısınız?
Yok helenim ya, şehvettir hormondur aşk değilEvet inanırım.
Ama burda bu tarz konular açmak saçma çünkü yaşamayanlar ilk görüşte aşka inanmam saçma derken yaşayanlar evet ilk görüşte aşk vardır diyecektir.
İşte ilk görüşte aşık olmayan biri dahaYok helenim ya, şehvettir hormondur aşk değil