İlk görüşte farklı bir enerji almak

Çok teşekkür ediyorum bakacağım şu an nasılsınız neler oldu
Çok zor bir arkadaşlık oldu, birbirimizi çok sevmemize, çok güçlü bir bağımız olmasına rağmen birbirimize faydadan çok zararımız dokundu, hem de hiç istemeyerek. Sanırım derinlik sarhoşluğu yaşadık

Ay burcuma mensup erkeklerden hiç hazetmem epey itici bulurum hatta. Yükselen önemli diye biliyorum bu konuda. Bir de venüs - mars uyumu varmış da nereden çıkartıcaz adamın haritasını :/
Aydaki burç çok önemli tabii, misal güneşteki akrep ile aydaki akrep farklılıklar gösterir.
Tavsiye ettiğim astro.com muhteşem bir site ve çoğu analiz ücretsiz

Ruh eşi falan değilsiniz öyle gözden enerjiden anlaşılacak sey mi o tipinden etkilenmissinizdir tensel çekim o hissettiginizde. Akışına bırakın

Biri anlatsa salaklık derim de, ben de eşimi ilk gördüğümde içime bir şey oturmuştu, böyle coşkuyla hüzün karışımı, çarpılmakla ayılmak karışımı bir şey... Birbirimizi hep tanıyormuşuz da, hep birbirimize aitmişiz de, ama ne olduysa birden hafızamız silinmiş, ta ki birbirimizi görene kadar gibi manasız, enerji yüklü, gel-gitli durumlar... Neyse ki bu gibi durumlarda mantığıma sarılan bir insanım da çaktırmadım içimde oluşan alıklığı. Diyeceğim o ki, olabilir böyle hisler, ama yelkenleri hemen koy vermemek bir de gözlemlemek, mantığa sığdırmak gerekiyor.

Peki sen ruh eşini bulabildin mi :)

Valla panpa o hissi o an yasadim, yani nasil anlatayim bilemedim yasamayan anlayamiyor.

Biz alakasiz bir yerde ve zamanda tanistik, tren garinda. Baska doktora ogrencisi bir kizla bulusup trenle yakindaki buyuk sehire alisverise ve gezmeye gidecektik. Kiz bana demisti ki ofis arkadasimla(ayni hocanin ogrencileri ayni ofiste oluyor genelde) sehir merkezinde bir kahve icicez, sonra tren garinda bulusup gidelim. Ben de olur dedim, nerden bileyim basima gelecekleri...

Tren raylarinin yanindan bekliyordum. Sonra bizim kiz kapidan gorundu, kafami kaldirdim yaninda da O. Allahim daha once hayatimda hic boyle bir sey yasamadim. Gorur gormez, adini bilmeden, sesini duymadan 2.yarimin o oldugunu o an anladim. Anliyorsun, biliyorsun yani sadece yuzune bakmam yetti.

Trende icime nese doldu diyeyim, hic mutlu olmadigim kadar mutluydum.

Birkac gun sonra ofis kapimda bitti, baska Turk bir doktora ogrencisi cocukla Turkce konusmak icin Turkce ogrenmek istiyormus, oyle dedi.

Neyse, ozete geleyim o an icin ruh ikizim oldugunu sandim ama ruh okuzum cikti

Ruh ikizi sanarken ruh öküzüne rastlamak bu olsa gerek.
Eğer gerçekten ruh ikizi olsaydınız aranızdaki etkileşim devam edebilirdi ama sana göre o iken onunki sen değilmişsin gibi olmuş.
Nasip diyelim,umarım bir gün ruh ikizini bulabilirsin..
Ama sakın unutma ruh ikizinde olsa bir gün mutlaka ruh öküzüne dönüşecek

İlk gördüğümde içimde çok değişik bir duygu oldu eşini oda bana bakıyordu dedim ki ben bu adamla evlenirim bugün 4.senemiz

Kesinlikle katılıyorum.
En son fotoğrafını görür görmez değişik bir elektrik aldığım adamın burcu benim ay burcum. İkimizinde yükselenleri aynı. Benim güneş burcumda onun haritasında vardı.
Ben kesinlikle astrolojiye bağlamıştım o hissettiklerimi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…