- 24 Nisan 2018
- 75
- 22
- 3
- 26
- Konu Sahibi Okuryazar123
-
Haklısınız mümkündür dikkat edeyimBu ilerleyince çok fena karşılıksız aşka dönüşüyor bacım dikkat et he
Çok zor bir arkadaşlık oldu, birbirimizi çok sevmemize, çok güçlü bir bağımız olmasına rağmen birbirimize faydadan çok zararımız dokundu, hem de hiç istemeyerek. Sanırım derinlik sarhoşluğu yaşadıkÇok teşekkür ediyorum bakacağım şu an nasılsınız neler oldu
Aydaki burç çok önemli tabii, misal güneşteki akrep ile aydaki akrep farklılıklar gösterir.Ay burcuma mensup erkeklerden hiç hazetmem epey itici bulurum hatta. Yükselen önemli diye biliyorum bu konuda. Bir de venüs - mars uyumu varmış da nereden çıkartıcaz adamın haritasını :/
Bizde de öyle olmuştu,şuan evliyiz.
Kadeerrrr dırırıırrıımBizde de öyle olmuştu, valla bir b....k olmadı
Kadeerrrr dırırıırrıım
Peki sen ruh eşini bulabildin mi :)Ben ruh eşine inanırım, insan görünce tanıyor, anlıyor. Başına gelmeyen o hissi bilemiyor.
Peki sen ruh eşini bulabildin mi :)
Ruh ikizi sanarken ruh öküzüne rastlamak bu olsa gerek.Valla panpa o hissi o an yasadim, yani nasil anlatayim bilemedim yasamayan anlayamiyor.
Biz alakasiz bir yerde ve zamanda tanistik, tren garinda. Baska doktora ogrencisi bir kizla bulusup trenle yakindaki buyuk sehire alisverise ve gezmeye gidecektik. Kiz bana demisti ki ofis arkadasimla(ayni hocanin ogrencileri ayni ofiste oluyor genelde) sehir merkezinde bir kahve icicez, sonra tren garinda bulusup gidelim. Ben de olur dedim, nerden bileyim basima gelecekleri...
Tren raylarinin yanindan bekliyordum. Sonra bizim kiz kapidan gorundu, kafami kaldirdim yaninda da O. Allahim daha once hayatimda hic boyle bir sey yasamadim. Gorur gormez, adini bilmeden, sesini duymadan 2.yarimin o oldugunu o an anladim. Anliyorsun, biliyorsun yani sadece yuzune bakmam yetti.
Trende icime nese doldu diyeyim, hic mutlu olmadigim kadar mutluydum.
Birkac gun sonra ofis kapimda bitti, baska Turk bir doktora ogrencisi cocukla Turkce konusmak icin Turkce ogrenmek istiyormus, oyle dedi.
Neyse, ozete geleyim o an icin ruh ikizim oldugunu sandim ama ruh okuzum cikti
Kesinlikle katılıyorum.Ay burçlarınız ve yedinci evlerinizdeki gezegen ve burçlar önemli.
Benzer bir durumu ben de yaşamıştım. Çok derin, girdap gibi bir şeydi. Karşımdakinin güneş burcu benim ay burcumdu.
Astrolojik anlamda nasıl bir etkileşim içinde olduğunuzu merak ediyorsanız astro.com sitesini tavsiye edebilirim. Ücretsiz uzun uzun analizler var.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?