İlk Görüşte Hoşlantı 😏

Bol şanslar
Belki de vakti gelmiştir o zaman erkendi belki de o yüzden tekrar karşılaşmışsınızdır (inşallah)
Kız bide son 1 haftadır falımda R harfi çıkıyordu onun isminde de var yani fala inanmamak lazım ama yinede etkilendim yani

Kız bide son 1 haftadır falımda R harfi çıkıyordu onun isminde de var yani fala inanmamak lazım ama yinede etkilendim yani
Olabilir ben inanırım fallara gerçeklik payı olmasa bakılması günah olmazdı değil mi

Olabilir ben inanırım fallara gerçeklik payı olmasa bakılması günah olmazdı değil mi
Güzel bir bakış açısı
İsminde R harfi olan birisi birden hayatına girecek herşey çok güzel olacak aşık olacaksın falan yazıyordu hep

Güzel bir bakış açısı
İsminde R harfi olan birisi birden hayatına girecek herşey çok güzel olacak aşık olacaksın falan yazıyordu hep
Değil mi ama
Aa bak ne güzel hadi inşallah bakalım buraya yaz ama kesin merak ederim

Olmaya çalışıyorum valla ergenliğimi tekrar yaşıyor gibiyim sende 2 gündür yardımcı oluyorsun bana çok teşekkür ederim
Rica ederim canım bende merak ediyorum sonuç ne olacak
Sende sabırlı ol seçim falan vardı ya belki yoğundur o da ondan gelememiştir anlıyorum görmek istiyorsun ama sabır

Rica ederim canım bende merak ediyorum sonuç ne olacak
Sende sabırlı ol seçim falan vardı ya belki yoğundur o da ondan gelememiştir anlıyorum görmek istiyorsun ama sabır
Aklımdan o bakışmayı çıkartamıyorum bu hafta sonu inşallah devamı gelir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…