ilk göz agrimi,ilk bebegimi kaybettim.

tamam canim.gecmisolsun.öyle alingan oluyorlar ne yapacaksin iste.bizlerede idare etmek düsüyor.bende öpt.canim sende kendine iyi bak.......

aa ben geldim nereye canım kanaryacım napıosun bugün hava süperdi orlarda nasıl güneş kndini gösterdi pazardadolandım baya bi kocişimide esir aldım yanıma arkadaş oldu bana :)))))sizneler yaptınızz..
iyiyim canim hosgeldin.sen napiyosun.ohh ne güselll.pazarda falan dolasmalar.ben cok özledim m seda ya,türkiyedeki pazarlari.burda da var ama vatanimda ki gibi degil.türkiyede izindeyken annemle cok gideriz.bizim burdada günesli ama soguk.....

kanaryam ya mutgağa bi girdim çıkamadım bi daha kusura bakmanolur bilinçli yapmıorum akşam saati ya malum yemek filan

kanaryam ya mutgağa bi girdim çıkamadım bi daha kusura bakmanolur bilinçli yapmıorum akşam saati ya malum yemek filan
olurmu canim nedemek kusura bakma.bende öyleyim.takildimi takiliyor insan.eger sürekli bilgisayar karsisinda oturursak vay halimize.pasakli oluruz kizzz.-tatlicadiarzu-

walla aynen öle canım bu bilgisayar bağımlılık yapıo.:)herkes evinin resmini çekip koymuş evim bölümüne bnde ona daldım bir sattir bakıorum merakım var ev aksesuarları eşim çok şikayetçi ama çok hoşuma gidio vazolar deişik objeler çok tıkışık evde sevmem aslında sen nasılsın bu konuda benim gibimisim-tatlicadiarzu-

canım bi 10 dakika sonra buradayım...eyer gitmesen konuşurus cevap bekledim gelmedi senden bari şu işimi halledeyimm öptümm canikomm...

canim bende merakliyim ama fazla kalabaligi sevmiyorum.sadelikten yanayim.öyle cok hersey vingir vingir pek hoslanmiyorum.ilk evlendigim sene birgörsen halimi sanki buralar kapanmis,herseyi türkiyeden getirdim.heves birde,hani yeni evlenmissin birde özenti var,inanirmisin simdiki aklim olsa böyle birsey yaparmiyim,hepsinide kaldirdim,iste böyle canim.bende oyuna daldim.sen oyun oynuyormusun canim,oda bagimlilik yapiyor.baksana bir leaderboarda arkadasin kacinci sirada........................

hmm ölemi dur bakıorum hemen :))bndede hiç oynamagibi bi alışkanlık yok bakım amaneler varmış arkadaşım kaçıncı sıradaymışş:))))))))

canım bu oyunu ben anlamadım neyden kaçıcaz yani çıkan o kırmızı şeylerdenmi bide dier kayan adamdanmı hiç anlama ya böle şeylerdenn..::

hm tamam canım çözdüm olayıkaydirigubbakcemile5komik oyunlar ya amaben en çok şu renkli toplar varya yanyana gelince puan alıosun onu sevdim zevkli ...

buble shooter oyunu sanirim.onu puan yapmak icin bütün gün oyunun basinda oturmak lazim.aman vakit geciriyorum iste............

sen benim oynadigim oyunu sordun herhalde canim.buble trouble.nasil oynanacagini cözdün herhalde canim dedigine göre.toplari vurmaya calisiyorsun.toplar adama vurmasin dikkat et.o zaman yeniliyorsun...

hmm ölemi dur bakıorum hemen :))bndede hiç oynamagibi bi alışkanlık yok bakım amaneler varmış arkadaşım kaçıncı sıradaymışş:))))))))
leaderboarda baktinmi canim.oyun ana sayfada leaderboard var.sampion olan kisilerin üstünde yaziyor.favoretien var.onun yaninda,leaderboarda tikla. arkadasin 600 kisinin arasinda 7.sirada

hadi ya bulamadım ben tebrik ederim benm gibi deilsin sen oyublarda çok başarısızım:))))ilk defa girdim oyunlara hiç ilgimi çekmemişti ama dediğin gibi vakit geçerr

canım ben yatıorum sana iigecelerr tatlı rüyalar yarın grşş inş...öptümm Şeniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…