ilk göz agrimi,ilk bebegimi kaybettim.

iyiyim canim senden naber....

ne olsun tatlım yine ağlama krizine girdim eşimde ağla açılırsın dedi.eltimin 1 ay sonra doğumu var beşik için yer ayarlıyorlardı benim bebişim yaşasaydı düşmeseydi günlerimi bekleyecektim artık bebişim gelsin

kıslar ben geldim nasılsınız tam yatıodum bi bakim dedim blki gelen giden vardır esraiecm seni çok ii anlıorum bnde bu ay doğum yapıcaktım tahminen şimdi 10 gnlük filan olucaktı ama kısmet allah bilio canım zamanını hayırlıinş cennetten bize onlar kardeş yollıcaklar hiç canını sıkma tatlım..kanaryacım sen neler yapıosun canım arkadaşımkaydirigubbakcemile5

ayy.kiyamam sana.üzülme canim.hakkimizda hayirlisi buymus.elimizden gelen birsey yok esraiecim.Rabbim böyle istedi.böyle oldu.bazen benimde icim ciz ediyor.bebegimin ultrason resimler var,ama inanirmisin bakmaya cesaret edemiyorum.cünkü bende krize girerim biliyorum.en iyi ilac zaman.zaman gectikce kendini daha iyi hissediyorsun.kafani baska seylerle mesgul etmeye calis.vücudumuzu,beynimizi ve moralimizi düzgün ve rahat tutmamiz lazim. gelecek meleklerimiz icin.o günlerde cok yakin inan bana.benim 6.hissim cok kuvvetlidir.dediklerim aninda cikar.Rabbim herkesin gönlüne göre versin....

iyiyim canim benim.biraz sonra sen yine kacarsin.benimde agustos da olacakti.kismet iste.ne güzel demissin canim.cennetten bize kardes yollayacaklar diye.agzindan bal damliyor.kaydirigubbakcemile5

sedacım kanaryam çok sağolun. ama inanın sizde bilirsinizki insanın elinde değil. kanaryam inşallah 6. hissin yanılmaz ve bu ay bebişlerimiz gelir bende bu ay çok umutlu gibiyim ama emin olun kızlar çok korkuyorum yine bebişim gelmezse diye.inşallah 3 nisanda kırmızı kartı yemem ve beişim gelir hep beraber halay çekeriz:teytey::teytey::teytey::teytey: ay komiklik yapmaya başladım:roflol:

canım benim inşş bu ay hepimiz bekliorus demekki dua edelim hepimiz için sağlıkla gelsizler halay çekeris nasılsaakaydirigubbakcemile3ama çok zıplamadan bebiş olcak ya öle hoplamak zıplamak olmas dimi:))))))kanaryacım ya bu ay sanki bebekler gelio gibi ne dersin ben çok ümitliyim hadi bakalım allahım inşş...aynı yaşta üç bebiş ayy kıyamamm...

yok biz yavaşhalay çekeceğiz hani eskiden yeni gelinler kendilerini ağırdan satarak oynarlarmış ya bizde öyle yapacağız:roflol:

iyiyim canim benim.biraz sonra sen yine kacarsin.benimde agustos da olacakti.kismet iste.ne güzel demissin canim.cennetten bize kardes yollayacaklar diye.agzindan bal damliyor.kaydirigubbakcemile5

canım sabah doktora gidioruz yine mr bakıcak bi beyn cerrahı ii bi doktormuş o ysden çok geç saate kalmım diorum dinleneyim iice yarın inş hayırlı haberler veririm sizlere..:1hug:

biliyorum canim.o kriz dönemlerinden hepimiz gectik.Allah birdaha yasatmasin.nasil icimizin yandigini yasayan bilir.insaallah canim umudunu yitirme.hic korkma rahat ol.gelmezse öbür ay denersin.bu yüzdende sakin moralini bozma..Allah davul etmesin seni.kirmizi kart falan.beni güldürdün ya.Allah da senin yüzünü güldürsün.ben hazirim halay cek:teytey:meye ahanda cektim bile..birde dans edeyim:dance:

canım sabah doktora gidioruz yine mr bakıcak bi beyn cerrahı ii bi doktormuş o ysden çok geç saate kalmım diorum dinleneyim iice yarın inş hayırlı haberler veririm sizlere..:1hug:
tamam canim.hayirli haberlerini bekliyorum.duam seninle.öpt.canim arkadasima.s.

ne yapayım artık deliliğe vurmaya başladım delikafaduldenbaktım üzülünce olmuyor gülim bari dedim. zaten bu ay olmadı bir dahakine demekten 7 ay geride bıraktık bakalım nisan 22 de dr randevum var bu sefer ne diyecek.amin canım yüzümüz hep gülsün

yok biz yavaşhalay çekeceğiz hani eskiden yeni gelinler kendilerini ağırdan satarak oynarlarmış ya bizde öyle yapacağız:roflol:

bak o olur gerçe ben oynama özürlüyüm birascık:)))canım ben bu ay yüzümüzün gülücene okadar inanıorumki içime doğuyo heralde:Saruboceq:

canlarım sizleri seviorum morel buluorum çok saolun öpüorum hepinizi kndinize ii bakın yarın grş inşş...iigeceler cnlarr:)

bak o olur gerçe ben oynama özürlüyüm birascık:)))canım ben bu ay yüzümüzün gülücene okadar inanıorumki içime doğuyo heralde:Saruboceq:

inşallah canım Allah yüzümüzü güldürsün kızlar ben kaçıyorum ikinizide kocaman öptüm ummah iyi geceler:1hug:

ha söyle.tabiii delilige vurcaz artik.olsun canim hayirlisi.isimiz bu beklemek.bekliyoruz bakalim.hayirli haberlerini bekliyorum esraiecim.hani fazlada delilige vurma isi.normal normal vur.yoksa seni kaybetmiyelim.kafamçokkarıştı canim tamam mi.

güzelim silkelen ve kndine gl.benim kuzenim buhafta 9aylık bebeğini kaybetti.doğuma gtti ama bebeği 2gün olmuş öleli.onun durumunu düşün bide hrşeyi hazırdı,2gün önce de herşey normaldi.çok şükür ona bişe omad.sende üzülme Allaha dua et sana bişe olmamış tekrar olur inşallah.
Rabbim herşeyin hayırlısını versin hepimize
sevgiyle..

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…