ilk göz agrimi,ilk bebegimi kaybettim.

canlarım sizleri seviorum morel buluorum çok saolun öpüorum hepinizi kndinize ii bakın yarın grş inşş...iigeceler cnlarr:)
canim bende sizi seviyorum.iiyi geceler.sende kendine iyi bak.öptüm tatliskom....
inşallah canım Allah yüzümüzü güldürsün kızlar ben kaçıyorum ikinizide kocaman öptüm ummah iyi geceler:1hug:
tamam canim.bende öptüm.iyi geceler canimcim....

ahanda bende deldim nasılsınız kızlar kutsal damacanayı izleyen varmı

bende geldim canim sen nasilsin.gittinmi dr.a.

gittim canım sonuç üç ay ilzç tedavisi malesefki bebek yok bana daha...yarın ilaçları yazıcak çalıştığı hastaneye çağırdı sigortadan yararlanalım die böle işte canım((bi taraftan başağrılarımda geçsin istiorum bi taraftan bebekte istiorum ya doktor bu sorunu çözmeden hamile kalma çok çekersin dedi üç ay daha sabret dedi (sizneler yaptınız bu ay sizlerden yeğen istiorum ona göre :ecrin_bebek:bnde peşinizden gelicem inş.:)

canım benim artık nisan 3te belli olacak eğer düzensiz olmazsam düşükten sonra benimde düzenim bozuldu 7 aydır hep erken oluyorum sanki 2 aydır düzene girdi gibi bu ay bakalım ne olacak.artık takmıyorum canım.hep ben onun peşinden koştum şimdi sıpa bana desin anne gelebilirmiyim diyekaydirigubbakcemile3

canım inş gelsnde nasıl olursa olsun yine yetişemedim size çıkmışınız ya çok üzüldüm biras sohbet edelim dicektim canım sıkıldı:))))))))kanaryada yok...

ahanda bende deldim nasılsınız kızlar kutsal damacanayı izleyen varmı
ben iyiyim canim.sende iyisindir insaallah.ben daha önce dvd de izlemistim.sanirim tvde de yayinlayacaklardi.ama tv de o kadar zevk vermiyor.bazi yerlerini kesiyorlar ya.izledigimde gülmekten:roflol: yerlere yattim valla.güzel bir film....

neyse canim.kötü birsey olmasinda.bunda da vardir birsey.hayirlisi olsun.dr. dogru söylemis.cekersin valla canim.ben hamiley basim agrimisti.cok zor oluyor.ancak limon yiyerek agri kesilmisti.aklin da olsun canim.eger hamiley ken basin agrirsa dene.bilmiyorum bende faydasi oluyor.insaallah canim.istedigin yegen olsun.

ben iyiyim canim.sende iyisindir insaallah.ben daha önce dvd de izlemistim.sanirim tvde de yayinlayacaklardi.ama tv de o kadar zevk vermiyor.bazi yerlerini kesiyorlar ya.izledigimde gülmekten:roflol: yerlere yattim valla.güzel bir film....

canım bizde dvd de izlemiştik ama bir daha izlemek istedim gerçekten çok güzeldi.dün akşam görüşemedik canım

naber tatlım nasıl gidiyor bugün evde değildim çıktım annemle bir güzel gezdik avm ye gittik pazarda dolaştık falan

aa ben geldim nereye canım kanaryacım napıosun bugün hava süperdi orlarda nasıl güneş kndini gösterdi pazardadolandım baya bi kocişimide esir aldım yanıma arkadaş oldu bana :)))))sizneler yaptınızz..

kıslar ya bu arada doktora gidemedik benm sigortada problem çıktı sanırım sürem bitmiş yarın gidicez napalım artık ne kadarsa ilaçlar alıcaz başkaseçenek yok sağlık bu çok aksatmak istemiorum zaten dn gece dostinexi içtim yatarken sabah gölzerimi zor açtım nasıl bir uyku yapıo anlatamam kıslar ttlı tlı bi uyuşukluk hali:))))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…