canim bende sizi seviyorum.iiyi geceler.sende kendine iyi bak.öptüm tatliskom....canlarım sizleri seviorum morel buluorum çok saolun öpüorum hepinizi kndinize ii bakın yarın grş inşş...iigeceler cnlarr:)
tamam canim.bende öptüm.iyi geceler canimcim....inşallah canım Allah yüzümüzü güldürsün kızlar ben kaçıyorum ikinizide kocaman öptüm ummah iyi geceler:1hug:
bende geldim canim sen nasilsin.gittinmi dr.a.
gittim canım sonuç üç ay ilzç tedavisi malesefki bebek yok bana daha...yarın ilaçları yazıcak çalıştığı hastaneye çağırdı sigortadan yararlanalım die böle işte canım((bi taraftan başağrılarımda geçsin istiorum bi taraftan bebekte istiorum ya doktor bu sorunu çözmeden hamile kalma çok çekersin dedi üç ay daha sabret dedi (sizneler yaptınız bu ay sizlerden yeğen istiorum ona göre :ecrin_bebek:bnde peşinizden gelicem inş.:)
canım benim artık nisan 3te belli olacak eğer düzensiz olmazsam düşükten sonra benimde düzenim bozuldu 7 aydır hep erken oluyorum sanki 2 aydır düzene girdi gibi bu ay bakalım ne olacak.artık takmıyorum canım.hep ben onun peşinden koştum şimdi sıpa bana desin anne gelebilirmiyim diyekaydirigubbakcemile3
ben iyiyim canim.sende iyisindir insaallah.ben daha önce dvd de izlemistim.sanirim tvde de yayinlayacaklardi.ama tv de o kadar zevk vermiyor.bazi yerlerini kesiyorlar ya.izledigimde gülmekten:roflol: yerlere yattim valla.güzel bir film....ahanda bende deldim nasılsınız kızlar kutsal damacanayı izleyen varmı
neyse canim.kötü birsey olmasinda.bunda da vardir birsey.hayirlisi olsun.dr. dogru söylemis.cekersin valla canim.ben hamiley basim agrimisti.cok zor oluyor.ancak limon yiyerek agri kesilmisti.aklin da olsun canim.eger hamiley ken basin agrirsa dene.bilmiyorum bende faydasi oluyor.insaallah canim.istedigin yegen olsun.gittim canım sonuç üç ay ilzç tedavisi malesefki bebek yok bana daha...yarın ilaçları yazıcak çalıştığı hastaneye çağırdı sigortadan yararlanalım die böle işte canım((bi taraftan başağrılarımda geçsin istiorum bi taraftan bebekte istiorum ya doktor bu sorunu çözmeden hamile kalma çok çekersin dedi üç ay daha sabret dedi (sizneler yaptınız bu ay sizlerden yeğen istiorum ona göre :ecrin_bebek:bnde peşinizden gelicem inş.:)
canım inş gelsnde nasıl olursa olsun yine yetişemedim size çıkmışınız ya çok üzüldüm biras sohbet edelim dicektim canım sıkıldı:))))))))kanaryada yok...[/QUOTE
canim ya,yine denk gelemedik.ben dizileri izliyorum.o yüzden size yetisemiyorum herhalde..
ben iyiyim canim.sende iyisindir insaallah.ben daha önce dvd de izlemistim.sanirim tvde de yayinlayacaklardi.ama tv de o kadar zevk vermiyor.bazi yerlerini kesiyorlar ya.izledigimde gülmekten:roflol: yerlere yattim valla.güzel bir film....
gercekten cok güzel.evet canim görüsemedik.sen nasilsin.....canım bizde dvd de izlemiştik ama bir daha izlemek istedim gerçekten çok güzeldi.dün akşam görüşemedik canım
gercekten cok güzel.evet canim görüsemedik.sen nasilsin.....
bende iyiyim canim.ayni biraz buraya takiliyorum iste.iyiyim canım ne olsun bildiğin gibi sen nasılsın
bende iyiyim canim.ayni biraz buraya takiliyorum iste.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?