canim benimde öyle fazla ilgim yoktu(simdi belli oluyor dersin icindensengözlerimebaksanab)inan bende burayi kesfedince bagimlilik yapti iste.canim meslegin modalistlik demi,calismiyormusun.yani meslegini sürdürmüyormusun.cok iyi bir meslek cünkü.benim kuzen de modalist,kendisi cok basarili vede cok iyi kazaniyor,yani modalistlikte iyi kazanc var,bildigim kadariyla...hadi ya bulamadım ben tebrik ederim benm gibi deilsin sen oyublarda çok başarısızım:))))ilk defa girdim oyunlara hiç ilgimi çekmemişti ama dediğin gibi vakit geçerr
tamam canim sanada iyi geceler,tatli rüyalar.görüsürüz insaallah bende öpt..............canım ben yatıorum sana iigecelerr tatlı rüyalar yarın grşş inş...öptümm Şeniz
ohh ne güsel en iisini yapmışın canım istanbulun neresndesin sen avrupa yakasımı...
canim benimde öyle fazla ilgim yoktu(simdi belli oluyor dersin icindensengözlerimebaksanab)inan bende burayi kesfedince bagimlilik yapti iste.canim meslegin modalistlik demi,calismiyormusun.yani meslegini sürdürmüyormusun.cok iyi bir meslek cünkü.benim kuzen de modalist,kendisi cok basarili vede cok iyi kazaniyor,yani modalistlikte iyi kazanc var,bildigim kadariyla...
kızlar ben geldim hemen konuya vakıf olayım ben dekorasyon ve aksesuara bayılıyorum hatta eşimle birlikte bir ara sırf tv ünitesi için aksesuar almaya gideceğiz eşimde çok meraklı yalnız aksesuar çoğu şeyden pahalı ya
ayy canım kndimi gördüm sanki tv ünitemi dahayeni doldurabildimkaydirigubbakcemile3ama benm eşimin pek merakı yok dediğin gibi ii kaliteli aksesuarlar çok paraikeadaçok ii ve uygun fiyata bulabilirsin canım bi bak istersen ben çoğunu ordan aldım:)orda adan zye herşeyi bulursun tam bizlik bi yer:lepi:
:)))canım ben bayrampaşadaki yerine gittim en son orda cam bölümü var bardaktan vazoya küçük heykellere aradağın bütün objeleri bulabiliosun bayada büük bi bölümdür bulamamam imkansız canım bi daha gidince sor istersen...nasılsın bu aradasengözlerimebaksanab
inş canım düzene girer reglin bu arada bnde çok şeyler duyuyorum ama hangisine güvenicezki:?sen bi dene bakalım ben zaten daha 4 ay beklicem ii gelirse işe yararsa bnde denerim detaylı verirsin bize karışımı...walla canım bnde bi deişiklik yok aynı yarın prolaktinimi ölçtürücem bu yeni doktorum istedi cumayada onun yanına gidicez sonuçla beraber
bakalım neler sölicek inş düşük çıkar bu sefer....
ayy hamarat arkadasim benim bravo valla.sen kimbilir ne modeller yapiyorsundur.aslinda benimde elimden geliyor birseyler.hic dikis bilmedigim halde.kendime tsirt falan dikiyorum,denilme yanilma yöntemiyle az bucuk dikebiliyorum artik.birde dikis makinasi aldim,onunla birseyler yapmaya calisiyorum iste.canım yazını şimdi gördüm evet modelistlik iidir çokta zevklidir ben kndi tasarladığım modelleride yapıorum büük bi zevkle ama malesef beş aydır çalışmıorum şimdi ii bi yer güsel bi firma olursa başlıcam tekrar en azından bebek gelene kadar ::)şimdilik evden çalışıorum harçlığım çıkıo işte oda saç boyamaya ve eve aldığım ufak süslere gidio:)))en azından canım bu konuda eşime yük olmamaya çalışıorum tabi pek öle olmuyo amafisfisfis
canimcim ben yaptim o karisimi,evet faydasi var.o sirada genel kontrol icin dr.gitmistim.yumurtamin cok büyüdügünü söylemisti.yaparken cörekotlarini rondodan gecir.hatta toz haline getir.eger gecirmeyip o sekilde yersen bagirsaklari ciziyormus canim söyleyeyim.canım bizde bayrampaşadakine baktık ama dediğim gibi bizde sorun var galibakaydirigubbakcemile3 canım iyiyim işte sen nasılsın? nasıl gidyor? bende adet tarihimi bekliyorum bu ay 3ünde olursam gerçekten düzene girmiş dicem. birşey okudum bal çörek otu ve tarçın karışımını yiyenler o ay hamile kalmış bende yapmayı düşünüyorum adetin 2. günü başlanıyormuş ve yumurtlama gününe kadarmış bakalım bende yapayım işe yararsa sizede haber veririm canım
ben geldim ama bu seferde sen cikmissin esraiecim.bende öpt canim.sende kendine iyi bak........hadi canım inşallah istediğin gibi çıkar.canım yapayım faydası olursa tüm ayrıntıları ile anlatırım şimdi ben çıkıyorum canım kendine iyi bak.
kanaryam görüşemedik sende kendine iyi bak canım
ikinizide kocaman öptüm
sagolasin sanada gecmis olsun canim.yasayan bilir haklisin.senin melegin kac aylikti......Geçen sene Nisan 15 te bende aynı acıyı yaşadım ..seni o kadar iyi anlıyorum ki dayanılmaz bir acı Allah kimseye yaşatmasın böyle bir acı... Öldüğünü bilmeme rağmen ayrılmak istemedim bebeğimden :çok üzgünüm:
ben iyiyim canim sende iyisindir insaallah.bende sürekli sayfaya baktim senden cev.gelmeyince konudan ciktim.canim yazip sürekli ayni sf da bekleyince gelen cevabi göremiyosun.bende öyle oluyor.o yüzden cikip tekrar ayni konuya giriyorum ve o zaman görebiliyorum senin cevabi.dedigim gibi birseyler yapmaya calisiyorum.hatta kalip bile cikardim gazete kagitlarindan ondan sonra diktim.bitanede grevize yaka bluz diktim.hani öyle profosyenel birsey olmuyor ama idarede ediyor.el islerine biraz yatkinim.insanin ilgisi olunca her isi becerebiliyor.(bebek haric bir onu beceremedim:uhm:)biliyorum o dikis makinalarini annemde de var anneannemden kalma.onunla dikmeside ayri bir zevk....aa canım bravo wallaa ben dikiş konusunda pek ii deilim ama güsel kalıplar yaparım modeler çıkarırım:)evde bizdede var bi dikiş makinesi ama balkonda öle duruo eşiminannesnden kalma ne almde hiç bilmiorum....dün gece baya bekledim canım seni saat 12 oldu uykum geldi yattım canım sen naptın nasılsın::))))))
tsk.ederim tatliskom.ne bileyim iste.bebegimin olmasini cok istiyorum ya,cok istedigim icin belkide olmuyor.Allah büyük be arkadasim.dedigin gibi herhalde annelerine cekecekler.hakikatten ben cok nazliyim.ayyy ne güsell sen daha dur oynadikca bagimli olacaksin.gözlerini oyundan alamiyacaksin aha bak böyle:1shok:ben genelde öyle oluyorum.öyle bir daliyorum ki bazen,kocis birsey diyor,duyan kim.bendeki cevap hep ,bi saniye hayatim,bi saniye deyip gecistiriyorum.kocis de diyor ki,eyvaah,bizim hatun,yine kendini kaybetmis diyooo.ondan sonra diyoo ki,seni psikoluga götürcem,bilgisayar,bagimliligi basladi diye.piiis demi em sedacim.beni psikologa götürcekmis.hadii su durumda olsam neysedelikafadulden ama azicik bana benziyoo,hakli galiba kocis.space bugs daki rekora baksana.orada beni yenmissin.bravoo canim.kendi skoruna bak.senin altindayim ben.orayada bir msj yazdim.a.s.öpt.canim arkadasim.kendine iyi bak......aay canım bravo sana walla herkes yapamas yani ilgin vardı demekkii:::)canım bebek konusunda nir öle diosun bizimkiler biras naslı olcak ondan gelmiolar sıpalar.)şu oyunlara benide alıştırdın bu arada kndimi alamıorum onlardan ama yeğenm inan bnden daha ii oynuor ben oyunu çözene kadar oyun bitio-tatlicadiarzu-çok komik bi durum oluyo tabii ::)))bazılarını ezbere oynuorum zaten heralde budur diyip başlıorum şansa ölede çıkanlar var :)şimddi bi bakim gene blki bu arada sende gelirsin...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?