ilk göz agrimi,ilk bebegimi kaybettim.

canlarım ben hamileyimmmmmmmmmmmmm
bugün saat 6da testi yaptım ve 2 dak.sonra hep beklediğimiz o 2. çizgi çıktı.ben artık kafaya takmayacağım dediğim an bebişim gelmeye karar verdi kızlar. nasıl sevindim anlatamam kendi kendime gülmeye başladım kahveler gelmeye başladı1 gün boyunca dayanamadım 3 gün önce yaptım ama sık tuvalete gitme ve sık acıkma gibi belirtilerle testi yaptım
kızlar incir suyunun işe yaradığını düşünüyorum

darısı diğer can dostlarımın başına

arkadaslar nasılsınız?bıkacgundur gıremıyorum ananem vefat ettgı ıçın:çok üzgünüm:
canim iyiyiz sen nasilsin basinsagolsun angelcim.mekani cennet olsun.evet ne zamandir yoktun bende merak edip sana özelden yazmistim canim.sanirim görmedin.
merak ettim seni canim.aynen valla bagimlilik yapiyor.burada kardes gibi oluyor insan.birbirimizi görmesekte,tüm ictenligimizle herseyimizi paylasiyoruz.prolaktinin normale düsmesine cok sevindim canim benim.bak hersey yavas,yavas yoluna giriyor.bende bugün dr.a gittim.hersey yolunda.hazirliklara baslayabilirsin dedi.calismalara baslayacagiz.insaallah güzel haberler veririm.oyuna devam insaallah birgün oyun anasayfasina sampiyonlugumu yazdiracagim.........
esraiecim inanmiyorum.:teytey::teytey::teytey:ayyy vallahi cok sevindim.canim benim.Rabbim büyük bak.istedigini verdi.gözünaydin.Allahim kucagina almayi nasip etsin.ne olursun kendini koru.hicbirsey yapma.yatarak gecir hamileligini.darisi bizlerin basina.inan kendim olmusum kadar cok sevindim.öpt.canim.kendine cok dikkat et...:dance:

esraiecim gecmis günlerden alinti yaptim bak nedemisim sana canim..simdi sevinme sirasi.bu arada farkettiniz mi bilmiyorum ama bugün ücümüzde güzel haberler verdik.msedanin prolaktini normale döndü.ben dr a gittim güzel haberler aldim ve en güzelinide esraiecim verdi.dar
isi bizim basimiza güzel haberler veririz insaallah.hepinizi öpt.........a.s.

[
esraiecim inanmiyorum.:teytey::teytey::teytey:ayyy vallahi cok sevindim.canim benim.Rabbim büyük bak.istedigini verdi.gözünaydin.Allahim kucagina almayi nasip etsin.ne olursun kendini koru.hicbirsey yapma.yatarak gecir hamileligini.darisi bizlerin basina.inan kendim olmusum kadar cok sevindim.öpt.canim.kendine cok dikkat et...:dance:[/QUOTE]

canım çok sağol vallahi tatlım sizler içinde dua ediyorum gece yatarken tek tek isimlerinizi sayıyorum aklıma gelmeyenlere bile dua ediyorum.inşallah canım arkamdan sizde gelirsiniz arayı fazla açmadan. zaten tatlım fazla iş yapmamaya çalışıyorum eşimde dikkat et diyor ilki bizi bırakıp gittiya
boşverdiğin zaman gerçekten oluyor canım

(( senin adına çok üzüldüm ve inan seni çok iyi anlayabiliyorum.bundan 7 ay önce ben de seninle aynı duyguları yaşadım,bende ilk bebeğimi kaybettim.uzun bi süre bunu üstümden atamadım.ama herşey zamanla öyle bi hal alıyor ki,rabbim her şeyin sabrını veriyo.çok geçmiş olsun ve zamanı geldiğin de allah ım hayırlısıyla bebeğini kucağına almaya nasip etsin...

ewt kanaryacıgım gormedım cok saol,esranın haberıne çok sevındın yaaaaa:)vala sankı ben hamıle kalmısım gıbı,sıra sızde kızlarhihoyyyt

sagol arkadasim.sanada gecmis olsun.haklisin bunu yasayan bilir.dedigin gibi hersey zaman.suanda biraz daha iyiyim.Rabbim sabrini veriyor.amin inasaallah sende hayirlisiyla bebegini kucagina alirsin....

canım çok sağol vallahi tatlım sizler içinde dua ediyorum gece yatarken tek tek isimlerinizi sayıyorum aklıma gelmeyenlere bile dua ediyorum.inşallah canım arkamdan sizde gelirsiniz arayı fazla açmadan. zaten tatlım fazla iş yapmamaya çalışıyorum eşimde dikkat et diyor ilki bizi bırakıp gittiya
boşverdiğin zaman gerçekten oluyor canım[/QUOTE]
canim arkadasim benim Allah dualarini kabul etsin.inan bende dua ediyorum sizin adiniza.insaallah geliriz canim.aman sakin canim is falan yapma.kimisinin tutunmasi zor olurmus.sagdan sola dönerken bile dikkat etmek lazim.nasil olacak bilmiyorum ama eger ben hamile kalirsam hic öyle temizlikmis falan ugrasmiyacam.biliyorum icimi icimi yiyecek.olmadanda olmuyor ama esim sagolsun ben hallederim diyor.sen sürekli yatacaksin diyor.simdiden düsünüyorum ben is yapmadanda duramam.ama kendime hakim olacagim.artik sabredecegiz.9 ay boyunca.
ewt kanaryacıgım gormedım cok saol,esranın haberıne çok sevındın yaaaaa:)vala sankı ben hamıle kalmısım gıbı,sıra sızde kızlarhihoyyyt
angelcim sende iyisindir umarim.sorma bende cok sevindim.insaallah bizlerde siradayizdir...............

canım tam çıkıyordum ki seni gördüm ve takılmadan çıkamadım. canım bende senin gibiyim titizlikten delleneceğim bakalım nasıl duracağım. canım öpüyorum seni

canım tam çıkıyordum ki seni gördüm ve takılmadan çıkamadım. canım bende senin gibiyim titizlikten delleneceğim bakalım nasıl duracağım. canım öpüyorum seni
tamam canim bende cikacagim biraz sonra.calisiyorum molaya gelmistim.off ne yapacagiz bilmiyorum.aynen valla bende titizlik konusunda hassazim.bende öptüm canim kendine iyi bak....

:Saruboceq:
canım benm yaa çookk sevndim harika bi haber bu benm sulu gözlülüğüm tuttu gene böle hamilelik haberleri beni hem sevndirio hmde çok fazla duygulandırıo kndi halim aklıma gelio hep o sevnci anlıorum senn duygularını yaşıorus canım en içten:)inşş sağlıkla kucağına alırsın canım inş allah yardım eder sana ve bebeğine kndine çok ii bak sakın yorma gerekmedikçe kallkma ayağa ....allah size bağışlasın bebeğinizi:Saruboceq:darısı bize zamanı gelnce inş...

kanaryacım hadi bakalım hazırlalıkları geçiktirme ozaman ikinci yeğendegeliomu ne:))canlarm burası sanki bana uğurlu geldi hatta hepimize birbirimize destek olduk dertlerimizi paylaştık şimdide sıra güsel haberleripaylaşmaya geldii:)allah hepimize yardım etsin..............bu arada canım oyun konusunda senn şampiyonlunu bekliorum ben biras zorr bi onu bi bunu oynuorum birini sürekli oynamıorumki sıkıntı gelio-tatlicadiarzu-

:Saruboceq:
selam canım ne desem bilmiorum allah sana sabır versin inş bebeğinin kalbi atıodurda doktor bunu görememiştir sıkıntı yapma canım ii düşünmeye çalış bazen oluyo böle şeyler belki çok küçük olduğu için duyulmamış olabilir ben iki buçuk aylıkken sesi duyulmuştu ama malesef beşnci ayında kaybetim bebeğimi(allah kötüsünden saklasın böle bişiy olsada kndini şanşlı görr burada dokuz aylık bebeğini kaybeden arkadaşlar var tabiki ne olursa olsun zor biliorum seni çok ii anlıorum allaha dua et canım sana bağışlasın onu:Saruboceq:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…