canim iyiyiz sen nasilsin basinsagolsun angelcim.mekani cennet olsun.evet ne zamandir yoktun bende merak edip sana özelden yazmistim canim.sanirim görmedin.arkadaslar nasılsınız?bıkacgundur gıremıyorum ananem vefat ettgı ıçın:çok üzgünüm:
merak ettim seni canim.aynen valla bagimlilik yapiyor.burada kardes gibi oluyor insan.birbirimizi görmesekte,tüm ictenligimizle herseyimizi paylasiyoruz.prolaktinin normale düsmesine cok sevindim canim benim.bak hersey yavas,yavas yoluna giriyor.bende bugün dr.a gittim.hersey yolunda.hazirliklara baslayabilirsin dedi.calismalara baslayacagiz.insaallah güzel haberler veririm.oyuna devam insaallah birgün oyun anasayfasina sampiyonlugumu yazdiracagim.........canım gelemedim ama aklım ama sizdeydi inan bağımlılık yaptınız:delikafaduldeniiyim canım hmde çok prolaktinim normal seviyesine düşmüş cuma kan tahlili yaptırdık cumartesi güsel haberi aldım nihayet düşüceğine hep inandım aslında bebeğimi kaybedince üzüntüden bu kadar yükseldiğini düşünüodum allahıma şükürler olsun artık çok rahatım tam dört gndür başımda arımıo sanırım prolaktin başağrısı yaptı bnde böle hergn şimdi süpperr ohhh dünya varmışş canım arkadaşımm:1hug:sen nasılsın neler yaptın yeeni rekorlar kırdınmı oyunda:::::)
esraiecim inanmiyorum.:teytey::teytey::teytey:ayyy vallahi cok sevindim.canim benim.Rabbim büyük bak.istedigini verdi.gözünaydin.canlarım ben hamileyimmmmmmmmmmmmm
bugün saat 6da testi yaptım ve 2 dak.sonra hep beklediğimiz o 2. çizgi çıktı.ben artık kafaya takmayacağım dediğim an bebişim gelmeye karar verdi kızlar. nasıl sevindim anlatamam kendi kendime gülmeye başladım kahveler gelmeye başladı1 gün boyunca dayanamadım 3 gün önce yaptım ama sık tuvalete gitme ve sık acıkma gibi belirtilerle testi yaptım
kızlar incir suyunun işe yaradığını düşünüyorum
darısı diğer can dostlarımın başına
esraiecim gecmis günlerden alinti yaptim bak nedemisim sana canim..simdi sevinme sirasi.bu arada farkettiniz mi bilmiyorum ama bugün ücümüzde güzel haberler verdik.msedanin prolaktini normale döndü.ben dr a gittim güzel haberler aldim ve en güzelinide esraiecim verdi.darayy.kiyamam sana.üzülme canim.hakkimizda hayirlisi buymus.elimizden gelen birsey yok esraiecim.Rabbim böyle istedi.böyle oldu.bazen benimde icim ciz ediyor.bebegimin ultrason resimler var,ama inanirmisin bakmaya cesaret edemiyorum.cünkü bende krize girerim biliyorum.en iyi ilac zaman.zaman gectikce kendini daha iyi hissediyorsun.kafani baska seylerle mesgul etmeye calis.vücudumuzu,beynimizi ve moralimizi düzgün ve rahat tutmamiz lazim. gelecek meleklerimiz icin.o günlerde cok yakin inan bana.benim 6.hissim cok kuvvetlidir.dediklerim aninda cikar.Rabbim herkesin gönlüne göre versin....
nasılsın angelcm iimisin şimdii.....
angel canım başın sağolsun Allah sabır versin canım
ewt kanaryacıgım gormedım cok saol,esranın haberıne çok sevındın yaaaaa:)vala sankı ben hamıle kalmısım gıbı,sıra sızde kızlarhihoyyyt
sagol arkadasim.sanada gecmis olsun.haklisin bunu yasayan bilir.dedigin gibi hersey zaman.suanda biraz daha iyiyim.Rabbim sabrini veriyor.amin inasaallah sende hayirlisiyla bebegini kucagina alirsin....(( senin adına çok üzüldüm ve inan seni çok iyi anlayabiliyorum.bundan 7 ay önce ben de seninle aynı duyguları yaşadım,bende ilk bebeğimi kaybettim.uzun bi süre bunu üstümden atamadım.ama herşey zamanla öyle bi hal alıyor ki,rabbim her şeyin sabrını veriyo.çok geçmiş olsun ve zamanı geldiğin de allah ım hayırlısıyla bebeğini kucağına almaya nasip etsin...
canım ya çok sağol rabbim dualarımızı kabul etsin ve sizlerede nasip etsin
[
esraiecim inanmiyorum.:teytey::teytey::teytey:ayyy vallahi cok sevindim.canim benim.Rabbim büyük bak.istedigini verdi.gözünaydin.Allahim kucagina almayi nasip etsin.ne olursun kendini koru.hicbirsey yapma.yatarak gecir hamileligini.darisi bizlerin basina.inan kendim olmusum kadar cok sevindim.öpt.canim.kendine cok dikkat et...:dance:
angelcim sende iyisindir umarim.sorma bende cok sevindim.insaallah bizlerde siradayizdir...............ewt kanaryacıgım gormedım cok saol,esranın haberıne çok sevındın yaaaaa:)vala sankı ben hamıle kalmısım gıbı,sıra sızde kızlarhihoyyyt
tamam canim bende cikacagim biraz sonra.calisiyorum molaya gelmistim.off ne yapacagiz bilmiyorum.aynen valla bende titizlik konusunda hassazim.bende öptüm canim kendine iyi bak....canım tam çıkıyordum ki seni gördüm ve takılmadan çıkamadım. canım bende senin gibiyim titizlikten delleneceğim bakalım nasıl duracağım. canım öpüyorum seni
amin canim insaallah herkesin gönlüne göre versin Rabbim................inş kanaryacıgım Allah hepımızın gonlune gore versın
canlarım ben hamileyimmmmmmmmmmmmm
bugün saat 6da testi yaptım ve 2 dak.sonra hep beklediğimiz o 2. çizgi çıktı.ben artık kafaya takmayacağım dediğim an bebişim gelmeye karar verdi kızlar. nasıl sevindim anlatamam kendi kendime gülmeye başladım kahveler gelmeye başladı1 gün boyunca dayanamadım 3 gün önce yaptım ama sık tuvalete gitme ve sık acıkma gibi belirtilerle testi yaptım
kızlar incir suyunun işe yaradığını düşünüyorum
darısı diğer can dostlarımın başına
çok üzüldüm bugün dr geldim 6 hafta 5 günlük hamileyim bebeğin kalp atışı hala görünmedi okadar sarsıldımki masadan ağlamaktan kalkamadım şimdi bile ağlayarak yazıyorum eşime söylemedim haftaya yine bakacak hayırlısıyla görür inşallah çok üzgünüm nasıl geçecek o koca bir hafta ya gözyaşlarımı tutamıyorum allahım hayırlısaıyla bebeğimin kalbi atsın yaaaaaaaaaa allahım bilmiyorum çok acı çekiyorum:Saruboceq:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?